נסכם שבוע

ady18

Well-known member
שיר שלווה אותי השבוע

משהו טוב השבוע

משהו פחות

מאכל

סרט\תוכנית

מה מחכה לשבוע הבא

dory30

Well-known member
שיר שלווה אותי השבוע: Des'ree - Life

משהו טוב השבוע: כל דקה במזגן

משהו פחות: הייתה לי היום הפסקת חשמל בערב במשך שעה פלוס

מאכל: בנאלי, אבל בימים האחרונים אכלתי שניצל עם פירה אחרי הרבה זמן.

סרט\תוכנית: צמיגים, סדרה קומית על מוסכניקים. גם התחלתי לראות את השוטר מבברלי הילס עם אדי מרפי (המקורי, עוד לא החדש) ועד כה אני ממש נהנה:

מה מחכה לשבוע הבא: הנבואה ניתנה לשוטים.

ady18

Well-known member
כמו עפיפון רביץ
דרך ארוכה גלי עטרי
זכוכית שירי מימון
היה כייף במופע באו הרבה ,הרבה מחמאות. למרות שעשיתי קטע קטן נתתי הכול. לא הרגשתי התרגשות.
פחות טוב בערבים\לילה הלחות הייתה גבוהה. היה קשה לישון קצת
מאכל: שקשוקה\כריך טונה
תוכנית: בואו לאכול איתי
שבוע כרגע שגרה. וירידת לחץ

feldman89

Well-known member
כמו עפיפון רביץ
דרך ארוכה גלי עטרי
זכוכית שירי מימון
היה כייף במופע באו הרבה ,הרבה מחמאות. למרות שעשיתי קטע קטן נתתי הכול. לא הרגשתי התרגשות.
פחות טוב בערבים\לילה הלחות הייתה גבוהה. היה קשה לישון קצת
מאכל: שקשוקה\כריך טונה
תוכנית: בואו לאכול איתי
שבוע כרגע שגרה. וירידת לחץ
כל השלושה שירים מעולים
שמח לשמוע שהמופע היה הצלחה ושגרפת מחמאות
מאכלים טובים
שיהיה לך אחלה שבת ושבוע מוצלח

feldman89

Well-known member
שיר שלווה אותי השבוע: עריי נעוריי- צילה דגן
לופ- אור כהן
בובה של תאגיד- בר צברי
מגדלור- נרקיס

משהו טוב השבוע: שהספקתי הרבה בעבודה ועדיין אני לא נשאר אחרי 7 שעות במשרד כלומר לא יותר ממה שעליי לעבוד, מוסיקה שמרגיעה אותי

משהו פחות: אני עייף קצת היום, המלחמה עדיין כאן ואין סוף באופק ולא סימן חיים מיתר החטופים

מאכל: סלט ירקות

סרט\תוכנית: לא עולה לי משהו כזה

מה מחכה לשבוע הבא: עבודה, אין משהו מיוחד. מחכה לשירים חדשים בעיקר ולבשורות טובות

ady18

Well-known member
שיר שלווה אותי השבוע: עריי נעוריי- צילה דגן
לופ- אור כהן
בובה של תאגיד- בר צברי
מגדלור- נרקיס

משהו טוב השבוע: שהספקתי הרבה בעבודה ועדיין אני לא נשאר אחרי 7 שעות במשרד כלומר לא יותר ממה שעליי לעבוד, מוסיקה שמרגיעה אותי

משהו פחות: אני עייף קצת היום, המלחמה עדיין כאן ואין סוף באופק ולא סימן חיים מיתר החטופים

מאכל: סלט ירקות

סרט\תוכנית: לא עולה לי משהו כזה

מה מחכה לשבוע הבא: עבודה, אין משהו מיוחד. מחכה לשירים חדשים בעיקר ולבשורות טובות
כן החום מאוד מעייף
סלט ירקות זה דבר בריא וטעים.כול הכבוד שאתה אוהב להכין לעצמך לא תמיד יש לי כוח להכין לי....
כן החום מעייף את כולם,אולי החום משפיע ....
כמה שעות כן נשאר ולמה חושבים להישאר 7 שעות?

feldman89

Well-known member
כן החום מאוד מעייף
סלט ירקות זה דבר בריא וטעים.כול הכבוד שאתה אוהב להכין לעצמך לא תמיד יש לי כוח להכין לי....
כן החום מעייף את כולם,אולי החום משפיע ....
כמה שעות כן נשאר ולמה חושבים להישאר 7 שעות?
אני אמור לעבוד 7 שעות כל יום חוץ מיום שני שזה יום קצר שלי. לא משלמים על שעות נוספות, לכן אני עובד בזמן האחרון לא מעבר ל7 שעות.

ady18

Well-known member
אני אמור לעבוד 7 שעות כל יום חוץ מיום שני שזה יום קצר שלי. לא משלמים על שעות נוספות, לכן אני עובד בזמן האחרון לא מעבר ל7 שעות.
נשמע לא קל. כול הכבוד לך.
ואיזה שירים מהחדשים אהבת השבוע

feldman89

Well-known member
נשמע לא קל. כול הכבוד לך.
ואיזה שירים מהחדשים אהבת השבוע
תודה. כן זה באמת לא פשוט לעבוד מעל 5 שעות. עוד לא שמעתי אף שיר מאלו שיצאו השבוע, כל השירים שבחרתי הם משבוע שעבר אבל מסקרן אותי לבדוק את החדש של אליעד ומאי ספדיה ביחד כדואט, החדש של קרולינה שיצא היום, עמיר בניון, עדן מאירי וסינרגיה עם בן אל תבורי. יצא גם לנועה קירל אבל ברור שזה פחות מעניין אותי וגם קיבל ביקורות שליליות עד כה.

ady18

Well-known member
תודה. כן זה באמת לא פשוט לעבוד מעל 5 שעות. עוד לא שמעתי אף שיר מאלו שיצאו השבוע, כל השירים שבחרתי הם משבוע שעבר אבל מסקרן אותי לבדוק את החדש של אליעד ומאי ספדיה ביחד כדואט, החדש של קרולינה שיצא היום, עמיר בניון, עדן מאירי וסינרגיה עם בן אל תבורי. יצא גם לנועה קירל אבל ברור שזה פחות מעניין אותי וגם קיבל ביקורות שליליות עד כה.
אז אם קשה חושב לעזוב בגלל יותר מדי שעות
או שחוץ מהעניין הזה כן מתחבר לעבודה....

feldman89

Well-known member
אז אם קשה חושב לעזוב בגלל יותר מדי שעות
או שחוץ מהעניין הזה כן מתחבר לעבודה....
שאלה יפה. אני לא יודע באמת אם התחברתי לעבודה כמו שפשוט התרגלתי, כי העבודה אמנם שגרתית אבל לעיתים מצריכה ריכוז רב ולא קלה.
לא החלטתי באמת, אני מניח שבגלל שזה נוח לי ושעות העבודה מוגדרות באופן מלא ומשלמים לי משכורת טובה יחסית אז אני נשאר כרגע.

ady18

Well-known member
כל השלושה שירים מעולים
שמח לשמוע שהמופע היה הצלחה ושגרפת מחמאות
מאכלים טובים
שיהיה לך אחלה שבת ושבוע מוצלח
לא ידעתי שמכיר את השיר של רביץ
איך האלבום הזה בעייניך של רביץ?

למעלה