נסיעה לתאילנד=בגידה?

שטויות במיץ עקרבים

גברים שהיו נוסעים לבד לבירות אירופה ואפילו לבקר במחנות השמדה בפולין..יש להם מלא פיתויים בבתי מלון מכל מיני יצאניות.

תאילנד--היו בעבר טיולים מיוחדים רק לקבוצות מין נשים וגברים שהיו טסים בקבוצה
ושוכבים שם עם זונות או גי'גולו לנשים והכי גרוע היה שמועות שאנשים הולכים עם ילדים בני 11
בקיצור מדינה מגעילה מלא מחלות אי אפשר לדעת מי בן ומי בת מקום מגעיל.
אך יש מלא אתרים אקזוטים.

בן חכם לא מתקרב לבחורות שם שאחוז האיידס הכי גבוה בעולם חוץ ממדינות אפריקה..

מה זה הקטע הזה של "תני לו לנסוע"

או "אל תתני לו לנסוע".
אנשים מבוגרים לא צריכים רשות מבני זוגם לעשות משהו .
גם אם זהלא מוצא חן בעיני בני זוגם.
מותר לה להגיד לו מה שהיא רוצה. היא לא יכולה לתת או לא לתת לו לעשות משהו.
ז.א. היא יכולה - אם הוא סמרטוט.
גועל נפש של מחשבה.

נסיעה לתאילנד=בגידה?

אני נשואה 5 שנים באושר. מערכת היחסים שלי ושל בעלי טובה מאוד ואנחנו ררבים לטייל יחד הרבה בארץ ובעולם.
לאחרונה עלה רעיון בקרב בעלי וחבריו- הם רוצים לסוע לתאילנד לשבועיים- נסיעת גברים, ואני מתה מפחד! שמעתי המןן סיפורים על גברים שנסעו לבד ובגדו בבת הזוג.
אני מאוד סומכת על בעלי ויש בנינו מערכת של אמון, אבל אני יודעת ששם מאבדים כל רסן.....................
אני אובדת עצות. מה אני יכולה לעשות?

נסיעה לתיאלנד היא לא בגידה

אם היחסים בינכם באמת כ"כ טובים, למה לא לפרגן לא?
הסיפוריםשאת שומעת הם כנראה על כאלה שפחות יש להם יחסים טובים ומרגישים צורך בפורקן שם.
אי אפשר לתת לאי וודאות לנהל לנו את היחסים כי הצורך בשליטה הזו יכול להרוס את כל הטוב שבניתם.
אם את מאמינה ביחסים שלכם ומאמינה בו, תאפשרי לו ובאהבה ותשחררי.
במידה ובכל זאת זה יושב ומכביד עליך, נסי להבין עם עצמך ממה את באמת מפחדת?
&nbsp
לי נשמע שהחשש נובע ממשהו יותר עמוק של חוסר בטחון מדבר אחר, נסי את הכיוון הזה.
&nbsp
&nbsp
בהצלחה

נתחיל מזה שאני בחורה קנאית

אני מאודדדדד קנאית ותמיד קינאתי לו, גם בימים הכי טובים שלנו בתחילת הקשר שהיו המון פרפרים באוויר.
קשה לי לדמיין אותו בסיאוטציות הללו........מסיבות, אלכהול, בחורות בבגד ים...
זה מטריף אותי!!
גם קראתי המון כתבות על גברים שנסעו וחזרו שונים לגמרי אחרי שבגדו.
אין לי בעיה של חוסר אמון... זה לא קשור לאמון.. אני חושבת שבמצבים מסויימים אנשים יגררו לסיטואציות שאפילו לא דמיינו לעצמם שהם עשויים ליגרר אליהן...
לא רוצה שהוא יסע

oneofus

New member
בחיי שאני לא מבין את הראש שלך?

אם את חוששת שמישהי אחרת תקח אותו, זה לא יקרה בתאילנד אלא מתחת לאף שלך.
תשאירי לבעלך את ההחלטה מה יעשה ומה לא ותסתפקי בזה שהוא יחזור רק אליך.
לפני הרבה מאוד מאוד שנים נסעתי עם לקוחות לעבודה בחו"ל
אחרי שבועיים של עבודה מטורפת נשאר לנו 24 שעות שבחרנו לבלות בונציה.
הכרנו 2 בנות מעניינות ויפות
צילמנו תמונות, בילינו קצת ונפגשנו איתן גם בבוקר למחרת לפני שחזרנו לארוחת צהרים מוקדמת.
כשנסענו חזרה לשדה התעופה אחד החברה אסף את התמונות הפילמים והמזכרות וזרק אותם בתחנת הדלק. מה שהיה נשאר כאן, אמר . לא מדברים - לא היה כלום !
בזה זה נגמר .

לתת חופש

אני מאמינה שכל אחד צריך את החופש שלו . לבגוד אפשר בכל מקום . ואם יצא לו לעשות שם משהו והוא חוזר אליך ...אז מה ?
אני ההיתי משחררת אותו לתאילנד , שיהנה , שיראה קצת בחורות בבקיני ... בסופו של דבר את צריכה להיות בטוחה בעצמך שאת האלטרנטיבה הכי טובה !!!
ותסעי גם את עם חברות !!
נסיעה טובה

Surrealistical

New member
אז את לא סומכת על בעלך

את לא יכולה להגיד שאת חוששת שיבגוד בך ובאותה הנשימה להצהיר שאת סומכת עליו. אין דבר כזה "מעבדים כל רסן". עם כל הכבוד, איך שהוא נוחת בתאילנד לא מזריקים לו סמים ולא משקים אותו באלכוהול, והנשים שם לא חרמניות אשר עומדות ברחוב ורק מחפשות סקס מגברים כמו בעלך.
נסיעה לתאילנד זו נסיעה לתאילנד. זה לא שווה בגידה. בגידה זה ללכת לשכב עם בחורה אחת שהיא לא את. אין קשר בין הדברים.
אם הוא יבגוד בך זה אומר שהוא בחר לבגוד בך. זה אומר שהוא הלך לזונה (שזה רוב הסקס שתיירים מקבלים שם) או בחר להתחיל עם בחורה ושכב איתה. אם אתה סומכת עליו ולא רואה דבר כזה קורה אף פעם אז אין לך מה למות מפחד. מנגד, אם את יכולה לדמיין את בעלך עושה את הדברים האלו אז, צר לי, את לא סומכת עליו.

למעלה