נסיעה לחו"ל

נסיעה לחו"ל

יש לי שתי בנות אחת בת חודש וחצי והשניה בת שנה וחצי - בעלי ואני אמורים לטוס לארה"ב החודש (מטעם העבודה) למשך שבוע-שבועיים ויש לנו התלבטות - את שתי הבנות לקחת זה קצת קשה, אחת אנחנו רוצים להשאיר אצל הסבא והסבתא, בעלי חושב שעדיף להשאיר את הבת הקטנה יותר ואני קצת חוששת מזה היא עדיין קטנה מאוד - מה דעתכם, מה המלצתכם?

jole

New member
נכון שזה ענין אישי אולם מכוון ששאלת

אני מסכימה עם שירי וחושבת שזה גיל רך מידי להשאיר לתקופה של שבועיים. אישית לא הייתי יכולה לנסוע. בכל מקרה אם את מחליטה לנסוע שתהיה נסיעה בטוחה ומהנה.

אורית ג.

New member
גם המלצתי היא (אם חייבים לנסוע)

לנסוע לחוד!! להשאיר בת חודש וחצי - נראה לי שזה גיל צעיר מדי (אני לא מכירה את הסבתא...) עם הגדולה יהיה לכם בכל אופן מאד קשה בטיסה - זה גיל שהם הולכים ורוצים לזוז ורוצים לצאת מהמטוס ורוצים ורוצים וקשה להסביר להם מה אפשר למה לא בארצות הברית - ממילא בזמן שאחד יעבוד השני יצטרך לשמור עליה , אז לא מרויחים מזה כלום ואם תשאירו אותה ותקחו את הקטנה (מה שיותר הגיוני טכנית) - היא תתקשה להפרד לשבועיים (זה גיל שאין בו תחושת זמן ושבועיים זה ה-מ-ו-ן) - ואולי אפילו תרגיש נטושה - במקביל להולדת האחות החדשה. אם בכל זאת אתם חייבים לנסוע בפורמט זוגי - למה לא לקחת את שתיהן ולצרף אופר? עדיף להשקיע כסף בשבועיים אופר (זה גם טוב למי שישאר עם הבנות שם) מאשר בפסיכולוג? לא? נסיעה טובה.

אין לי ניסיון, אבל נראה לי שלהשאיר

תינוקת בת חודש וחצי זה מוקדם מדי. מצטרפת להצעה של האופר (או קרובת משפחה לפני או אחרי צבא).

Amit mom

New member
כאחת שטסה המון אני יכולה לומר

בלא צל של ספק שלא יהיו לך בעיות עם הקטנה אבל הגדולה תשגע אתכם. חודש וחצי זה קצת קטן בשביל להשאיר לבד, הרעיון של אופר נראה לי הולם יותר. בהצלחה!!! יפעת

limori

New member
שאלת השאלות

נורא קשה לי לענות לך מכיון שעדיין אין לי שני ילדים ולעשות החלטה כזאת ניראה לי מאד קשה. מצד אחד אני לא היתי נוסעת ומשאירה את אחת הבנות. מצס שני אם אין ברירה וזה מצריך נסיעה של שניכם דוקא היתי לוקחת את הילדה הגדולה ואת הקטנה משאירה אצל הסבתא והסבא. הזדמנות נהדרת לגדולה להיות לבד רק עם אמא ואבא.... בהצלחה

רותי ע

New member
איזו שאלה קשה...

התחלתי לחשוב מה אני הייתי עושה ואחרי הרבה התלבטות אני חושבת שאו שהייתי לוקחת אופר ונוסעת עם שתיהן או נשארת עם שתיהן בבית... הקטנה קטנה מדי להתנתקות כזו. הגדולה בגיל לא קל + אחות חדשה ופתאום "ננטשת" לתקופה שבשבילה היא ארוכה מאוד כיון שאין לה עדיין את מושג הזמן ואי אפשר להסביר לה מה קורה. אבל שוב - זה רק מה שאני הייתי עושה. בכל אופן בהצלחה ותהנו בכל דרך שתבחרו

יש שתי אפשרויות לדעתי

להחשאר עם שתיהן בבית.. או לקחת את שתיהן ולצרף אליכם מישהי שתעזור..כי זה בהחלט לא פשוט! נסיעה טובה

למעלה