שיר השבוע: The Door של טדי סווימס.שיר השבוע
טוב השבוע
משהו פחות טוב השבוע
מאכל
סרט תוכנית
בהצלחה ורק בריאות ,גמר חתימה טובה אמןשיר השבוע: The Door של טדי סווימס.טוב השבוע: לא משהו יוצא דופן.
משהו פחות טוב השבוע: כמעט נפלתי ליד הבית. לשמחתי ידעתי לבלום.
מאכל: קציצות פרסה עם אורז ותפו"א.
סרט: תוכנית נקמה, בכיכובו של בי ג'יי נובאק מהסדרה "המשרד". התחלתי אבל אשלים אחרי יו"כ, אז יהיה יותר זמן.
מה מחכה: קצת בלגאן לקראת התארגנות ליריד הספרים, כולל בערב יום כיפור (הטיסה לגרמניה מייד אחרי הצום, לא שלי). אחרי זה יום של מנוחה.
במה אתה עובד,עובד בגרמניה?שיר השבוע: The Door של טדי סווימס.טוב השבוע: לא משהו יוצא דופן.
משהו פחות טוב השבוע: כמעט נפלתי ליד הבית. לשמחתי ידעתי לבלום.
מאכל: קציצות פרסה עם אורז ותפו"א.
סרט: תוכנית נקמה, בכיכובו של בי ג'יי נובאק מהסדרה "המשרד". התחלתי אבל אשלים אחרי יו"כ, אז יהיה יותר זמן.
מה מחכה: קצת בלגאן לקראת התארגנות ליריד הספרים, כולל בערב יום כיפור (הטיסה לגרמניה מייד אחרי הצום, לא שלי). אחרי זה יום של מנוחה.
בעסקי הספרים. הבסיס בארץ ורוב הפעילות מול חו"ל. יש יריד ספרים בגרמניה פעם בשנה, "האולימפיאדה של הספרים" והוא נערך בפרנקפורט.במה אתה עובד,עובד בגרמניה?
נשמע מעניין....בעסקי הספרים. הבסיס בארץ ורוב הפעילות מול חו"ל. יש יריד ספרים בגרמניה פעם בשנה, "האולימפיאדה של הספרים" והוא נערך בפרנקפורט.
כן, איך בדיוק?נשמע מעניין....
קטע שגם אני בעסקי הספרים.
גם אני מעולם הספרים....כן, איך בדיוק?
לי היה דורבן והמצב משתפר. יש לי מתחילת השבוע מדרסים. מקווה שגם אצלך משתפר. אני עושה הרבה פילאטיס ויוגה. כאב הוא חלק מהמהות האנושית. כל מי שלא מת, ירגיש כאבים. אם העוצמה חריגה, עושים את הדברים הבאים: עיסוי עם משחה או בלעדיה, תרגילי שחרור ומנוחה.פחות טוב היה לי קצת כאבים ברגל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.