נסיעות נסיעות נסיעות...

Sigal H

New member
נסיעות נסיעות נסיעות...

סתם, אני מגזימה. נסיעה אחת. אתמול.

מצד אחד, היינו ארבע בחורות שכיף להן ביחד, קניתי כמה חיוכים (נייר ציור, שזה חיוך שאני מצליחה לצייר בכלל וציירתי מספיק כדי לגמור את רוב הדפים שהיו לי, ומחברות חשבון, שזה חיוך שהמוח שלי חזר מספיק כדי למלא כבר כמעט 10 מחברות ועוד היד נטויה), אכלתי עוגה שווה, צחקנו... היה נפלא.

מצד שני, הנסיעה כיווצ'צ'ה לי לגמרי את הקרסוליים והצוואר, הצחוק הכאיב לי בחזה, היא גרמה לי לדלג על מנה של קנאביס, במסעדה החביבה עליי תלו נברשת מהממת אך מנצנצת ואת כל הדרך חזרה ביליתי עם צעיף על העיניים כדי לא לראות את האורות המהבהבים ולא לחטוף התקף (היה קטע בין עירוני שבו הורדתי את הצעיף ואז ראינו ניידת משטרה בצד הכביש ומיהרתי לכסות שוב את העיניים - לא חשוד בכלל
).

אז כואב לי ואני מעוכה במיטה והקנאביס עובד לאט כי אני נושמת לאט.
אבל לפחות כשאתאושש יהיה לי על מה לצייר

ומה שלומכם?

bimbo15

New member
סיגלי, על הנאות יש לשלם...

אבל ברצינות: שמחתי מאוד לקרוא על הכיף שהיה לך, ואני מקווה שהוא רק ראשון מבין רבים שיבואו במהרה.
לך לפחות היו ניצנוצים, לאנשים רבים יש חושך בעיניים. תלוי מנקודת המבט...
והעיקר שאת מסוגלת לצייר והמוח עובד כמו שצריך.

שנשמע ממך רק דברים טובים ושתחייכי המון המון

Sigal H

New member

צודקת לגמרי, באמת בורכתי בעושר רב, עיניים וידיים ומוח פועל וחיוכים בערימות. וגם אם אני רוצה יותר, אני באמת מאושרת מהעושר שיש לי עכשיו.
תודה על מילותייך, שימחת. שולחת גם לך חופן חיוך בכוס עם מטריה

סיגל יקירתי

בפעם הבאה אולי תבחרו מקום עם כמה נרות ויין טוב ולא במקומות כמפריעים לך מאחר וחברתית ציינת שהיה טוב אז רק לבחור מקום טוב ונוח יותר

אנחנו נשב עם נרות עדינים ותה שמזמן התקרר לו חחחח
אוהב

Sigal H

New member

אני מוכנה לוותר על הנרות והיין, תשאיר לי רק את הטוב והאנשים ואני מאושרת

הם באמת חמודים במסעדה הזו, אני חושבת שאם אבוא בבוקר-צהריים יהיה מספיק אור מסביב כדי להצניע את הפיזוזים שלו על הנברשת. מה שכן, הנגישות הייתה מעולה שם ובכל החנויות שנכנסנו אליהן, שזה נדיר ונהדר.
&nbsp
חופן חיוכים

מכירה?

"תשאירי לי מקום לחבק אותך.... בחלום"
מה שעושה לך טוב עם מי שעושה לך טוב היכן שעושה לך טוב שם תיהי ואת נוהגת בתבונה

גם אם זה אומר לוותר על היין התה השוקו והנרות

שבת שלום לכולנו

אוי, נרות

תה שמתקרר זה מעולה. תמיד מוסיפה קצת מים קרים

אבל אור של נר, זה קשה.
עוד לפני המחלה פיתחתי תופעת לוואי לכדור של רגישת מטורפת לאור, שלא עברה גם אחרי שהפסקתי אותו. משהו שצריך לקחת בחשבון: שיש כדורים שמשאירים לך תופעות לוואי לכל החיים..
ומאז המחלה בכלל.
אני אמנם לא אפילפטית, אבל בהחלט מה שסיגל מתארת מוכר לי ועושה לי בחילה אפילו רק לקרוא את זה ולחשוב על כל האורות המהבהבים שיש בדרכים.

וגם היין
אני הייתי חובבת אלכוהול מאד, וידעתי שאסור לי עם הכדורים שאני לוקחת, אבל בכל זאת מדי פעם התפתתי ושתיתי קצת, עד שחטפתי איזה התקף נוראי כמו-אפילפטי והבנתי שאני ממש חייבת להקפיד על האיסור הזה. וזה מבאס לאללא.

אז מה נשאר לנו? תה חמים ולא רותח; תאורה נעימה, וגם לא חשוכה מדי כי זה גם קשה ולא אור ממוקד במקום אחד בגובה העיניים; מיץ ענבים של תירוש במקום יין, והעיקר אנשים טובים מסביב - לא מצחיקים מדי כי זה כואב

והפורום!
זה הכי נעים. אם אפשר היה לנטרל את הפרסומות הקופצות משמאל זה היה עוד יותר נחמד.

אז בשורה התחתונה שלך אני מסכימה לגמרי - חברה נעימה, זה כל מה שצריך.

למעלה