נסכם שבוע

ady18

Well-known member
שיר
טוב השבוע
משהו פחות טוב
מאכל
סרט\תוכנית
מה מחכה לו

דורי 1981

Active member
שיר
טוב השבוע
משהו פחות טוב
מאכל
סרט\תוכנית
מה מחכה לו
שיר:
טוב השבוע: מזג האוויר, בשאר אסד נפל, מתקדם בדוח השנתי למס הכנסה ובעריכת ספר.
פחות טוב: אמא שלי כמעט נפלה. אחרי שהבנו שאחד הכדורים מרדימים, הורדנו אותו ביוזמתנו.
מאכל: פיצה ללא גלוטן של SCHAR. כנ"ל מרק ירקות ושוקולדים במילוי ליקר דובדבן.
תוכניות: הדיפלומטית (גמרתי את עונה 2), נוכלת בשירות החוק (סדרה קנדית אדירה), טהרן עונה 3.
מה מחכה: הנבואה ניתנה לשוטים.

ady18

Well-known member
שיר:
טוב השבוע: מזג האוויר, בשאר אסד נפל, מתקדם בדוח השנתי למס הכנסה ובעריכת ספר.
פחות טוב: אמא שלי כמעט נפלה. אחרי שהבנו שאחד הכדורים מרדימים, הורדנו אותו ביוזמתנו.
מאכל: פיצה ללא גלוטן של SCHAR. כנ"ל מרק ירקות ושוקולדים במילוי ליקר דובדבן.
תוכניות: הדיפלומטית (גמרתי את עונה 2), נוכלת בשירות החוק (סדרה קנדית אדירה), טהרן עונה 3.
מה מחכה: הנבואה ניתנה לשוטים.
שוקולד אני לא מתה ממש על מילוי ככה ככה .
מעדיפה אותו חלק ובמיוחד כחטיפים כדוגמת פסק זמן ואחרים.
רק בריאות לאימא
וכול הכבוד שהייתם ערניים לגבי כך.
איזה פיצה זאת ? לא מכירה ...

דורי 1981

Active member
שוקולד אני לא מתה ממש על מילוי ככה ככה .
מעדיפה אותו חלק ובמיוחד כחטיפים כדוגמת פסק זמן ואחרים.
רק בריאות לאימא
וכול הכבוד שהייתם ערניים לגבי כך.
איזה פיצה זאת ? לא מכירה ...
על טעם וריח אין להתווכח. תודה, עובדים על הבריאות שלה. שאר היא פיצה ללא גלוטן קפואה שקונים בחנויות, כמו טבע קסטל. אני אוכל שני עיגולים ומחמם בתנור. יש עליה רוטב עגבניות, מוצרלה ותבלין כלשהו (דמוי טימין). אני מוסיף גם שמן זית.

ady18

Well-known member
על טעם וריח אין להתווכח. תודה, עובדים על הבריאות שלה. שאר היא פיצה ללא גלוטן קפואה שקונים בחנויות, כמו טבע קסטל. אני אוכל שני עיגולים ומחמם בתנור. יש עליה רוטב עגבניות, מוצרלה ותבלין כלשהו (דמוי טימין). אני מוסיף גם שמן זית.
נשמע מענין
יפה דעושים פיצות גלוטן ברמה לפני עשרים שנה בערך היה חלש

דורי 1981

Active member
נשמע מענין
יפה דעושים פיצות גלוטן ברמה לפני עשרים שנה בערך היה חלש
התכוונת לפיצות ללא גלוטן אבל נכון. אני בדיאטה הזאת מ-2008. רמת הרגישות שלי לגלוטן נמוכה, אבל אני משתדל להקפיד.

ady18

Well-known member
שיר נונו וגידי גוב נחמד שכזה ומרענן.
וחווה אלברשטיין- תפילת יום הולדת
טוב:יום ראשון היה חופש ספוטאני למרות הודיעה דשבוע לפני לא הייתיע סגורה על כך אז לא יכולתי לעשות מדהו מיוחד בהחלט סיימתי ארון בגדים מסרתי שזה תמיד טוב יש לי הרבה מקום.נחמד והייתי בשרונה והיה יום שמשי חביב
מאכל:הייתי בלנוודר ואכלתי מנה מענינית סלט חלומי וזה בא עם מקלות בייגלה מאוד שיפר את המנה .
פחות מעצבן שהאירועי חנוכה קצת לא סגורים על עצמם . ואני תכננתי דברים לנר הראשון.אז קצת עצבן. כי אני תלויה במשהו לא בעצמי אדע בהמשך איך לפתור. קצת מלחיץ.ועשיתי קצת טעות . לא נוראית אבל אולי אקבל זה קצת בראש צריך להיות אחראים בהחלט זה מה שלימד.(יום חמישי
תוכנית ראיתי שחר חסון אהבתי יותר זהו זה בעיקר בחלק של קרן פלס.והקטע של הבית פיסטוק היה גם שנון
לא מתוכנן לי משהו מאוד מיוחד. לקחת יותר אחריות. ולשותפה קצת יהיה יום הולדת אז יהיה קצת שמח. ואולי קצת רועש.

