נסכם חודש

ady18

Well-known member
שיר שלווה

משהו טוב

משהו פחות
מאכל

בילוי

מה מחכה לו

ady18

Well-known member
ממי מירי מסיקה
מהו טוב עוח רצון הוכחתי לעצמי שאפשר יכולתי כאמור יותר.במופע קבלתי מחמאות.
פחות טוב היה לי שיעול לא טוב, לילה אחד די רבנו על המזגן בלילה ההוא היה חם מאוד ולא היה נמנע לפתוח מזגן מה שאני לא רגילה כאמור.
מאכל:פלאפל בפיתה סלט ירקות \סלט חסה
מחכה: לחדשות טובות מצב שירגע. ואני יוצאת לחופש וגם חופשה עם העבודה שתהיה בתל אביב כמובן בגלל המצב. בעוד שבועים. וחופש בנוסף של שבוע. ויהיה לי גם קצת עומס.
בילוי:מסיבת בריכה .

feldman89

Well-known member
ממי מירי מסיקה
מהו טוב עוח רצון הוכחתי לעצמי שאפשר יכולתי כאמור יותר.במופע קבלתי מחמאות.
פחות טוב היה לי שיעול לא טוב, לילה אחד די רבנו על המזגן בלילה ההוא היה חם מאוד ולא היה נמנע לפתוח מזגן מה שאני לא רגילה כאמור.
מאכל:פלאפל בפיתה סלט ירקות \סלט חסה
מחכה: לחדשות טובות מצב שירגע. ואני יוצאת לחופש וגם חופשה עם העבודה שתהיה בתל אביב כמובן בגלל המצב. בעוד שבועים. וחופש בנוסף של שבוע. ויהיה לי גם קצת עומס.
בילוי:מסיבת בריכה .
שיר גדול בחרת של מירי
אני שמח שהצלחת וקיבלת מחמאות.
אחלה מאכלים
תהני בחופשה!!

ady18

Well-known member
אוהב את האלבום הזה של מירי?
איזה שיר אוהב מהאלבום​

feldman89

Well-known member
אוהב את האלבום הזה של מירי?
איזה שיר אוהב מהאלבום​
מאד אוהב את האלבום. בעיניי האלבום השני לא פחות טוב מהראשון. השירים שהכי אהבתי מתוכו הם: עכשיו אתה חוזרנבחזרה, הוא, אם זאת האהבה שלך וכמובן שלום לאמונות האנדרייטד.

feldman89

Well-known member
שיר שלווה: גלים גלים- דיקלה
גן יבנה- ליהי טולדנו
לופ- אור כהן
איפה אתה- יובל דיין

משהו טוב: הרבה מוסיקה טובה בכל הקשור למוסיקה ישראלית תוצרת כחול לבן, בעבודה משתדל ועובד במלוא כוחותיי

משהו פחות: המלחמה לא נעצרת ולא מסתיימת ונראה לי שכדאי לסיימה לפני שלא יישארו חטופים בחיים.
מאכל: חזה עוף

בילוי: מסעדת קינג קונג בביג בצומת קרית אתא ביום שני האחרון, מסעדת מעיין הבירה בחיפה

מה מחכה לו: עבודה, לראות מה יקרה איתנו בקרוב בארץ, שירים חדשים ובעיקר לשיר החדש של דיקלה ולאלבומים

ady18

Well-known member
עשית משהו שקשור לקיץ?
או רק עבודה בעיקר
דקלה בשיא לדעתי יותר תקופה יפה שלה
וטוען שיהיה רגוע בקרוב?

feldman89

Well-known member
עשית משהו שקשור לקיץ?
או רק עבודה בעיקר
דקלה בשיא לדעתי יותר תקופה יפה שלה
וטוען שיהיה רגוע בקרוב?
אם עשיתי משהו שקשור לקיץ? לא עולה לי דבר כזה
בעיקר עבודה, מנוחה וזהו
אני מסכים שדקלה בתקופה טובה מאד אומנותית אבל לא אוהב את המילה "שיא". דגם הרבה אומנים אומרים שבשיא אי אפשר לטפס יותר או לעלות רק לרדת.. לכן נאמר שדקלה בתקופתה מצוינת מבחינת אומנות.
אני לא אשקר לומר שיהיה רגוע בקרוב, לך תדע מה יהיה מחר. לצערי אין לי ידיעה מה יקרה פה בארץ.

feldman89

Well-known member
מכול הזמנים התכוונתי
אני אין לי העדפה לתקופה מסוימת של דיקלה, אני חושב שהיא נהדרת מההתחלה שפחות הצליחה ועד הלום שהיא כבר זמרת מנוסה ומוערכת. אבל כן אני רוצה להתייחס לכך שאני חושב שבשנים האחרונות הרדיו פחות פירגן לה. היא קצת נבלעה בצל הכוכבות של השנים האחרונות אודיה- נועה- אנה. היא לא היחידה שפחות מפרגנים לה.

למעלה