נסיעה לאולימפיאדה..

pol 567

New member
נסיעה לאולימפיאדה..

היי ,
אני לא בטוח אם זה קשור אבל אני אשמח לכל פיסת מידע בנושא.

אני מעוניין להגיע רק ל-2 אירועים,במידה ויש מקום, גמר/חצי גמר הטניס, וגמר/חצי גמר הכדורסל.

כל החבילות בארץ שייכות לאיסתא,שהבנתי שמספסרת בכרטיסים.

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות כרטיסים לאירוע בודד, במחיר האמיתי שלהם, ללא תוספות הזויות שנהוגות בישראל ?

או האם מישהו נתקל בחבילה שבה בוחרים משחקים בודדים ? יש לי סיכוי למצוא כרטיסים עוד ?

תודה רבה .

nitsansh

New member
מה שאתה רוצה לא קיים

איסתא ספורט מוכרת כרטיסים לאירועים "טובים" רק יחד עם חבילות.
הכרטיסים לאירועים שאתה מחפש אזלו מזמן.
חוץ מזה, אתה מודע לכך שביניהם יש הפרש של 5 ימים לפחות?

pol 567

New member
כן אני מודע להפרש.. אבל,

חצאי גמר והגמר טניס נורא חשובים לי, מצידי לטוס לראות אותם ולחזור.
אין לי סיכוי למצוא כרטיס ללא חבילה לאירועים האלו ? החבילות של איסתא הזויות ..
אני מוכן לשלם מחיר מופקע לכרטיס חצי גמר טניס, אבל לא מחיר מופקע ל5 לילות של 3500 פאונד ...

ישנה דרך ? או שזה אבוד לי ?

nitsansh

New member
תתקשר לאיסתא ותבדוק

יש מצב שהם מוכרים חבילות עם לילה אחד.
כרטיסים לגמר גברים בטניס כבר לפני 5 חודשים לא היו להם.

אפילו החבילה של ה3000 ליש''ט

ל8 ארועים בלי טיסה ולינה, שכוללת כרטיס לגמר 100 מטר או כרטיס לגמר ספרינט באפניים שהם הארועים הכי יוקרתיים שאיסתא הצליחה להשיג, לא כוללת אפשרות לגמר טניס ולגמר כדורסל.
גמר כדורסל וגמר טניס לא היה באף חבילה של איסתא מאז האביב שעבר כשהחלו למכור חבילות. ראיתי רק כרטיסים לחצי גמר כדורסל במסגרת החבילה של ה1500 לישט ואתה יכול לבחור רק חצי גמר אחד ולא את שניהם (אתה לא יכול לדעת כרגע מי ישחק בחצי גמר הראשון ומי בחצי גמר השני, כמובן)
ואתה מקבל כרטיס בשווי 40 לישט למקום הכי פחות טוב באולם למרות שהחבילה עולה 1500 לישט
אתה חייב להשתמש באיסתא כי אם תקנה כרטיס ממישהו ברחוב בלונדון אז השם שלו יהיה מוטבע על הכרטיס ולא השם שלך. יש סיכוי שלא תוכל להכנס לארוע ואף יתחילו לחקור אותך על פשר הכרטיס שביידך.

MARKB1

New member
התעוורת מאד מאוחר

לאירועי ספורט גדולים צריך לחשוב לרוב כשנה וחצי מראש.
אין מצב למצוא כרטיסים לאירועי שיא עכשיו.
EBAY מחרים השנה.
תנסה בCRAIGSLIST אבל תזהר מנוכלים.

למעלה