ממש קרוב לאיזור וואי מפחיד בהחלטשיר שליווה אותי:משהו טוב השבוע: אימוני הפילאטיס
משהו פחות טוב: חם מדי.
מאכל: עוף עם נודלס בסגנון אסייתי
סרט/תוכנית- האמת שלא הרבה. ראיתי את הצדק של ספנסר עם מארק וולברג (ממש שומם לאחרונה בנטפליקס); ספיישל ספורטאים בהמרדף וסרט דוקומנטרי מטעם ערוץ 8 על ספי ריבלין.
מה בשבוע הבא? קשה לדעת מה יהיה עוד 2 דקות. נקווה שכמה שיותר הישגים באולימפיאדה ובכלל - וכמה שפחות חדשות רעות מצפון, מדרום וממזרח (הכטב"מ בתל-אביב מיום שישי נפל במרחק של רבע שעה נסיעה מהבית שלי. לא שמעתי כלום)
תלוי מי. מדריכה שלי ביוגה גרה בבוגרשוב, שזה ממש ליד. אצלי כשאני נרדם, לא אשמע גם מסוק. אגב, כשהתחיל 7.10 הייתי משוכנע שמדובר באופנוענים שהחליטו לעשות הקפה (מתחת לבית שלי יש רוכבים פיראטיים כבר שנים). כמובן שכאשר קיבלתי התרעות מפיקוד העורף הבנתי שזה משהו אחר לגמרי.ממש קרוב לאיזור וואי מפחיד בהחלט
מוזר שאמרו ששמעו חזק ולא באמת כך.
תשמור על עצמך ורק בריאות!שיר שליווה אותי:משהו טוב השבוע: אימוני הפילאטיס
משהו פחות טוב: חם מדי.
מאכל: עוף עם נודלס בסגנון אסייתי
סרט/תוכנית- האמת שלא הרבה. ראיתי את הצדק של ספנסר עם מארק וולברג (ממש שומם לאחרונה בנטפליקס); ספיישל ספורטאים בהמרדף וסרט דוקומנטרי מטעם ערוץ 8 על ספי ריבלין.
מה בשבוע הבא? קשה לדעת מה יהיה עוד 2 דקות. נקווה שכמה שיותר הישגים באולימפיאדה ובכלל - וכמה שפחות חדשות רעות מצפון, מדרום וממזרח (הכטב"מ בתל-אביב מיום שישי נפל במרחק של רבע שעה נסיעה מהבית שלי. לא שמעתי כלום)
צל כבד שיר ענק וכנ"ל השיר של היי פייב. את יוצאת לנופש? יפה, תבלי בנעימיםנס אמיר פיי גוטמן
אני היי פייב
צל כבד אריק סיני
עשה :לא יותר מדי מיוחד נלך על אילת שיש שאולי כן יתקיים. מנסים לחשוב באופטמיות
לא טוב:קבלתי בשורה שלא הכי טובה על שינוי מסוים. לצערי, החום קשה מאוד .
מאכל: פיצה ביתית
תוכנית כרגיל האח הגדול.
מחכה: לשבוע יותר רגוע.
אילת יש עוד זמן....נקווה שהמצב יאפשר.צל כבד שיר ענק וכנ"ל השיר של היי פייב. את יוצאת לנופש? יפה, תבלי בנעימים
החום באמת לא פשוט
מאחל שבוע רגוע כמו שאת רוצה
הבנתיאילת יש עוד זמן....נקווה שהמצב יאפשר.
והכול תלוי המצב השנה הזאת כלום לא ידוע....
מה השיר האהוב של היי פייב?
אניהבנתי
השיר האהוב של היי פייב? 1. מקדש האהבה
2. יום מעונן
3. לחץ
4. כולם רוקדים עכשיו
5. עומד על צוק
אני אוהב את כל השירים שלהם אבל אלה המובילים אצלי בטופ
ואצלך מה הכי אהוב מבין השירים?
שלושה משותפים! כל הכבודאני
יום מעונן
מקדש האהבה
אתה לא מתכנן גם בהמשך חופשה לא בטווח הקרוב?הבנתי
השיר האהוב של היי פייב? 1. מקדש האהבה
2. יום מעונן
3. לחץ
4. כולם רוקדים עכשיו
5. עומד על צוק
אני אוהב את כל השירים שלהם אבל אלה המובילים אצלי בטופ
ואצלך מה הכי אהוב מבין השירים?
יום או יומיים בסוף חודש הבא באוגוסט אקח. בגדול לא מתכנן חופשה ארוכהאתה לא מתכנן גם בהמשך חופשה לא בטווח הקרוב?
מזגן רוב היום בעבודה ומאוורר בבית בחדר שלייפה שעובד טוב
איך מתמודד עם חום הבלתי נסבל?
איזה שירים אהבת חדשים?מזגן רוב היום בעבודה ומאוורר בבית בחדר שלי
החדש של מיכאל בן דוד, קרולינה, כרקוקלי, בן חן, יהורם גאון עם סגיב כהן, עדן בן זקן, ענבל ביבי עם שרק, מאיה בוסקילה ושירן אסףאיזה שירים אהבת חדשים?
אהבת באמת הרבה יפההחדש של מיכאל בן דוד, קרולינה, כרקוקלי, בן חן, יהורם גאון עם סגיב כהן, עדן בן זקן, ענבל ביבי עם שרק, מאיה בוסקילה ושירן אסף
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.