נסיעה לאוליפיאדה

yudanns

New member
נסיעה לאוליפיאדה

מחפש פרטנר לנסיעה לאוליפיאדת לונדון, זוהי היזדמנות פז לדעתי עקב המרחק.

לא פז ולא נעליים

המרחק לא בעיה, הבעיה היא שתצטרך "לשחד" את איסתא בדמות 15000 שקלים בשביל חבילה כדי לקבל כרטיסים שווים. כרטיסים לבד לא תוכל לקנות גם אם יש לך סידור איפה להיות בלונדון + טיסה

nitsansh

New member
זה בולשיט

אי אפשר להשוות מחירים כשמרכיב אחד - הכרטיסים - לא ניתן לקנייה בנפרד. כמעט לכל האירועים שנכללים בחבילות האלה אין מכירה של כרטיסים בודדים.

nitsansh

New member
גיא צודק, המרחק הוא לא בעיה

מה שיקר זה החבילות שכוללות לינה וכרטיסים. כרטיסים לאירועים אטרקטיביים ניתן לקנות רק בתוך החבילות, שמחיריהן נעים בין 2000 ו-3200 פאונד ל-3 עד 5 לילות (מחיר שכולל כרטיסים לאירוע אחד ביום במקומות לא טובים, שדרוג למקומות טובים או הזמנת כרטיסים נוספים יעלה את המחיר). אם המחירים האלה מקובלים עליך, יש על מה לדבר...

myaron

New member
הזדמנות הפז היתה לפני 8 שנים

כשאיסתא לא היו מונופול והאולימפיאדה היתה בחצר האחורית שלנו. עכשיו לצערי החלום כנראה ישאר חלום.

myaron

New member
היתה איזה סוכנות נסיעות קטנה בת"א

שבחיים לא שמעתי עליה ואני לא זוכר את שמה שהיתה היבואנית של הכרטיסים. קניתי כרטיסים לכל מה שרציתי במחיר נקוב+20% עמלה (עד 10 יורו עמלה לכרטיס) וקיבלתי כל מה שהזמנתי. אף אחד אפילו לא הציע לי חבילה שם. את הטיסה והמלון הזמנתי לבד. ההגבלה היחידה היתה שחילקו את הכרטיסים לשתי קבוצות - A ו B ועל כל כרטיס A הייתי חייב לקנות כרטיס B. זו בכלל לא היתה בעיה עבורי כי ג'ודו וטאקוונדו היה B, אתלטיקת בוקר וגם כדורסל בשלבים המוקדמים (DREAM TEAM נגד ליטא של שאראס) היה אדיר. במחיר של חבילה לשלושה לילות ל 2012 הייתי 11 לילות באתונה כולל טיסות וכרטיסים. לחשוב שאז זה עוד נראה לי יקר...

איסתא אפילו את מה שציינת לא נותנים

כדורסל ארה''ב אין בכלל וגם לא אתלטיקה, ג'ודו יש רק 2 סשנים.

nitsansh

New member
אתונה זה לא לונדון...

יוון מדינה קטנה וענייה יחסית לבריטניה והועדה המארגנת התקשתה למכור את הכרטיסים. אפילו בזמן האולימפיאדה לא היתה בעיה לקנות כרטיסים ברוב הענפים. זה לא המצב שהיה בבייג'ין, לא מה שיהיה בלונדון, לא מה שצפוי בריו, וגם לא ב-2020 והלאה... מדינות בסדר גודל של יוון (המדינה הקטנה ביותר שאירחה אולימפיאדה מאז הלסינקי 1952) לא יזכו יותר לארח אולימפיאדה...

myaron

New member
בקשר לבייג'ינג

לא שחשבתי על לטוס לשם, אבל אפשר היה בזמן האולימפיאדה למצוא חבילות במחירי ריצפה דרך איסתא. כנראה שהחזירות לא צלחה שם לפני 4 שנים. בנוסף, אני זוכר בודאות שדיברו על זה שיש כרטיסים להרבה אירועים במהלך האולימפיאדה. הבעיה היא לא אם העיר יקרה או זולה (למרות שזה משפיע) רוב העניין פה הוא המונופול וניצולו ללקיחת מחירים מטורפים. לא צריך להיות גאון מתמטי כדי להבין את זה.

nitsansh

New member
השאלה היא איזה אירועים...

