נסיעה משותפת לסרט

JustRain

New member
נסיעה משותפת לסרט../images/Emo70.gif

כידוע, ב-5 לחודש הסרט "מצפן הזהב" ינחת בארץ הקטנטונת. ההמולה רבה, אנחנו מחזיקים בציפיות - חלקן שליליות וחלקן חיוביות, אבל כולנו הולכים לראות את הסרט. ב-13 לדצמבר, יום חמישי הבא, כולנו ניפגש לצפות בסרט בצוותא, להחליף רשמים לפני ואחרי וסתם לפגוש אחד את השני. הצפייה תתקיים ככל הנראה בקניון עזריאלי, אך הדבר לא חד-משמעי כרגע. בעוד מספר ימים יהיה מיקום מוחלט. גם השעה עדיין לא ברורה לחלוטין - בסביבות הצהריים (לבתי הקולנוע עדיין אין נתונים מלאים על סרטים שעוד לא מציגים). כך או כך, שריינו את התאריך! אנא הודיעו לי לאימייל ([email protected]) אם אתם מגיעים, עד ה-11.12 בכדי שנוכל להזמין כרטיסים בזמן. מי שיודיע לאחר תאריך זה יצטרך לקנות כרטיס בנפרד, ותמיד קיים הסיכון שלא ישאר כרטיס. ושהוא ישב בנפרד מאיתנו. בקיצור, לא כדאי. הביאו כסף בשביל הכרטיסים ואולי גם קצת בשביל שתיה או פופקורן. כדאי גם להודיע כתגובה להודעה זו אם תבואו, כדי שכולם יוכלו לדעת
נטע ונגה

Davy Jones

New member
הקולנוע בעזריאלי חרא בריבוע.

ובכלל - לא נמאס מקניון עזריאלי, יעני "קניון מפגשי הפורומים הרשמי"?

נטעש

New member
לקניון עזריאלי מאוד נוח להגיע

לאנשים שגרים מחוץ לת"א. פשוט צריך לקנות כרטיס וישר מגיעים לקניון. זו הסיבה למה זה "קניון מפגשי הפורומים הרשמי"- כי לשם הכי נוח להגיע לקצוות הארץ.

נטעש

New member
אני כמובן מגיעה!

אני מזכירה שבדר"כ מחיר לכרטיס אחד הוא 35 שקלים. מקווה מאוד לראות את כולכם
!

yael ziv

New member
תלוי באיזה שעה זה יצא

כי אני צריכה להיות בצפון ב-18:00

נטעש

New member
ביום רביעי או חמישי הזה אני אודיע

באילו שעות יש הקרנות.

Moiraine

New member
../images/Emo31.gifלא יכולה

הייתי שמחה לבוא, אבל יש לי מפגש פורום באותו יום. גם בעזריאלי. וגם אני רוצה לנצל את ההטבה של מגה ובעזריאלי אין רב חן. תהנו בכל אופן. אולי אראה אותכם שם.

DHallow

New member
תלוי בשביתה

בהנחה שהשביתה תסתיים מתישהו במאה הקרובה, נצטרך להשלים עבודה של חודשיים ואז זה אומר להישאר בבית הספר עד שעות הערב כל ערב (אם יש פה תלמידים צר לי לבשר לכם אבל חופשת חנוכה אבודה השנה). אם לא אז אני אבוא בשמחה:)

limilu

New member
לא יודעת ../images/Emo12.gif

מתי נגמרת חופשת חנוכה? [כי אם זה בחופשה, אולי אגרור את עצמי ואת גלעד- "חבלז ברווז"- להקרנה איתכם.]

נטעש

New member
../images/Emo124.gif מוציאים צווי מניעה למורים בדיוק ב13!

חבר'ה, אני מצטערת נורא נורא להודיע, אבל מוציאים צווי מניעה בדיוק ביום שתיכננו. האם הייתם רוצים להקדים את התאריך ביום, כך שזה יוצא יום לפני שהלימודים מתחילים?

אקס93

New member
הייתי שמח להגיע

באמת שהייתי שמח אבל יש לי ה"פ 7 לקרוא + יומין קריאה באנגלית לעשות + עבודה להגיש במדעים אז סורי

JustRain

New member
יש לך את כל חופש חנוכה,

אתה חייב לעשות את זה דווקא ביום הזה? תאמין לי, אני האדם האחרון שיאמר שהארי פוטר לא חשוב, אבל התרגום יוצא היום ויש לך המון זמן לקרוא אותו! וגם אם יום אחד תפסיד כמה שעות קריאה, לא תמות מזה, באחריות.

האבק

New member
אולי שאנשים יכתבו מתי נוח להם להגיע?

יום ושעה. זו הזדמנות טובה גם לראות את הסרט ביחד, וגם להיפגש כולם אח"כ ולדבר על זה...

YuVaLp42

New member
אני לא אוכל להגיע לצפיה המשותפת ../images/Emo10.gif

ביום חמישי יש לי יום נורא עמוס ואין לי זמון
אני כנראה הולך ביום שישי עם חברים.....

נטעש

New member
ביום חמישי כבר בטוח לא תהיה הצפייה

יום חמישי כולם חוזרים ללמוד
! מוציאים צווי מניעה למורים. בקרוב, כשנגה ואני נברר באיזה בית קולנוע הכי נוח, אז נפרסם גם את כל הפרטים. בינתיים מה שאתה יכול לעשות זה לכתוב כאן בתגובה את הימים והשעות שאתה יכול להגיע.

למעלה