נסיעה לחול לבד????כן או לא

נסיעה לחול לבד????כן או לא

החבר רוצה לנסוע לחול לעבוד להנות לחודש .... בלעדיייייייי ררררר אני מבחינתי לא מקבלת את הנסיעה וברגע שהכל יצא לפועל אני מציעה לו להפרד...לא מאמינה בנסיעות מזדמנות....אז יש לו או אני או חול .... מה דעתכם נשים??????

Martinigirl

New member
שיסע,ויהנה!!

דעתי הפוכה משלך. חסרים לי קצת פרטים כמו בת כמה את,כמה זמן אתם יחד וכו... אבל,אם כבר שאלת.... הוא רוצה לנסוע לחו"ל לעבוד,ולהנות...סך הכל לחודש,אז נכון,שאם את קשורה אליו ואוהבת אותו,זה מעציב,מבאס,אבל דווקא אם את אוהבת אותו,תפרגני לו,תשמחי עבורו.. כתבת לעבוד ולהנות...ואם הוא היה נוסע רק לעבוד,ואח"כ יושב בחדר לבד,בארץ זרה,ובוכה כמה את חסרה לו...זה היה בסדר מבחינתך? אסור לו להנות בלעדייך? הוא לא אישיות בפני עצמו? את מאשרת את ההנאה שלו בחיים,רק אם את כלולה בה? מצטערת אם אני פוגעת,אבל זה נשמע לי פשוט אגואיסטי... אם מערכת היחסים שלכם טובה ובריאה,תפרגני לבחור,שיעבוד,ושיהנה,מכל דקה,כל עוד הוא שם,וכאשר הוא יחזור,את תחכי לו,ותאמיני לי שהוא יהיה כ"כ מאושר מהידיעה שאת מפרגנת לו, ויתגעגע גם. ולגבי האולטימטום - זה מיותר,ומרגיז.

magenta73

New member
אולטימטומים לא עובדים לעולם

אין שם דבר רע בכך שהוא רוצה לטייל קצת... אז בלעדייך, ביג דיל, חודש... ביג דיל. להיות בני זוג לא אומר שיש לך בעלות על האדם שהוא בן זוגך... לא מבינה את הרכושנות הזו... שיסע. יטייל. יהנה. ויחזור אליך מתגעגע ואנרגטי. מה רע?

ד נ י ת3

New member
../images/Emo127.gif

שייסע. ממה את מפחדת? ממה נובע הפחד שלך מהנסיעה? שהוא ימצא משהיא אחרת? זה יכול לקרות גם פה. (מכירה זוגות שהוא נסע, היא שיגעה אותו שיחזור - הוא חזר - והם נפרדו. מכירה זוג אחר - שהוא נסע, הוא חזר, הם התחתנו)

shaniza

New member
אני מציעה לו לבחור ב...

בחו"ל! הוא רוצה לנסוע... למה להחזיק אותו בכוח? נראה לך שזה יתרום משהו למערכת היחסים בינכם? דווקא אם הוא יסע ויחזור אליך... זה מה שיחזק את הקשר...

orrin

New member
....

פילוסוף צרפתי אחד אמר פעם: " שחרר את הציפור שלך- אם היא חוזרת היא שלך אם היא לא חוזרת- כנראה שמעולם לא הייתה שלך" לעצור אותו מלהגשים את החלומות שלו לא ייתן לך ביטחון בקשר- להפך, זה רק יערער ויגרום למריבות. אם את מרגישה שיש בינכם משהו- זה ישאר גם אחרי שהוא יסע לחו"ל ויחזור 100 פעם. תחשבי על זה לרגע- אם המצב היה הפוך והוא היה מציב לך אולטימטום- איך היית מרגישה? האם היית מוותרת על החלום שלך?? ואם כן- מה זה היה גורם לך להרגיש כלפיו? כלפי הקשר שלכם? רק טוב

