נסיעה קצרה

נסיעה קצרה

אני מתלבטת אם לנסוע למספר ימים לפסטיבל מאורגן של סדנאות בחו"ל. מצד אחד, אני מאוד רוצה, מצד שני קצת חוששת לנסוע, כי א' לא בטוח שאצליח להשיג כרטיס ולהיות עם חבריי על אותה טיסה בהלוך ובחזור, ולעלות לבד על מונית במדינה זרה זה קצת מלחיץ. אני צריכה למצוא שותפים ישראלים לחדר או לבקש שישבצו אותי באופן אקראי עם זרים וכו'. ב' זו הוצאה כספית גבוהה! כ-50% מהמשכורת החודשית שלי. אבל זה יכול להיות גם השקעה טובה וכיף גדול. זה יכול לתת לי אולי השראה ומוטיבציה להתפתח בתחום הזה.
מה הפוטנציאל של נסיעה כזאת? האם הוא חיובי וכדאי לי ברצינות לשקול לנסוע? או שמא כדאי לי להשקיע את הכסף הזה בדברים אחרים שעומדים על הפרק (הוצאות גדולות על ריהוט הבית, טיפול פסיכולוגי, שני קורסים אינטנסיביים, טיפולי לייזר להסרת שיער, ועוד). אני לא יודעת אם ההשקעה בפסטיבל משתלמת, והאם הפוטנציאל הוא קפיצת מדרגה מבחינה מקצועית וחברתית, או ההפך, פגיעה כלכלית או אכזבה ועוגמת נפש מהנסיעה, חס וחלילה.. הייתי רוצה לדעת מה הקלפים אומרים.
לאיזו שאלה לכוון?
תודה!

אי אפשר לבדוק פוטנציאל למה יהיה בעקבות הנסיעה

או עם איזה מטען תחזרי משם.
אפשר לבדוק-אם לנסוע או לא.
פריסת ההשוואה -לסמן 2 אפשרויות-האם לנסוע לפסטיבל או שכדאי שאוותר על כך?

תודה
פרסתי:

השאלה שנשאלה:
האם לנסוע לפסטיבל או שכדאי שאוותר על כך?

תוצאות פריסת ההשוואה:

אפשרות 1
- הכוכב
- אס הגביעים
- שבע המטבעות

אפשרות 2
- מלכת המטות
- המאהבים
- מוות

מסר / עיצה - אס המטות

נראה שהיש מאין והיצירתיות

מחכים לך כאן בארץ.
הישארות בארץ תביא לך אפשרות לבחירה מתוך מספר דברים ועם התלבטות מעניינת ופוריה המובילה אותך לשינוי משמעותי.
נסיעה תגרום לך לדלג על ההזדמנות שמגיעה לפיתחך כאן בארץ.
למרות ההרגשה של כנות, שפע רגשי, זרימה ואושר רב שמציף אותך כהתלהבות למסע לפסטיבל-ההוצאות הכספיות יהיו רבות ולא כדאיות בטווח הקצר.
יש הרבה הכנות ואין התאמה בין השקעת המאמץ כאן למה שיש להם להציע שם.
לבחירתך ובהצלחה!!

אאלץ להסכים. :)

אורליט תודה רבה על תשובתך הזריזה!!! אכן חשוב לי מאוד להתפתח בתחום. ואני מעדיפה להשקיע במשהו שיקדם אותי בצורה משמעותית, ושיש בו יותר ביטחון שיניב פירות. בכל זאת מדובר בהשקעה כספית לא מבוטלת! מהיכרות עם עצמי עדיף באמת שאשקיע לאורך זמן, כי רק ככה אני רואה תוצאות. הפסטיבל קצר ויש סיכוי גדול שלא אצליח לתפוס הכל בבת אחת בזמן הקצר הזה של הפסטיבל. מה גם שאני צופה הוצאות גדולות מאוד בתחומים נוספים בחיי.. לכן כנראה שאוותר על הפסטיבל! חבל שאי אפשר להנות מכל העולמות. אבל לא נורא כי הכל לטובה. :) תודה רבה! תבורכי! עזרת לי המון!!!

למעלה