שיר שלווה אותי השבוע: Des'ree - Life
משהו טוב השבוע: כל דקה במזגן
משהו פחות: הייתה לי היום הפסקת חשמל בערב במשך שעה פלוס
מאכל: בנאלי, אבל בימים האחרונים אכלתי שניצל עם פירה אחרי הרבה זמן.
סרט\תוכנית: צמיגים, סדרה קומית על מוסכניקים. גם התחלתי לראות את השוטר מבברלי הילס עם אדי מרפי (המקורי, עוד לא החדש) ועד כה אני ממש נהנה:
מה מחכה לשבוע הבא: הנבואה ניתנה לשוטים.
כל השלושה שירים מעוליםכמו עפיפון רביץ
דרך ארוכה גלי עטרי
זכוכית שירי מימון
היה כייף במופע באו הרבה ,הרבה מחמאות. למרות שעשיתי קטע קטן נתתי הכול. לא הרגשתי התרגשות.
פחות טוב בערבים\לילה הלחות הייתה גבוהה. היה קשה לישון קצת
מאכל: שקשוקה\כריך טונה
תוכנית: בואו לאכול איתי
שבוע כרגע שגרה. וירידת לחץ
כן החום מאוד מעייףשיר שלווה אותי השבוע: עריי נעוריי- צילה דגן
לופ- אור כהן
בובה של תאגיד- בר צברי
מגדלור- נרקיס
משהו טוב השבוע: שהספקתי הרבה בעבודה ועדיין אני לא נשאר אחרי 7 שעות במשרד כלומר לא יותר ממה שעליי לעבוד, מוסיקה שמרגיעה אותי
משהו פחות: אני עייף קצת היום, המלחמה עדיין כאן ואין סוף באופק ולא סימן חיים מיתר החטופים
מאכל: סלט ירקות
סרט\תוכנית: לא עולה לי משהו כזה
מה מחכה לשבוע הבא: עבודה, אין משהו מיוחד. מחכה לשירים חדשים בעיקר ולבשורות טובות
אני אמור לעבוד 7 שעות כל יום חוץ מיום שני שזה יום קצר שלי. לא משלמים על שעות נוספות, לכן אני עובד בזמן האחרון לא מעבר ל7 שעות.כן החום מאוד מעייף
סלט ירקות זה דבר בריא וטעים.כול הכבוד שאתה אוהב להכין לעצמך לא תמיד יש לי כוח להכין לי....
כן החום מעייף את כולם,אולי החום משפיע ....
כמה שעות כן נשאר ולמה חושבים להישאר 7 שעות?
נשמע לא קל. כול הכבוד לך.אני אמור לעבוד 7 שעות כל יום חוץ מיום שני שזה יום קצר שלי. לא משלמים על שעות נוספות, לכן אני עובד בזמן האחרון לא מעבר ל7 שעות.
תודה. כן זה באמת לא פשוט לעבוד מעל 5 שעות. עוד לא שמעתי אף שיר מאלו שיצאו השבוע, כל השירים שבחרתי הם משבוע שעבר אבל מסקרן אותי לבדוק את החדש של אליעד ומאי ספדיה ביחד כדואט, החדש של קרולינה שיצא היום, עמיר בניון, עדן מאירי וסינרגיה עם בן אל תבורי. יצא גם לנועה קירל אבל ברור שזה פחות מעניין אותי וגם קיבל ביקורות שליליות עד כה.נשמע לא קל. כול הכבוד לך.
ואיזה שירים מהחדשים אהבת השבוע
אז אם קשה חושב לעזוב בגלל יותר מדי שעותתודה. כן זה באמת לא פשוט לעבוד מעל 5 שעות. עוד לא שמעתי אף שיר מאלו שיצאו השבוע, כל השירים שבחרתי הם משבוע שעבר אבל מסקרן אותי לבדוק את החדש של אליעד ומאי ספדיה ביחד כדואט, החדש של קרולינה שיצא היום, עמיר בניון, עדן מאירי וסינרגיה עם בן אל תבורי. יצא גם לנועה קירל אבל ברור שזה פחות מעניין אותי וגם קיבל ביקורות שליליות עד כה.
שאלה יפה. אני לא יודע באמת אם התחברתי לעבודה כמו שפשוט התרגלתי, כי העבודה אמנם שגרתית אבל לעיתים מצריכה ריכוז רב ולא קלה.אז אם קשה חושב לעזוב בגלל יותר מדי שעות
או שחוץ מהעניין הזה כן מתחבר לעבודה....
לא ידעתי שמכיר את השיר של רביץכל השלושה שירים מעולים
שמח לשמוע שהמופע היה הצלחה ושגרפת מחמאות
מאכלים טובים
שיהיה לך אחלה שבת ושבוע מוצלח
הכרתי דרך מצעדים שנתיים של אריה כאן בפורום. לאיזה אלבום של יהודית את מתכוונת?לא ידעתי שמכיר את השיר של רביץ
איך האלבום הזה בעייניך של רביץ?
מהאלבום כמו עפיפוןהכרתי דרך מצעדים שנתיים של יהודית. לאיזה אלבום של יהודית את מתכוונת?
אין לה אלבום כזה. אם אני זוכר, זה שיר מהאלבום של סנדרסון דני "תולדות המים" שאחר כך לדעתי הופיע כרצועת בונוס באלבום "עיר קטנה"מהאלבום כמו עפיפון
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.