נסיעות לחו"ל

נסיעות לחו"ל

אני מועמד למשרת תמיכה טכנית של מוצא בחו"ל. האם אני צריך לבקש משכורת גבוהה יותר בגלל אופי המשרה ?

אני בספק

נסיעות לחול מטעם החברה ממומנות על ידה, כולל נסיעות, שהייה וכסף כדי לחיות שם.

liat111

New member
אני חושבת שיש פה חוסר הבנה

מההודעה המקורית נראה שהכוונה היא לרילוקיישן, ולא לנסיעה קצרה מטעם העבודה, עליה באמת מקבלים החזר הוצאות וכמובן שהמשכורת לא משתנה בתקופה הזו. לגבי רילוקיישן המצב שונה לחלוטין. החברה לא משלמת את הוצאות המחיה והעובד צריך לחיות מהמשכורת שלו. לכן השכורת בד"כ תהיה מותאמת לרמת החיים במדינה בה גרים. מומלץ לבדוק מה המשכורת המקובלת בתחום שלך בארץ בה תגור.

התכוונתי ל..

עבודה בה אני אתמוך חלק מהזמן מוצרים בחו"ל לפעמים יהיו חודשים בהם אהיה 3 שבועות רצופים בחו"ל. האם צריכה להיות לזה השפעה על המשכורת ? אם ? כמה? איך ?

תבררי

אם בזמן שתהיי בחו"ל המחיה תהיה על חשבונם או על חשבונך. במקרה הראשון - לא אמור להיות שינוי במשכורת במקרה השני כן, וזה תלוי ביוקר המחיה של הארץ הספציפית.

dudil

New member
לא מגיעה תוספת למשכורת

החברה מממנת את השהיה בחול ועל ההצאות היומיות מקבלים אש"ל שהם בד"כ גבוהים בהרבה ממה שבאמת צריך. נוסף על האש"ל את מקבלת משכורת חודשית בלי שום קשר. מנסיון, ברוב נסיעות התמיכה האוכל הוא על חשבון המזמין כך שרוב האש"ל ככולו נשאר ביד לבזבוזים או כתוספת למשכורת. אם את רווקה, זה כיף לא נורמלי, פוגשים אנשים חדשים ורואים תרבויות חדשות ומענינות. מומלץ.

למעלה