תודה על התגובות.....אני חושבת

על עצמי בקטע הזה .. על ההרגשה בלהיות לבד בלעדיו חודש... אתם צודקים... אני חושבת שאני יגרום לו לחשוב שאני שמחה שהוא נוסע (אבל בתוכי זה לא יהיה ככה)... כמו שאמרתם .. שחררי את הציפור שלך אם היא חוזרת היא שלך.. אם היא לא חוזרת - כנראה שמולם היא לא היתה שלך... משפט חזק אהבתי....
כבר בוכה מגעגועים

veredpi

New member
מה זה תגרמי לו לחשוב?

תהיי שמחה. בשבילו ובשבילך. יש הרבה יתרונות בחודש לבד... לבלות עם חברות, לנוח, זמן אישי שהוא רק בשבילך. תנצלי אותו ותחשבי על דרך מיוחדת לקבל אותו כשהוא חוזר
יהיה בסדר

bulb

New member
בפעם האחרונה ששחררתי את הציפור

הגברת ברחה (;

orrin

New member
אז...

אם המשפט נכון לגביך- תסיק מסקנה.... אם היא לא הייתה שלך- טוב שברחה, לפני שהיו בתמונה ילדים ומשכנתא וחתול... טוב שברחה כי לא חיית בפנטילנד, באשליה שהיא שם בשבילך- כשהיא לא באמת. לא ככה???

לדעתי הגזמת....

תקשיבי...כנראה שאת לא ממש בטוחה באהבתו כלפייך... וחבל... אבל אם באמת יעז להתפרפר שם ...אז אין מנוס מזה...כנראה שיש לו סיבה טובה... אבל אם הוא באמת אוהב אותך, הוא לא יעשה את זה...זה בטוח יישב לו על המצפון... וגם אם כן יהנה קצת.... ביג דילללללללללללללללללללל מת העולם???????? אני במקומך הייתי אומרת לו...."סע ...תהנה...אבל תדע שאני מחכה לך פה..ואני סומכת עליך ..." זה יוסיף יותר ביטחון ליחסים שלכם...ואם הוא באמת באמת אוהב, הוא יהיה ישר במעשיו :)

לדעתי את מגזימה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

את צריכה להבין לפני שיוצרים זוגיות יש לכל אחד את האני שלו שזה כולל את הרצונות, השאיפות, החברים והעבודה. זה שאת רוצה להיפרד ממנו זה מראה עד כמה את לא אוהבת אותו. אם היית אוהבת אותו היית מבינה שאת צריכה לתת לו לנסוע ולפרגן לו ולא לעצור אותו. בני זוג צריכים לפרגן ולהצמיח אחד את השני ולא לעצור. מה יהיה מחר אם יהיה לך בן זוג אחר גם תבטלי אותו ואת הרצונות שלו? וחוץ מזה מה זה חוסר הביטחון הזה שנובע מדברייך? אם היית מאמינה בעצמך והיו לך את החיים שלך לא היית מגיעה לדילמה הזאת בכלל. סליחה שאני בוטה אבל זה קצת חורה לראות בחורות שחושבות שברגע שיש זוגיות נגמרים החיים אצל הגבר והן מתלבשות לו על הצוואר וחונקות לו את הצורה. לדעתי אם את אוהבת אותו תשחררי אותו לחו"ל ותמשיכי להיות חברה שלו. הרי מי שיכול להפסיד זאת רק את אם תפרדי ממנו. זה לא שהוא אמר לך אני עוזב אותך, הוא נוסע לחו"ל לעבוד ולטייל מה רע בזה זה אפילו טוב ליחסים כי אז הוא יכול להעריך אותך יותר ולהתגעגע אלייך יותר וזה מחזק את הקשר והבן אדם לא מרגיש חנוק במערכת יחסים שמבטלת אותו ואת רצונותיו. כשאוהבים אז אוהבים וזה לא משנה המרחק.

למעלה