שיר השבוע: Janet Jackson- Runawayשיר השבוע
משהו טוב השבוע
משהו פחות
מאכל
סרט\תוכנית
מה מחכה בשבוע הבא
שירים מעולים בחרת.חבר של פעם- ריטה
בדרך הבייתה רונה קינן
קרן שמש גלי עטרי ואלי מגן
בטוב היה שבוע יחסית התחלתי להשקיע השקעתי בחדר שלי נראה מצוין מאוד מרוצה . ויזמתי יציאה לבית קפה שמחתי שהצטרפו אלי.
פחות טוב: חייכתי להודעה ולא ענו ביינתים הודעה שדי חייכתי לביינתים צריך סבלנות קצת מעצבן.
מאכל:סטייק
מחכה : מחר אני אחזור לחוג ספורט מאוד מתרגשת.והמשך השגרה . לאט לאט.
אני אהיה בחופש רק בחג עצמו וביומיים של יום הכיפורים. חול המועד נראה לי שאעבוד כי חבל לבזבז את הימי חופש שנשארו לי.כנראה רגיל.
לא מתכננת ואתה תהיה בחופש?
נשארו לי 8 ימים או 9 אבל אני מעדיף לשמור אותם למקרה שאצטרך לקחת בלי קשר לופשלא נשאר לך הרבה ימים?
אני מודה שלא מחכה למחוברים. מצטער, אני לא רואה את התוכנית. שיהיה בהצלחה לליהימחכה לעונה החדשה של מחוברים?שתהיה עם ליהיא טולנדו
בהצלחה בפגישה של הבנק
אהבתי את השאלה, הפסקתי לקנות דיסקים לפני 12 שנים. הדיסק האחרון שקניתי היה "שלג בשרב" של שירי מימון שהוא דיסק טוב אבל יש לה יותר טובים כמו שני האלבומים האחרונים שהוציאה. ואת? הפסקת לקנות דיסקים?ושאלה מסקרנת
מה לגבי
קניית דיסקים האם עוד קונה
מה הדיסק האחרון שקניית
שומע אלבומים דרך היוטיוב. רק דרך היוטיובכן לא ספרתי שנים פעם הייתי אספנית דיסקים
והיום לא שומעת.
ממש דיסקים ואתה או באיזה דרך?
אביב כבר אין לך סבלנות אליו?אם בסדרשומע אלבומים דרך היוטיוב. רק דרך היוטיוב
יש סיכוי גדול שכן. הוא לא מספיק מרגש או מעניין בשירים החדשים מהשנים האחרונות. לתחושתי זה כבר פחות מעניין מה שהוא מביאאביב כבר אין לך סבלנות אליו?אם בסדר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.