דורי 1981

Active member
מאכל:הייתי בלנוודר ואכלתי מנה מענינית סלט חלומי וזה בא עם מקלות בייגלה מאוד שיפר את המנה .
מאז שאמא שלי סיעודית התחלתי לבשל יותר ואני כמעט שלא אוכל בחוץ. נדיר ביותר. גם בוולט אני בקושי מזמין, אולי 5 פעמים עד היום.

ady18

Well-known member
מאז שאמא שלי סיעודית התחלתי לבשל יותר ואני כמעט שלא אוכל בחוץ. נדיר ביותר. גם בוולט אני בקושי מזמין, אולי 5 פעמים עד היום.
במשלוח לא אוהבת בכלל
אני מאלה שאוהבים לשבת במקום.
קצת מקלקל בעיני עם מדובר פאסט פוד . יש גם משלוחים טובים כמו פיצה לדוגמא

ady18

Well-known member
גם אני יושב במקום לא פעם, תלוי בנסיבות.
היום יותר שווה עוד קצת כסף ולאכול במקום של המבורגר לפחות בעיני
פעם לפני כמה שנים לא הייתה בחירה
אז גם אולי מה שנכון מסתפקים במה שיש
היום דור מפונק

דורי 1981

Active member
היום יותר שווה עוד קצת כסף ולאכול במקום של המבורגר לפחות בעיני
פעם לפני כמה שנים לא הייתה בחירה
אז גם אולי מה שנכון מסתפקים במה שיש
היום דור מפונק
הבשר האהוב עליי זה קבב או עוף. אם כבר בשר אדום, אוסובקו. לא שאני מתנגד להמבורגר. גם צריך לחשוב על השיניים, יש לי שם הרבה בעיות.

ady18

Well-known member
הבשר האהוב עליי זה קבב או עוף. אם כבר בשר אדום, אוסובקו. לא שאני מתנגד להמבורגר. גם צריך לחשוב על השיניים, יש לי שם הרבה בעיות.
פרגית וקבב יותר מוצלח בבית אלא אם אוהבים על האש
המבורגר לא מוצלח בבית
סטייק דווקא יותר עדיף את הביתי.

ady18

Well-known member
פרגית וקבב יותר מוצלח בבית אלא אם אוהבים על האש
המבורגר לא מוצלח בבית
סטייק דווקא יותר עדיף את הביתי.
בבשרי אני רק ביתי כלומר שאמא מכינה אני ניסיתי בשר וזה לא תחום שלי. אני בתחום הקל יותר מעט מאוד מבושל.

ady18

Well-known member
איזה סגנון בישול מועדף עליך ויש מאכל שאתה טוב במיוחד

דורי 1981

Active member
איזה סגנון בישול מועדף עליך ויש מאכל שאתה טוב במיוחד
אין לי סגנון מובהק. אני אוהב פסטה, דגים (בעיקר סלמון),פיצות (פחות מפעם), מרקים שונים (כולל מיסו, מרק אצות יפני), קבב, כנפיים, שוקיים, פשטידות וכדומה. כמעט את כל מאפי הבצק אפשר להשיג ללא גלוטן.

ady18

Well-known member
אין לי סגנון מובהק. אני אוהב פסטה, דגים (בעיקר סלמון),פיצות (פחות מפעם), מרקים שונים (כולל מיסו, מרק אצות יפני), קבב, כנפיים, שוקיים, פשטידות וכדומה. כמעט את כל מאפי הבצק אפשר להשיג ללא גלוטן.
וואו רמה די גבוהה סחטין.

ady18

Well-known member
אני בא עם בית שיש בו מודעות לאוכל, בעיקר אבא שלי. עם זאת, אמא הייתה המבשלת העיקרית עד שהפכה לנכה.
גם אצלי אמא , עם השנים מאוד התפתחה קולנירי.
וגם הפכנו לבריא לפעמים בא קצת שניצל פשוט כזה.
ומעט דברים של פסטות שאמא עם השניים לא מתלהבת להכין יותר מדי.
אני נוח הסגנון הפשוט. הקלאסי. בגלל שאוכלת הרבה מדי בריא ואפוי שכזה . מתגעגעת לאוכל קצת"פחות בריא נטו"

דורי 1981

Active member
גם אצלי אמא , עם השנים מאוד התפתחה קולנירי.
וגם הפכנו לבריא לפעמים בא קצת שניצל פשוט כזה.
ומעט דברים של פסטות שאמא עם השניים לא מתלהבת להכין יותר מדי.
אני נוח הסגנון הפשוט. הקלאסי. בגלל שאוכלת הרבה מדי בריא ואפוי שכזה . מתגעגעת לאוכל קצת"פחות בריא נטו"
הדר לוי הקומיקאית צוטטה כמי שאומרת: "במשפחה שלי לא ספרו יותר מדי קלוריות". זהה אצלך?

למעלה