שיר ענק של מאיר בנאי, מאד אוהבמנגית הנדושים מאיר בנאי
טוב שדבוע קצת בינוני רק לקחתי חופש כי קצת זקוקה למנוחה .
פחות טוב : לא כול כך הצלחתי לקראת המופע לא נתתי את כולי כרגע מאוד מקווה שאוכל כי הזמנתי משפחתי.ובאמת עבדתי על זה המון קורה שזה לא זה
לא אמרו לי מיד לא מופיעה נמצא איזה פיתרון. זה מבאס.כי יכולתי אולי יותר להשקיע.
מאכל:פשטידת תרד
תוכנית ראיתי את הפרידה מאדם בתוכנית של פבלו רוזנברג היה מרגש מאוד.
מחכה:לקוות לבשורות טובות יותר. ושכן איכשדהו אצליח ויהיה לי כוחות.
שאלה טובה:1. וביניהםמה הטופ 3 שלך?
של מאיר בנאי
מצטער-אני לא אצפה במירוץ למיליון, עוד תוכנית ריאליטי זה בדיוק מה שלא מדבר אליי ולא בא לי לראות.אתה תראה את המירוץ למילון העונה החדשה
ואיך האלבום צליל מיתר אוהב
אמרי לי+ בין הטוב והרע +צליל מיתר בלדות מושלמות של אייל מתקופה נהדרת.ומה הכי אהוב עליך מהאלבום?
לגיטימי. אני רק רוצה לציין שזה האלבום הראשון שאייל הוציא לאחר עידן אתניקס והוא הצליח להביא שירים מדהימים באלבום הזה. היום אין שירים כאלה בכלל בנוף הים תיכוני ובמוסיקההטעם שלנו באלבום הזה שונה סבבה
נכון אבל אני התכוונתי ש"צליל מייתר" יצא אחרי שהם סיימו לשתף פעולה איתו. ונסכים שלא להסכים, לאייל יש רפרטואר גדול ומרשים.חיל של אהבה גם בתקופת אתניקס אבל אלבום גדול לגמרי
כנראה האלבום "הסתכלי עליי" משנת 1999 שהוא האלבום האחרון שהפיקו אתניקס לאייל. פחות זוכרים אותו מאשר "חייל של אהבה" ו"בלעדייך" אבל בעיניי זה אלבום ענק! אחריו אוהב את האלבום "בשבילך נוצרתי" מ- 2007 והאלבום צליל מיתר כאמור. ושלך?מה האלבום האהוב עליך שלו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.