אם אתה רוצה לראות למשל סיוף או טקוונדו או משחקים בשלב המוקדם בענפי הכדור למיניהם, איסתא תספק את מבוקשך תמורת עמלה די צנועה של 20% שמסתכמת בד"כ בפאונדים בודדים. בשביל זה לא יחייבו אותך לקנות חבילה באלפי פאונדים, ואת הטיסות והלינה (אם אין לך איזה חבר בלונדון שמוכן לארח אותך) תקנה בעצמך במחיר סביר. בסיכום זה יצא לך בין שליש לחצי מהחבילות הזולות (יחסית) של איסתא לפי החשבון של דה-מרקר, ואני סומך עליהם שאת החשבון הם יודעים לעשות... אבל אם חשקה נפשך באירועים סוג א' ואפילו ב', כמו למשל אתלטיקה, טניס או משחקי כדור בשלבים המכריעים, שלא לדבר על שחייה והתעמלות מכשירים שגם אצל איסתא קשה להשיג, כרגע נראה שה"חזירים" הם האפשרות היחידה שלך... מי שרוצה להמר על זה שבלונדון הוא ישיג כרטיסים בזמן האולימפיאדה במחיר יותר טוב, בבקשה... החזירים האמיתיים הם לא איסת"א, אלא הוועד האולימפי הבינלאומי שיצר את שיטת הבלעדיות, ומחייב את הועדה המארגנת לשווק את הכרטיסים בחו"ל רק לזכיינים שנבחרו על ידי הוועד האולימפי הלאומי בכל מדינה. עבור הבלעדיות הוועד האולימפי גוזר קופון שמן, והוא מהווה סכום משמעותי שאמור לשמש אותו למימון ההכנות האולימפיות ופיתוח הספורט האולימפי בכלל. מן הסתם גם הועד האולימפי הבי"ל והועדה המארגנת גוזרים את הקופון שלהם, וגם הזכיין הבלעדי (קרי: איסתא ספורט) גוזר את הקופון שלו. כולם יכולים לעשות את זה כי זה אינו שוק חופשי אלא שוק מונופוליסטי, וכנראה יש מספיק קונים שמוכנים לשלם על התענוג היקר הזה, שמתקיים לעתים רחוקות... זה לא מוצר בסיסי שמיועד לשוק הרחב, אלא בהגדרה מוצר יוקרתי שמיועד לשוק מצומצם שמעריך את האיכות שלו ומוכן לשלם עליה מחיר גבוה... במקביל, הוועד האולימפי הבי"ל דואג שכל מי שיש לו מקלט טלוויזיה יוכל לראות את שידורי האולימפיאדה, ובפרט את הענפים העיקריים ואלה שיש להם ענין ייחודי בכל מדינה, על ידי כך שהוא מגביל את מכירת זכויות השידור לערוצים פתוחים בלבד, כי הוא מעוניין להגיע לחשיפה מקסימלית. ככה זה... להמונים יש שידורי טלוויזיה, ול"עשירים" יש כרטיסים... ואם תחלקו את המחיר ל-4 שנים אז תגלו שזה לא כל-כך נורא... 15000 שקל שעולה חבילה ממוצעת של 3-5 ימים שווים כ-300 שקל בחישוב חודשי...

avi966

New member
כרטיסים לאירועים אטרקטיביים

האם מישהו יודע אם איסתא יעשו עוד סבבים של מכירות לאירועים בודדים (והפעם לא לסייף וכדורעף נשים) כמו לפני חודשיים?

אני אפילו לא מבקש שום דבר אטרקטיבי

אסתפק בטניס במגרשים צדדיים ביום 1 +יום 2 כדורסל דרים טים, אפילו נגד ירדן שיהיה מצידי כדורעף חופים שלב מוקדם איזה סשן של אתלטיקה,שחיה שאוכל להגיד שראיתי שחיה ואתלטיקה ועוד איזה משהו קטן פה ושם, אולי בי אם אקס או עוד קצת משחקי כדור. הבעיה שבינתיים הם באמת לא הציעו כלום חוץ ממכות ומשחקי כדור לא אטרקטיבים

בשביל איסתא חוץ מהרמת משקולות קבוצה ב

הכל נחשב אטרקטיבי כנראה. אבל כל מה שביקשתי היה נכנס באתונה 2004 לרשימה של הדברים שאתה חייב לקנות אם אתה רוצה כרטיס לארוע אטרקטיבי באמת היו מכריחים אותך לקנות את זה.

למעלה