נחמה שיר מהמם ומהפנט של המלכה אילניתהחמה אילנית
הייתי בערב גיבוש בעבודה מופע של קטרוזה
פחות טוב בחמישי הרגשתי לא טוב כאבי צוואר חזקים
תודה לאל עבר
מאכל המבורגר וציפס
תוכנית יורו
מחכה לשבוע של שגרה
השבוע עדן חסון עשה מחווה לאילנית ואירח אותה עם השירנחמה שיר מהמם ומהפנט של המלכה אילנית
קטורזה זה מצוין ושמעתי עליו שהוא מצחיק וקורע מרוב צחוק
אוי, תרגישי טוב עם הצוואר
המבורגר וצ'יפס זה טעים
בשורות טובות ותהני בסופ"ש
מחוה יפה מאד ועדן חסון מותק של איש וזמר מעולה. על אילנית נגמרו לי כל המחמאותהשבוע עדן חסון עשה מחווה לאילנית ואירח אותה עם השיר
ימים באים ?מה דעתך על כך
עדין לא היה ממש מפתיע וחבל.מחוה יפה מאד ועדן חסון מותק של איש וזמר מעולה. על אילנית נגמרו לי כל המחמאות
מקווה שישקלו בכוכב הבא לעשות ספיישל אילנית בעונה הבאה. מגיע לה הכבוד הזה. מה את אומרת?
כן, לא היה ספיישל אילנית. יש כמה ספיישלים שחובה לעשות כמו: יגאל בשן, אתניקס, שלווה ברטי, נורית גלרון, ירדנה ארזי, אבי טולדנו. אגב אבי טולדנו יוציא גם שיר חדש בקרוב. מחכה או שפחות כבש אותך בתקופה האחרונה?עדין לא היה ממש מפתיע וחבל.
אני אשמע ואתהכן, לא היה ספיישל אילנית. יש כמה ספיישלים שחובה לעשות כמו: יגאל בשן, אתניקס, שלווה ברטי, נורית גלרון, ירדנה ארזי, אבי טולדנו. אגב אבי טולדנו יוציא גם שיר חדש בקרוב. מחכה או שפחות כבש אותך בתקופה האחרונה?
![]()
כמובן שאשמע, אני מאד אוהב את אבי והיו לו לאורך כל הדרך שירים יפים ומרגשים.אני אשמע ואתה
תודה רבהתהנה במופע
יצאת מרוצה?
מהוועדה העיקר
שיר טוב של טסה נכון?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.