נסיעה לתאילנד !

ToMmY27

New member
נסיעה לתאילנד !

ערב טוב חברי הפורום היקרים!
אני עתיד לנסוע לתאילנד לחופשה בת שבועיים החל מסוף נובמבר.
אופי החופשה : בטן גב מסאז' מסיבות שופינג בלבד !
תהיתי ורציתי לשמוע אחת ולתמיד מחברי הפורום אילו איים הם האיים הטובים ביותר ואם אפשרי לשמוע פירוט נרחב יותר ( אודות מחירים באיים אופן התניידות האם מתוייר מדי ישראל מדי וכו וכו וכו )
המשך ערב נעים תודה !

elishahar

New member
נסיעה לתאילנד

ערב טוב איש...בוא נעשה את זה קצר ועיניני.
פאטיה...בארים,גוגו בארים,דיסקוטקים,שתיה,אלפי בחורות והרבה סקס.
פוקט...בארים,גוגו בארים,סקס,אפשרות יציאה לאי של גימס בונד,פיפי איילנד,וקרבי (אפשר אם מונית שעתיים נסיעה).
קו סמוי...בארים,מועדון המנגו הידוע,חוף ים מדהיםםם,אפשרות הגעה במעבורת לקופנהגן וקוטאו.
קופנהגן...אם אתה רוצה פולמון ולשמוע הרבה עיברית סע לשם.
קוטאו...המקום בתולי ועדיין לא נהרס על ידי תיירים מומלץ למי שרוצה לצלול.
קו צאנג...האי הכי גדול בתאילנד לא כל כך מתויר הרבה נוף פראי וחופי ים,הגעה מבנגקוק בטיסה של שעה או בנסיעה 12 שעות
מפאטיה נסיעה של 6 שעות...לדעתי מיותר.
קראבי,רגוע סולידי מעט מאוד חיי לילה הרבה תיירות מאירופה משפחות אם ילדים נקי ומסודר...מומלץ לבקר בריילי ביץ.
נסיעה טובה.

T o m c o

Member
מנהל
כמה הערות - יתכן וקטנוניות קצת:
1. השואל שאל על איים, פטאיה וקראבי - אינם איים. אלא פשוט ערי חוף.
2. פעם אחרונה שבדקתי קופנהגן זה בדנמרק.. את מתכוון לקו פנגאן.
3. קו צ'אנג - אינו האי הגדול ביותר, פוקט גדול יותר ממנו.
&nbsp

T o m c o

Member
מנהל
ואם כבר קטנוניות אז גם סאמוי גדול יותר מצ'אנג (בכ-10 קמ"ר)

elishahar

New member
קטנוניות

קצת רקע על האי – האי Ko Chang ((אי הפיל") הינו האי השני בגודלו בתאילנד (רק האי פוקט גדול ממנו).
גם מה שאתה יודע כנראה שזה לא מספיק.
אתה ילד בן 27 ...גרתי בתאילנד יותר שנים מאשר אתה חיי...תיתן כבוד למבוגרים ממך למנוסים ממך ולמי
שהיה שם יותר ממך...כל יום צץ חכם חדש שהיה בתאילנד שעתיים והוא נהפך למומחה לנושאי תאילנד.

T o m c o

Member
מנהל
אני אבחר להתעלם מזה, אני לא ארד לרמה הילדותית שלך!

elishahar

New member
כמה הערות

כנראה שאתה איש קטן וקטנוני.
במקום לענות לי כדאי שתתמקד באלו ששואלים.אף
אחד לא מבקש ממך ציונים תעזור לאלה שצריכים עזרה
איש קטן

לילך1005

New member
בדיוק!!!

אתה כל הזמן עסוק בלתקן אנשים ושגיאות כתיב אם אין לך משהו מעניין להגיד פשוט אל תענה אתה ממש קטנוני ומעצבן

T o m c o

Member
מנהל
דורש ממך מעט יותר מיקוד...
אם כל מה שאתה מחפש זה בטן גב, מסאז' מסיבות ושופינג בלבד, האיים המתאימים ביותר לדעתי הם סאמוי ופנגאן.
סאמוי מאפשר בטן גב, פנגאן מאפשר מסיבות. שופינג - לדעתי תשאיר זמן לבנגקוק בסוף הטיול ותעשה את הקניות שלך שם. מסאז' - יש בכל מקום וזו לא תהיה בעיה למצוא מקום רלוונטי בכל אחד מהמקומות.
&nbsp
החסרון העיקרי - פנגאן בתקופת המסיבות (פול מול) מוצף עד 0 מקום פנוי, הזמנת מלון לתקופה שכזו מחייב הזמנה לחמישה לילות לפחות. מעבר לכך שהשפה העברית תשמע בו באופן משמעותי ויהיה קשה להמנע מזה.
&nbsp

ToMmY27

New member
תודה רבה ושאלה נוספת

מה כדאי לסגור מבעוד מועד כבר בארץ? מלבד טיסות הלוך חזור לתאילנד וטיסות פנימיות..
הכוונה היא כדאי לסגור את כל בתי המלון מראש או רק לכמה לילות הראשונים?
מה מומלץ מניסיונכם הכביר

T o m c o

Member
מנהל
אני אישית תמיד סגרתי רק מלון ליום הראשון
מעבר לזה הייתי משאיר פתוח וזורם בהתאם לרצונות שלי לאורך הטיול..
אבל, אם ידוע לך בוודאות שאתה מתכנן לטוס מיעד א' ליעד ב' בתאריך מסוים ואין סיכוי לשינויים, כן הייתי מזמין מראש מהארץ, שכן מוקדם יותר = זול יותר.
מעבר לזה תלוי בך.
הסיבה בגללה הייתי מזמין את הערב הראשון לפחות מהארץ זה בעיקר בשביל התחושה הנוחה של להגיע ליעד ולדעת שיש לך איפה לישון ואין לך צורך להתחיל לחפש מלון. הכל כמובן לשיקולך ולנוחותך.

תאילנד

כמו שציין קודמי בתגובה קח בחשבון שככל שתקדים להזמין את טיסות הפנים ככה הן יהיו זולות יותר
מבחינת בתי המלון הדברים המבוקשים ביותר כמובן נתפסים ראשונים

ToMmY27

New member
העניין הוא כזה..

האם כדאי פשוט להזמין מראש רק מהארץ את הכרטיסים הלוך חזור ובעת הנחיתה לבנגקוק לגשת לקשר הישראלי ודרכם לסגור את הטיסות הפנימיות + מלון ?
קצת בבלבול מה כדאי ומה לא כדאי לעשות כי אני לא רוצה שיעשקו אותי פה בארץ במיוחד..
&nbsp

T o m c o

Member
מנהל
את הטיסה הלוך וחזור מן הסתם אתה מזמין מראש,
דעתי באשר לאחרות היא כזו.
&nbsp
ישנן שתי אופציות, שונות זו מזו:
הראשונה, אם ידוע לך ואתה סגור באופן מוחלט על תאריך בו תבצע טיסות פנימיות, אני חושב שעדיף לך להזמין מראש ככל הניתן (שכן, מוקדם יותר = זול יותר).
&nbsp
השניה, אם אינך סגור על תאריך או אם אתה מעוניין להשאיר מקום לגמישות ולזרום, אני חושב שהאופציה היחידה היא להזמין שם, בזמן אמת, בהתאם להחלטותיך, בסוכנות הטיולים הקרובה או באתר האינטרנט של חברות התעופה, גם זה אפשרי ולפעמים אפילו זול יותר מבסוכנות טיולים.

למעלה