נסיעה לאילת עם תינוקת

מלימלי

New member
נסיעה לאילת עם תינוקת

שלום רב, בתי בת 4 חודשים (פגית - חודשיים וחצי מתוקן ) אנחנו רוצים לנסוע לאילת יחד איתה. יש לי מס' שאלות: 1. האם אפשר לטוס או עדיף לנסוע ברכב יש לנו 5 שעות נסיעה. 2. האם אפשר להכניס אותה לבריכה? ואם כן איך ערומה / לבושה ( לא מצאתי בגד ים בגודל שלה ( שוקלת 3600 קילו ) 3. ביגוד כיום לובשת שתי שכבות דקות ארוכות באילת הרבה יותר חם האם להלביש שכבה אחת ארוכה דקה או אפשר גם קצר. 4. חשיפה לשמש אם זה אפשרי ואיזה קרם הגנה ממולץ יש העדפה לחברה או למספר מקדם ההגנה. 5. האם להציע לה מים בין הארוחות עדין אוכלת 7 ארוחות ביום. ואם כן מיים מנרילים או רתוחים. 5. האם אפשר לקחת אותה לשייט או טיול ג'יפים? תודה מראש מלי

תינוקת פגית לשעבר באילת

אין בידי המלצות המבוססות על מחקר מדעי בכל הנושאים עליהם את שואלת. אני רק נעזרת במה שידוע כ "שכל הישר". התינוקת פגית לשעבר, כעת היא בת 2.5ח' (מתוקן). לכן תשובתי, גם אם היא לא תמצא חן בעיניך,היא שלילית. לא לברכה, לא לטיול בגיפים,לא לחשיפה לשמש ואם אפשר גם לא לאילת. אם בכל זאת הנסיעה היא בלתי נמנעת, זה לא כל כך משנה באיזה דרך , טיסה קצרה לא מהווה סיכון, נסיעה ברכב למשך שעות בחום היא בוודאי פחות נעימה. שועלים אותי הרבה : מתי אפשר לטוס או לנסוע לחו"ל עם תינוק. תשובתי היא :כאשר הילד יכול להפיק הנעה או תועלת. נראה לי שזה לא המיקרה. לפני זמן לא רב, בטח עוד רעדת על חיי היצור הקטן והרגיש שילדת . כדאי להמשיך ולנהוג בזהירות . בכבוד דר' מילה ברק

למעלה