נסכם חודש

ady18

Well-known member
שיר שלווה החודש

משהו טוב החודש

משהו פחות

מאכל החודש
בילוי החודש

מה התוכנית לתחילת השנה תתחילו משהו חדש או שאצלכם הכול בשגרה

feldman89

Well-known member
שיר שלווה החודש: ים שלגעגוע- דיקלה
תברחי- אליאב זוהר
ארץ הפלאות- מיטב שרמן

משהו טוב החודש: ההתקדמות לקראת ההוסטל, אעשה אבחון אוטיזם דרך משרד הבריאות, שירים נפלאים חדשים שמגיעים בתקופה האחרונה

משהו פחות: עייפות שהיתה לי לאורך החודש חודשיים האחרונים, המצב החברתי ירוד בארץ ואין שום אחדות בעם

מאכל החודש: גבינה לבנה

מה התוכנית לתחילת השנה תתחילו משהו חדש או שאצלכם הכול בשגרה: אין לי הרבה מה לחדש, פועל לקראת המעבר למגורים בהוסטל ואמשיך לעבוד באותו מקום עבודה בקופת חולים

ady18

Well-known member
שיר שלווה החודש: ים שלגעגוע- דיקלה
תברחי- אליאב זוהר
ארץ הפלאות- מיטב שרמן

משהו טוב החודש: ההתקדמות לקראת ההוסטל, אעשה אבחון אוטיזם דרך משרד הבריאות, שירים נפלאים חדשים שמגיעים בתקופה האחרונה

משהו פחות: עייפות שהיתה לי לאורך החודש חודשיים האחרונים, המצב החברתי ירוד בארץ ואין שום אחדות בעם

מאכל החודש: גבינה לבנה

מה התוכנית לתחילת השנה תתחילו משהו חדש או שאצלכם הכול בשגרה: אין לי הרבה מה לחדש, פועל לקראת המעבר למגורים בהוסטל ואמשיך לעבוד באותו מקום עבודה בקופת חולים
יפה שמתקדם בטח מתרגש.
דווקא צברתי קצת יותר מנוחה . וקצת פחות חשתי עייפות.
מבחינתך חודש של שגרה בגדול? תמשיך את את שגרת ההופעות או לא תחדש את המנוי?

feldman89

Well-known member
יפה שמתקדם בטח מתרגש.
דווקא צברתי קצת יותר מנוחה . וקצת פחות חשתי עייפות.
מבחינתך חודש של שגרה בגדול? תמשיך את את שגרת ההופעות או לא תחדש את המנוי?
כן, יש התרגשות בקשר להתקדמות.
עייפות- אני מתכווון לשבועות והימים שקדמו לחופש של היומיים שלקחתי פסק זמן בשבוע שעבר(רביעי חמישי)
נראה לי חודש רגיל ומלא בעומס כי יש תמיד עבודה לקראת תקופת השנה החדשה והחגים. אה ויש לי גם אירוע חתונה של חברה טובה מאד של אמא. את שגרת ההופעות אני מחדש במסגרת המנוי

ady18

Well-known member
כן, יש התרגשות בקשר להתקדמות.
עייפות- אני מתכווון לשבועות והימים שקדמו לחופש של היומיים שלקחתי פסק זמן בשבוע שעבר(רביעי חמישי)
נראה לי חודש רגיל ומלא בעומס כי יש תמיד עבודה לקראת תקופת השנה החדשה והחגים. אה ויש לי גם אירוע חתונה של חברה טובה מאד של אמא. את שגרת ההופעות אני מחדש במסגרת המנוי
השנה התכוונתי ממשיך עם המנוי או שעמוס לך מדי?

feldman89

Well-known member
השנה התכוונתי ממשיך עם המנוי או שעמוס לך מדי?
לא, אני ממשיך עם המנוי. אני לא יכול לומר שלא עמוס לי בעבודה וזה משפיע על האנרגיות בסוף היום. עדיין, מועדון זמר של הופעות זה אחלה דבר ולא אוותר על זה כרגע

ady18

Well-known member
לילה לא שקט שלמה ארצי
דקלה המעולה החדש
איל גולן תבואי היום
טוב: היה חופש חביב של מנוחה לא עשיתי יותר מדי הוא גם היה קצר עמדתי במה שרציתי ככה די מרוצה .
להיפרד ממישהו חשוב זה לא קל. \טלוויזה התקלקלה לי . השלמתי עם זה .
מאכל: גלידה בטעם קרמל מלוח.
בילוי נהניתי מזמן איכות משפחתי . היה לא רע בהחלט.
כרגע לא מתחילה סוג של שגרה עד החגים בקיץ הייתי באווירה של פחות שגרה. וזהו...

feldman89

Well-known member
לילה לא שקט שלמה ארצי
דקלה המעולה החדש
איל גולן תבואי היום
טוב: היה חופש חביב של מנוחה לא עשיתי יותר מדי הוא גם היה קצר עמדתי במה שרציתי ככה די מרוצה .
להיפרד ממישהו חשוב זה לא קל. \טלוויזה התקלקלה לי . השלמתי עם זה .
מאכל: גלידה בטעם קרמל מלוח.
בילוי נהניתי מזמן איכות משפחתי . היה לא רע בהחלט.
כרגע לא מתחילה סוג של שגרה עד החגים בקיץ הייתי באווירה של פחות שגרה. וזהו...
אני כה מאושר שבחרת גם בדיקלה- אחת המבצעות הראויות להערכה במוסיקה. גם שלמה בשיר ענק, אייל גולן- שיר טוב מאד גם
מסקרן אותי אם יכולת לקחת עוד יותר ימי חופש- היית לוקחת?
באסה על הטלביזיה ויפה שנהנית מזמן איכות עם המשפחה.

ady18

Well-known member
יש מצב שכן. נראה שבדרך כלל קרוב לעשרה ימים היה לנו פעם. קצת צמצמו כן הרגיש לי קצת חסר בשלושה ימים
אולי קצת זמן מנוחה . ואתה היית מוסיף?

feldman89

Well-known member
יש מצב שכן. נראה שבדרך כלל קרוב לעשרה ימים היה לנו פעם. קצת צמצמו כן הרגיש לי קצת חסר בשלושה ימים
אולי קצת זמן מנוחה . ואתה היית מוסיף?
אני גם היית מוסיף אבל זה היה יוצר עומס רב בעבודה אצלי. קופת חולים זה מקום שיש בו תמיד הרבה עבודה והעבודה לא נגמרת...... אם הייתי יודע שכשאחזור- לא יהיו לי הרבה מיילים לסריקה+ עבודה בכל סקטור אז הייתי לוקח כמובן עוד יום יומיים.

feldman89

Well-known member
ושכחתי עוד שיר שליווה החודש:
הותיר אחריו חברה- מירי מסיקה

למעלה