נסיעה קצרה לאירופה

lila28

New member
נסיעה קצרה לאירופה

יהלי בן שנה ושבועיים, עדיין יונק בלילות, ישן איתנו במיטה, וקם כל 3 שעות לינוק. בחודש פברואר אני ובעלי מתכננים לנסוע 4 ימים לאירופה (עוד לא הוחלט יעד סופי....). כיצד ניתן להיערך לנסיעה כזו? בשעות היום יהלי בגן, אבל הבעיה היא האם ילך לישון בבית של סבא וסבתא או שהם יבואו לישון אצלנו. בעיה נוספת היא שאף אחד מהם לא יכול להישאר 3 ימים רצוף, ולכן התכנון הוא לעשות סבב שבכל יום יהיה מישהו אחר. החשש שלי הוא שזה יבלבל את יהלי, וזאת בנוסף לכך שלא בטוח שיישן בביתו. יצא מבולבל, אבל אנא עצתכם - היכן לשים את יהלי, האם עדיף דמות קבועה, וכיצד ניתן להכינו לנסיעה כזו - עד היום לא נסענו לשום מקום בלעדיו!

נסיעה לאירופה

אכן קשה.. לדעתי חשוב תשהיה דמות קבועה ליהלי בשהותכם בלעדיו. כמו כן לדעתי עדיף שישאר בביתו והמטפל יגיע אליו. כמובן שזה לא בהכרח ישים אך אני מאמינה שזה הכי טוב. נסו כמה שיותר שיסתדר לכיוון הזה.. אולי לשלב בין 2 סבים/סבתות שבאים אליכם. אולי אפילו שמטפל אחד יוציא מהגן ויקח לביתכם וללילה יבוא מטפל אחר וילין אותו אצלו?? שוב זו דעתי, נחכה לתשובת הפסיכולוגית. אולי כדאי להשאירו ללילה אצל סבאסבתא בקרוב כדי לראות איך הוא מתמודד. מבינה את החששות. אנחנו עם ילד בן שנתיים שלא ישן בלעדינו מעולם. בהצלחה ותהנו בחופשה

judith4

New member
יש לי תשובה אחת

מבאסת משהו אבל תרשי לי כמי שלא מכירה את הנפשות הפועלות ורק ניזונה מהתיאור שלך לומר לך - אל תיסעו. אני יודעת שיכול להיות שאני מעצבנת בתשובה הזו, אבל אולי, מן הסתם, ציפית גם לתשובות כאלה. הנתונים שמסרת - יונק בלילות, ישן איתכם במיטה - אותי חיסלו. אני את בני הגדול השארתי לילה אחד בבית שלנו שהיה בן שנה ושבעה חודשים עם אמא שלי לאחר בדיקת סיסיי שיליה שלא רציתי להרים אותו (אני אם יחידנית) וזה היה קשה מאד בשבילו. כלומר, הוא היה בנתונים האופטימליים - ישן במיטה שלו (והוא לא היה רגיל לישון במיטה שלי), לא קם בלילות לאכול, ועדיין העובדה שלא אני השכבתי אותו לישון ולא אני שלחתי אותו למשפחתון למחרת היום היתה לו מאד קשה. כל אותו יום הוא היה עצוב ומסכן (כך דיווחה לי המטפלת) ובסופו של אותו יום שבאתי לקחת אותו - הוא ממש דחף את כל הסובבים וכמעט קפץ אליי לידיים. אז מקווה שלא תכעסי על תגובתי אבל כך אני מרגישה.

למעלה