נסיעה להודו ביולי- לצורך תרגול יוגה

לנה ט

New member
נסיעה להודו ביולי- לצורך תרגול יוגה

שלום, אשמח אם למישהו/י תהיה תשובה: אני מחפשת היום את המתכונת המתאימה לי לשלב טיול בן חודש לצפון הודו עם תרגול בסדנת יוגה. אני מתרגלת שיטת האטה יוגה. אם מישהו/י מכיר/ה דרך לאתר מקומות או מסלולים או חבילות בכיוון זה, אשמח לקבל כל טיפ או עזרה בנושא. בתודה לנה

טיול ותרגול.

שלום לנה. יש ספר מצויין שיענה בדיוק על מה שאת מחפשת... קוראים לו: "הדרך לנירוונה" והוא מדריך מרכזים ואשרמים בהודו. תוכלי למצוא בו את כל המידע שאת צריכה: איך מגיעים, פעילויות ובכלל כל מידע בקשר למקומות. הוא מסודר לפי אזורים וממש תוכלי לבחור מסלול מרכזים.... בהצלחה. אבי.

לנה ט

New member
איפה אפשר להשיג אותו?

אבי שלום, תודה על העזרה, אם תוכל לכוון אותי לאיפה משיגים את הספר, אהיה אסירת תודה לנה ט.

כמעט בכל מקום....

היי לנה. הספר בהוצאת יבנה מאת: אן קשמן וג'רי ג'ונס. ספר צהוב די עבה. בהצלחה. אבי.

mookyl

New member
יוגה בצפון הודו

לנה שלום, בדרמסלה שבצפון הודו יש את המרכז של sharat- מורו הודי ידוע מאוד, עם הרבה ניסיון שמתרגל בשיטת איינגר. נראה לי כי אם מגיעים להודו שווה לתת אצלו ביקור כי מורה מסוגו לא פוגשים כל יום. הוא מקיים קורסים קצרים של חמישה ימים למתקדמים ומתחילים. יש לו אתר באינטרט ונראה לי הכי נכון להתקשר לפני לברר שהוא אכן שם.גם אם הוא אינו שם תלמידיו מלמדים בסטודיו שלו. www.hiyogacentre.com/ נסיעה טובה מיכל

למעלה