נסיעה לארה"ב

eladי

New member
נסיעה לארה"ב

חברים יקרים, זה אמנם יקרה רק עוד חודש (טיסה ב 30 ליולי), אבל אני נוטש אתכם לכמעט חדשיים לטובת ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות. אהיה בחוף המזרחי כחודש, ובחוף המערבי שלושה שבועות. השאלה היא כזו: האם יש מקומות שהם בגדר Must visit לחובב אמנויות לחימה ? קרבות אגרוף ששוה לראות ? ארועים של ליגות מסויימות בארה"ב ? יאללה - אשמח לקבל הצעות. בברכת "חולה עליכם אנשים - חחחח....."

אתה הולך להתחרות נגד מרחב?

אני ממליץ לך על לאס ווגאס.... שם בן הימור אחד למשהו תהנה גם ממופעים יפים של קרבות אגרוף מקצועני יניב

eladי

New member
לא תודה ../images/Emo6.gif

בעצם.... תלוי במה (באגרוף וקיקבוקס - בטוח שלא
)... אולי בבישול. לאס ווגאס במסלול (אחרי כמה ימי hiking בפארק yosemite). יש שם קרבות מעניינים אתה אומר ? מגניב...

mikiz123

New member
פישר

הוא באמת ידע מה הוא עושה? (הבחור של הקונג פו או מה שזה לא יהיה)? או שהוא חירטט? והאם זה היה בכלל אמיתי או מבוים? כי אני ממש לא מבין מי צילם שתי אנשים רבים מכות ושם את זה באינטרנט?!

זה לא נראה לי מבויים....

מי שצילם כנראה תיירים אי אפשר לדעת.... נראה לי אמיתי..... לא יודע אלעד הוא נציג הקונג פו כאן בפורום- אולי הוא יתן חוו"ד על הבחור... יניב

eladי

New member
ממ.... לא יודע.

קודם כל, הוא לא הגן על הראש. היה לו מזל שהבחור השני (השחור) לא ניצל את זה, כי הוא היה די פתוח. הגנה על הראש היא דבר אוניברסלי (לא משנה לאיזו אמנות לחימה). אפילו בשאולין קונג פו תמיד יש יד אחת לפחות שנשארת קרוב כדי להגן. על אחת כמה וכמה בקרב אמיתי. שנית, המכה שהורידה את הבחור השחור - נראה לי שנככנסה בפוקס... אבל לא אתיימר לקבוע. היות ובזירה ספורטיבית מכות יד לראש אסורות, אז בלאו הכי לא רואים את זה. הדבר היחידי שנראה נחמד הוא העובדה שהוא הצליח לחמוק מההתקפה שבאה אליו מה שבטוח, - הוא ראה יותר מידי טלוויזיה. - היה לו מזל גדול. - אל תנסו את זה בבית.

zoti

New member
נסה לתזמן את לאס ווגאס על הUFC

זה יוצא ב20 לאוגוסט. כדאי להכין כרטיסים מראש. באילו ערים תשהה ? אני אוכל להמליץ לך על כמה מקומות להתאמן בהם.

eladי

New member
תודה ../images/Emo45.gif

אז ככה: במהלך אוגוסט אני בחוף המזרחי (מבוסס ב NYC אצל קרוב משפחה). התוכנית היא לעשות גיחות ארוכה דרומה לViginia, וגם Washington DC (וכל מה שבדרך). צפונה ל Boston, ואולי טיסה קצרה לשיקאגו. ב31 לאוגוסט אני טס לקליפורניה. שם אני עם מכונית (ולכן נייד יותר). התוכנית היא לעלות ל SF (בכמה ימים... עם עצירות בדרך). כמו כן גם אגיע ללאס ווגאס. לצערי אפספס את ה 20 באוגוסט בווגאס (בתאריך הזה אני עוד במזרח), אבל בטח יהיו עוד ארועים. כרגע אין לו"ז מוגדר (פרט לטיסה מניו יורק ללוס אנג'לס), אז אני די גמיש. אשמח לעיצות

אלעד,

אם תרצה אוכל להפגיש בינך ובין אראל סטודניק אשר מתאמן במכון של בני אורקידז,ארה"ב. הוא בטח מכיר מקומות ואירועי אומנויות לחימה אשר יכול הוא להמליץ לך עליהם. בברכת שבת שלום, אורי צבי,

אין בעיה,

לפני שתיסעאתן לך את מספר הסלולארי של אראל,כך תוכל ליצור עימו קשר. בברכת שבת שלום, שלך בפורום, אורי צבי,

MikeTyson

New member
אלעד, אני מבטיח לך ...

שתתגעגע לפלאפל, לשווארמה, לחומוס, לדחיפות בתור, לקללות בכביש, למטקות על הים ולמנגלים של קיץ 2005. כשתיזכר בזה תרצה לחזור לארץ ולא תוכל!!!

eladי

New member
כן, בטח ../images/Emo6.gif

בעיקר אתגעגע לחדשות המדכאות...

t123t1

New member
איזה כיף לך

אני הייתי בניו יורק מדינה כיפית חבל על הזמן הכול יש שם. תהנה ותחזור עם חוויות

גמני אהבתי את ניו יורק....

למרות האפרוריות שלה, היא שוקקת חיים, ומאוד מעניין להסתובב שם. יניב

למעלה