נסיעת ישראלים ששירתו בצה"ל לדרום אפריקה

שני3876

New member
נסיעת ישראלים ששירתו בצה"ל לדרום אפריקה

יצאו השבוע ידיעות לגבי אזרחים דרום אפריקאים ששירתו בצה"ל והבאתם לדין במידה וימצאו בדרום אפריקה.
עם מי אפשר להתייעץ כדי לבדוק אם בטוח לנסוע?

ANZ1

New member
אם בטוח לנסוע ?

דרום אפריקה היא אחת המדינות המסוכנות בעולם
בלי קשר אם את ישראלית או שירתת בצבא
מדינה עניה, אלימה, חטיפות, רציחות ואונסים אלו דברים יום יומים
יש לך סיכוי טוב שירצחו אותך בשביל הארנק שלך
הרבה יותר מאשר יאשימו אותך במשהו

אגב, לפי מה שקראתי דובר על העתיד ועל כאלו שגרים בדרום אפריקה לא על תיירים
אבל , לא, לא בטוח לנסוע לדרום אפריקה

Nobilis

New member
הגזמת...

http://www.sanews.gov.za/south-africa/december-2013-tourism-stats-record-high
&nbsp
מיליוני אנשים מטיילים בדרום אפריקה. אני טיילתי שם במשך שבועות ארוכים, וכמוני רבים אחרים. לא הייתי מייעץ לאף אחד להיכנס ל-townships, לדוגמא, אבל זאת מדינה ענקית ולא חסרים מקומות נהדרים ובטוחים לטיול בה.
&nbsp
ספרי תיירות (לדוגמא DK Eyewitness, שעמו טיילתי אני) מכילים גם הסברים על דברים שכדאי להימנע מהם לביטחונך האישי, מן הסתם.

ANZ1

New member
וגם קראת ?

שמת קישור
גם קראת אותו ?
כתוב שם ששני שליש מהתיירים הם מהמדינות השכנות לה, שהן לא יותר בטוחות
רק 28 אחוז מהתיירים מגיעים ממדינות אחרות מחוץ לאפריקה
זה מוריד די הרבה את המספרים
אין בעיה לשים קישורים על הסכנות והבעיות בדרום אפריקה

Nobilis

New member
כן, קראתי.

מן הסתם למדינה שנמצאת במרחק שעות טיסה ארוכות מאד מכל מדינה שאינה אפריקאית מגיעים בעיקר תיירים מאפריקה. ועדיין, זה משאיר מיליוני תיירים בשנה גם ממדינות שאינן אפריקאיות.
&nbsp
ברור, אין בעיה לשים קישורים על הסכנות והבעיות במקומות מסויימים בדרום אפריקה. אין גם בעיה לשים קישורים על הסכנות והבעיות בשכונות מסויימות בארה"ב. לא הייתי ממליץ לאף אחד לתייר במקומות הללו.
&nbsp
אבל, וזה אבל גדול, יש מקומות שאפשר לטייל בהם בשקט גם בדרום אפריקה. זאת מדינה מדהימה ומרתקת.

Philip Jr

New member
אני בטוח שהיא מדהימה ומרתקת

אפילו רק מתמונות רואים זאת. עדיין מדובר במדינה עם סטטיסטיקת אונס מטורפת, מספר רציחות שעדיין קשה להתחרות בו ועוד תופעות שליליות כמו חטיפת מכוניות. אני ממש לא מרגיש בנוח לבקר שם, ואני בטוח שהרבה אחרים חשים כמוני.

פלוס מגיפת האבולה שהתחילה משם

והדביקה כבר הרבה מדינות אחרות
התפשטה כבר לאירופה וארהב

elley1

New member
ממש לא

האבולה לא התחילה (ואף לא התקרבה) לדרום אפריקה, ונכון לכתיבת שורות אלה, לא התפשטה לשום מקום מחוץ למדינות מערב אפריקה.

בדרום אפריקה מסוכן מסיבות אחרות לגמרי.

SashaDon1992

New member
די לדבר שטוייות

1. חלאס לדבר שטיות בכול מדינה יש פשיעה 2.ישראל בהרבה יותר מסוכנת 3. תמשיכי להקביש לכול מיני דבילים יש לי חברים שם והם חיים בסר גמור

למעלה