שיר:שיר
טוב השבוע
משהו פחות טוב
מאכל
סרט\תוכנית
מה מחכה לו
שוקולד אני לא מתה ממש על מילוי ככה ככה .שיר:טוב השבוע: מזג האוויר, בשאר אסד נפל, מתקדם בדוח השנתי למס הכנסה ובעריכת ספר.
פחות טוב: אמא שלי כמעט נפלה. אחרי שהבנו שאחד הכדורים מרדימים, הורדנו אותו ביוזמתנו.
מאכל: פיצה ללא גלוטן של SCHAR. כנ"ל מרק ירקות ושוקולדים במילוי ליקר דובדבן.
תוכניות: הדיפלומטית (גמרתי את עונה 2), נוכלת בשירות החוק (סדרה קנדית אדירה), טהרן עונה 3.
מה מחכה: הנבואה ניתנה לשוטים.
על טעם וריח אין להתווכח. תודה, עובדים על הבריאות שלה. שאר היא פיצה ללא גלוטן קפואה שקונים בחנויות, כמו טבע קסטל. אני אוכל שני עיגולים ומחמם בתנור. יש עליה רוטב עגבניות, מוצרלה ותבלין כלשהו (דמוי טימין). אני מוסיף גם שמן זית.שוקולד אני לא מתה ממש על מילוי ככה ככה .
מעדיפה אותו חלק ובמיוחד כחטיפים כדוגמת פסק זמן ואחרים.
רק בריאות לאימא
וכול הכבוד שהייתם ערניים לגבי כך.
איזה פיצה זאת ? לא מכירה ...
נשמע מעניןעל טעם וריח אין להתווכח. תודה, עובדים על הבריאות שלה. שאר היא פיצה ללא גלוטן קפואה שקונים בחנויות, כמו טבע קסטל. אני אוכל שני עיגולים ומחמם בתנור. יש עליה רוטב עגבניות, מוצרלה ותבלין כלשהו (דמוי טימין). אני מוסיף גם שמן זית.
התכוונת לפיצות ללא גלוטן אבל נכון. אני בדיאטה הזאת מ-2008. רמת הרגישות שלי לגלוטן נמוכה, אבל אני משתדל להקפיד.נשמע מענין
יפה דעושים פיצות גלוטן ברמה לפני עשרים שנה בערך היה חלש
מאז שאמא שלי סיעודית התחלתי לבשל יותר ואני כמעט שלא אוכל בחוץ. נדיר ביותר. גם בוולט אני בקושי מזמין, אולי 5 פעמים עד היום.מאכל:הייתי בלנוודר ואכלתי מנה מענינית סלט חלומי וזה בא עם מקלות בייגלה מאוד שיפר את המנה .
במשלוח לא אוהבת בכללמאז שאמא שלי סיעודית התחלתי לבשל יותר ואני כמעט שלא אוכל בחוץ. נדיר ביותר. גם בוולט אני בקושי מזמין, אולי 5 פעמים עד היום.
גם אני יושב במקום לא פעם, תלוי בנסיבות.במשלוח לא אוהבת בכלל
אני מאלה שאוהבים לשבת במקום.
קצת מקלקל בעיני עם מדובר פאסט פוד . יש גם משלוחים טובים כמו פיצה לדוגמא
היום יותר שווה עוד קצת כסף ולאכול במקום של המבורגר לפחות בעיניגם אני יושב במקום לא פעם, תלוי בנסיבות.
הבשר האהוב עליי זה קבב או עוף. אם כבר בשר אדום, אוסובקו. לא שאני מתנגד להמבורגר. גם צריך לחשוב על השיניים, יש לי שם הרבה בעיות.היום יותר שווה עוד קצת כסף ולאכול במקום של המבורגר לפחות בעיני
פעם לפני כמה שנים לא הייתה בחירה
אז גם אולי מה שנכון מסתפקים במה שיש
היום דור מפונק
פרגית וקבב יותר מוצלח בבית אלא אם אוהבים על האשהבשר האהוב עליי זה קבב או עוף. אם כבר בשר אדום, אוסובקו. לא שאני מתנגד להמבורגר. גם צריך לחשוב על השיניים, יש לי שם הרבה בעיות.
בבשרי אני רק ביתי כלומר שאמא מכינה אני ניסיתי בשר וזה לא תחום שלי. אני בתחום הקל יותר מעט מאוד מבושל.פרגית וקבב יותר מוצלח בבית אלא אם אוהבים על האש
המבורגר לא מוצלח בבית
סטייק דווקא יותר עדיף את הביתי.
איזה סגנון בישול מועדף עליך ויש מאכל שאתה טוב במיוחדהבשר האהוב עליי זה קבב או עוף. אם כבר בשר אדום, אוסובקו. לא שאני מתנגד להמבורגר. גם צריך לחשוב על השיניים, יש לי שם הרבה בעיות.
אין לי סגנון מובהק. אני אוהב פסטה, דגים (בעיקר סלמון),פיצות (פחות מפעם), מרקים שונים (כולל מיסו, מרק אצות יפני), קבב, כנפיים, שוקיים, פשטידות וכדומה. כמעט את כל מאפי הבצק אפשר להשיג ללא גלוטן.איזה סגנון בישול מועדף עליך ויש מאכל שאתה טוב במיוחד
וואו רמה די גבוהה סחטין.אין לי סגנון מובהק. אני אוהב פסטה, דגים (בעיקר סלמון),פיצות (פחות מפעם), מרקים שונים (כולל מיסו, מרק אצות יפני), קבב, כנפיים, שוקיים, פשטידות וכדומה. כמעט את כל מאפי הבצק אפשר להשיג ללא גלוטן.
אני בא עם בית שיש בו מודעות לאוכל, בעיקר אבא שלי. עם זאת, אמא הייתה המבשלת העיקרית עד שהפכה לנכה.וואו רמה די גבוהה סחטין.
גם אצלי אמא , עם השנים מאוד התפתחה קולנירי.אני בא עם בית שיש בו מודעות לאוכל, בעיקר אבא שלי. עם זאת, אמא הייתה המבשלת העיקרית עד שהפכה לנכה.
הדר לוי הקומיקאית צוטטה כמי שאומרת: "במשפחה שלי לא ספרו יותר מדי קלוריות". זהה אצלך?גם אצלי אמא , עם השנים מאוד התפתחה קולנירי.
וגם הפכנו לבריא לפעמים בא קצת שניצל פשוט כזה.
ומעט דברים של פסטות שאמא עם השניים לא מתלהבת להכין יותר מדי.
אני נוח הסגנון הפשוט. הקלאסי. בגלל שאוכלת הרבה מדי בריא ואפוי שכזה . מתגעגעת לאוכל קצת"פחות בריא נטו"
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.