נסיעות לחו"ל מהעבודה
שלום,
אני ואישתי נשואים באושר קרוב לעשור ויש לנו שני ילדים קטנים.
לפני כשנה היא התחילה לעבוד בחברה חדשה והגדרת התפקיד שלה כללה נסיעות לספקים בארץ, את הספקים בחול מבקר הבוס שלה ואנשים ממחלקה אחרת שמתלווים.
לפני כמה חודשים היא קיבלה הצעה ליסוע לאירופה ל5 ימים לבקר ספקים שהיא עובדת איתם יחד עם בחור מבוגר ממחלקה אחרת.
לי בעקרון יש היסטוריה של קנאה ואני מודע לזה. נפגעתי עקב בגידה במערכת היחסים הקודמת, וגם במערכת היחסים הזו היה עניין של כמעט בגידה (אני יכול להוכיח רק את הנסיון) בחודשים הראשונים של הקשר בינינו, אבל למרות שזה נסלח עדיין עומד לי בראש, כי היא שיקרה על זה בשלבים מאוחרים יותר.
אני לא מהאנשים הקנאים המטורפים שלא מרשים לנשים שלהם לצאת מהבית בערב, אבל כן הפריע לי שהיא יצאה לחו"ל עם גבר. קצת הקל עלי שהוא מבוגר ולא נראה לי הסגנון. בכל אופן לא אמרתי כלום כי כל הסיפור נראה לי חד פעמי ולא שווה להתחיל מלחמה על כלום.
היום אשתי סיפרה לי שהציעו לה עוד נסיעה השנה ליומיים לאירופה. עוד אין תאריך אבל סביר שיקרה. לאט לאט מתחילים לשחרר לה חלק מהנסיעות במקום הבוס. לא הגבתי בהתלהבות בכלל. מה שהביא אותה לשיחה על למה אני לא מפרגן. (ואיך אני מקנא בה על זה שאותי לא שולחים).
הדיון התפתח לריב וצעקות. אני לא חשפתי את הסיבה האמיתית שהנסיעה מפריעה לי, אלא אמרתי שזה כדי לא להשאר לבד עם הילדים. אף פעם לא רבנו מאז שאנחנו נשואים (מעבר לויכוח של שעה שעתיים שנסגר בפיוס) אבל הפעם היתה שונה. תוך כדי הויכוח היא חשפה שגם הנסיעה הזו לא תהיה אחרונה. היא מצפה לכ3 נסיעות בשנה (סה"כ 10 ימים בערך), בתפקיד הנוכחי. היא רומזת שכשהיא תתקדם זה יגיע להרבה יותר מזה, אפילו כפול. לזה אני לא מסכים.
כשהויכוח התקרר הסכמנו שנדבר על הנסיעה הבאה אם וכאשר תגיע - והיא תגיע. היא לא מוכנה חהכנס לדיון איתי על נסיעות בכללי ואיך זה משפיע על המשפחה. היא בטוחה שאני יכול להתמודד עם הילדים וזה כל הסיפור.
מצד אחד זה אני שקנאי וחשדן ומצד שני אני שומע סיפורים. עבדתי פעם בחברה של 50 איש שיש בה 3 מערכות יחסים של בגידה בבן הזוג (של 2 הצדדים) והיה מדובר במנהלים שלי החברה. אני לא טיפוס בוגדני וגם לא פלרטטן. תמיד היתה לי חברה אחת או כלום ואני סולד מאנשים שעושים ההפך וגאים בזה. אני תמיד חושב שלרוב, האישה היא לא זו שתיזום מהלך של בגידה אלא הגבר, לכן זו לא השאלה אם אני סומך על אישתי. מספיקה סיטואציה ששני עובדים נמצאים יחד בחו"ל. מטיילים יחד על שפת נהר אחרי שיצאו לשופינג. האישה שתתה קצת בארוחה (ואשתי אוהבת לשתות) ואולי גם רבה עם הבעל בטלפון באותו היום... הגבר שכרגע חרמן ואין לו יותר מדי סנטימנטים לאישתו ולבעלה של האישה עושה מהלך והסיכוי שהמהלך יצליח, קטן אבל קיים. שימו אישה טובה במספיק מצבים כאלה עם מספיק גברים, אולי חלק מושכים יותר ואולי הכח של הבוס עושה לה את זה, והיא תיפול בפח. אם זה יקרה ואני אדע על זה, הראש לי לא יתן לזה לנוח וניאלץ להתגרש.
אני אוהב את אישתי, האם אני מגזים או שהייתם דואגים אם הייתם במצבי?