נסיעות

• פותח הנושא sdz
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

sdz

New member
נסיעות

נסיעות
האם המעביד שלי מחוייב לשלם לי סכום מינימלי של נסיעות עבור כל יום עבודה? האם מותר לו לשלם לי רק אם אראה לו קבלות בגין נסיעות? אם אני מגיע ברכב הפרטי שלי, האם הוא חייב לשלם נסיעות, אם כן לפי כמה כסף? אם אני מחליט לעשות קצת כושר ולרוץ לעבודה (מרחק של כ1.5 קילומטר), האם הוא חייב לשלם לי נסיעות, אם כן כמה? אם נאי מקבל כלי רכב מהעבודה, האם הוא עדיין חייב לשלם לי נסיעות? בתודה מראש

תשובות

נסיעות
האם המעביד שלי מחוייב לשלם לי סכום מינימלי של נסיעות עבור כל יום עבודה? האם מותר לו לשלם לי רק אם אראה לו קבלות בגין נסיעות? אם אני מגיע ברכב הפרטי שלי, האם הוא חייב לשלם נסיעות, אם כן לפי כמה כסף? אם אני מחליט לעשות קצת כושר ולרוץ לעבודה (מרחק של כ1.5 קילומטר), האם הוא חייב לשלם לי נסיעות, אם כן כמה? אם נאי מקבל כלי רכב מהעבודה, האם הוא עדיין חייב לשלם לי נסיעות? בתודה מראש
תשובות
1. כן. הסכום הקבוע בחוק הוא עד ל- 21.76ש"ח ליום. אם הנסיעות שלך הן בסכום פחות מזה - אין חובה לשלם את המקסימום הנ"ל. גם אם הן יותר מזה - המעסיק לא חייב לשלם את מלוא הסכום. כמו כן, המעסיק רשאי לשלם לך את מחירו של חודשי חופשי. 2. המעסיק לא חייב לשלם לך הוצאות נסיעה ברכב. זה כבר תלוי בהסכם שבניכם. 3. למה לרוץ? בכל מקרה, המעסיק חייב בתשלום נסיעות כל עוד העובד מגיע בתחבורה (רכב/אוטובוס וכו'). 4. כעיקרון, הוא לא צריך לשלם לך בנוסף נסיעות. לא פרטת לגבי ההסכם בניכם כך שאני לא יודעת אם הסכם זה עומד בהוראות.

שיר ורד

New member
הבהרות (לתשובות של גליה)

נסיעות
הבהרות (לתשובות של גליה)
1. אין סכום מינימום לתשלום נסיעות, יש סכום מקסימום בלבד. 2. אין צורך בקבלות. 3. תעריף הנסיעה הוא לפי מחיר תחבורה ציבורית או חופשי חודשי לפי החלטת המעסיק. אם אין כל תחבורה ציבורית ממקום מגוריך למקום עבודתך והמרחק קצר (1.5 ק"מ יכול להחשב קצר) המעביד פטור מתשלום נסיעות. 4. מרגע שחושב התעריף, אתה יכול לבחור באיזו דרך להגיע לעבודה: ריצה קלה, נסיעה במכוניתך הפרטית, רכיבה על אופניים, סוס או אופנוע וכו, אין זה צריך להשפיע על התשלום שתקבל. 5. אם אתה מקבל רכב ממקום עבודתך (הכולל את כל ההוצאות כולל דלק , גם אם כולל זקיפת רכב למס) או הסעה של המעסיק לעבודה וממנה , המעסיק פטור מתשלום נוסף של הוצאות נסיעה.

sdz

New member
תודה רבה

נסיעות
תודה רבה

מצב
הנושא נעול.
למעלה