-*~###******נסיעה לנאפה*****###~ דחוף~~~!

Red ToRo28

New member
-*~###******נסיעה לנאפה*****###~ דחוף~~~!

אני ושני חברים מתכוונים לטוס ב-11 לספטמבר בדיל של הדקה ה-90... אנחנו בהתחלה היינו אמורים לנסוע 4 חבר'ה, אבל אז אחד החברים שלנו דפק והחליט שלא בא לו אז המספר שלנו ירד ל-3 אנשים בלבד... אז עכשיו כמה שאלות: - איך זה לטוס רק שלושה אנשים לאיה נאפה? - מה עדיף לנו , להשכיר 3 קטנועים, או טרקטורון וקטנוע? מבחינת מחיר מה יותר משתלם ומבחינת הנאה מה יותר משתלם? - מי עוד טס בתאריך שלנו ויהיה בטיסה שלנו? - אנחנו צעירים בני 18 לפני צבא, ואנחנו מחפשים אנשים בערך בגיל שלנו או גדולים בשנה או קטנים בשנה מאיתנו בערך, כמה נוכל למצוא כאלה באיה נאפה בתאריך שלנו? מה הטווח גילאים שיש בספטמבר באיה נאפה? - בקשר לכסף, איפה עדיף להמיר את כל הכסף, ואיפה הכי זול לעשות את זה ולמה להמיר אותו, לדולר או ליורו? - מבחינת המסיבות בנאפה, לאיזה מסיבות הכי כדאי ללכת ומה באמת לא כדאי לפספס? כנ"ל לגבי הבארים... *- מה המחיר של בירה שם? תודה ושלום.

Tarazan1

New member
......

1. אממ 3 אנשים זה נראה לי סבבה לאללה.. תלוי אם אתם חברים ממש טובים 2.אנחנו השכרנו טרקטורנים והיה פצצה... נסענו בדיונות וכאלה.. עם אופנועים גם נחמד אבל אי אפשר ליסוע בשטח... 3.לאי ודע 4.אני חושב שתמצאו מספיק ישראלים בגיל שלכם... 5.תמיר לדולרים- וכשאתה מגיע לאיה נאפה.. מול המקדונלדס- יש ביתן קטן מעץ.. צמוד לחנות מזכרות כזאת.תמיר שם את כל הכסף שך 6.אממ תקנו אלכוהול בדיוטי פרי!! אבל אני חושב שבירה בסופר מרקט עולה משו כמו פאונד וחצי... 15 שקל לחצי ליטר... מסיבות שאני אהבתי: carwash = מועדון קטלני מלא אירופאיות! starkys = הכי נהניתי שם, אחלה מוזיקה מלא כוסיות ice- מסיבות קצף אדירות castle- לא הייתי שם אבל כולם אומרים שחובה להיכנס... מבחינת בארים- פאבים: bedrock- זה הבאר של הפליסטונס, אחלה אוירה הרבה בנות, יש כל מיני תחרויות שתיה ודברים בסגנון על הבאר... senior frog- אחלה פאב, כוסיות ואווירה לפנים simos magic pub- היינו שם ביום האחרון, באר קטלני, יש שם קריוקי.. זה אחד המצחיקים שאתה שיכור... וגם אחלה מוזיקה...! מומלץ ביותר, ואם קניתן שם לשתות, תבקש מהמלצרית כרטיסים ל-carwash היא תביא לך כרטיסים חינם!!!!€ תהנה אחויה

מווורקי

New member
מה שהיא אמרה

וגם האייס בא טוב, בעיקר הליין של המסיבות קצף (אם אנ'לא טועה בימי שני וחמישי)

למעלה