נסכם שבוע

ady18

Well-known member
השבוע רכשתי טלפון מתקדם עוד צעד בעצמאות וגם השקעתי בו כסף די גדול וצעדתי לעבר טלפון מתקדם.. מה שפעם היה מחסום בשבילי.
פחות: התרגשתי להקריא את הקטע של סוף השנה הוא עדין צריך לשפר אותו.לעבוד עליו. קצת השינוים בפלאפון לא תמיד קל.
מאכל: קציצות ברוטב
תוכנית: חדשות 12, משחק מכבי הפועל באר שבע זהו זה
שבוע הבא:לעבור את ניקיון פסח.בדירה

feldman89

Well-known member
השבוע רכשתי טלפון מתקדם עוד צעד בעצמאות וגם השקעתי בו כסף די גדול וצעדתי לעבר טלפון מתקדם.. מה שפעם היה מחסום בשבילי.
פחות: התרגשתי להקריא את הקטע של סוף השנה הוא עדין צריך לשפר אותו.לעבוד עליו. קצת השינוים בפלאפון לא תמיד קל.
מאכל: קציצות ברוטב
תוכנית: חדשות 12, משחק מכבי הפועל באר שבע זהו זה
שבוע הבא:לעבור את ניקיון פסח.בדירה
תתחדשי ובשעה טובה על הנייד!!!
כל הכבוד על מה שעשית הקטע סף השנה!
קציצות ברוטב זה טעים מאד אחלה בחירה
אני גם צריך לנקות את החדר שלי בבית... שיהיה בהצלחה!!

feldman89

Well-known member
שיר: כנראה. נוסע סמוי- יהודית רביץ

טוב: הצלחתי לסגור את פער המיילים בימים האחרונים ומשמעת ברזל שלי ללא ספק גם בעניין הדיאטה- לא נגעתי בעוגות בכלל כשבוע..

משהו פחות טוב: עומס בעבודה, מצב קשה בארץ ואי מקווה שלא תהיה מלחמה כוללת עולמית שלישית מאז 1945.

מאכל: ממליגה- מאכל מסורתי רומני של אמא

סרט תוכנית: חדשות 12 עודד בן עמי קצת אתמול

מה מחכה לו: עבודה, שירים חדשים ולקוות שיהיה חג נורמלי בארץ

ady18

Well-known member

טוב: הצלחתי לסגור את פער המיילים בימים האחרונים ומשמעת ברזל שלי ללא ספק גם בעניין הדיאטה- לא נגעתי בעוגות בכלל כשבוע..

משהו פחות טוב: עומס בעבודה, מצב קשה בארץ ואי מקווה שלא תהיה מלחמה כוללת עולמית שלישית מאז 1945.

קבלת מתנה לחג?אם בסדר לשאול
וכול הכבוד על ההצלחה בעבודה.
ישר כוח

feldman89

Well-known member
קבלת מתנה לחג?אם בסדר לשאול
וכול הכבוד על ההצלחה בעבודה.
ישר כוח
מהכללית קיבלתי שי לחג היום. מהחברת כוח אדם שבעצם מעסיקה אותי שמה בקופת חולים- טרם קיבלתי
תודה רבה, ובקשר לשאלה מאתמול: אין עזרה בעבודה שלי. היחיד שסורק את המסמכים כמעט במחלקה זה אני. הרכזות שכר רפרנטיות השכר של משאבי אנוש בקופת חולים לא מגיעות כמעט למצב שהן יכולות לסרוק- הן עמוסות מעל הראש.

ady18

Well-known member
מהכללית קיבלתי שי לחג היום. מהחברת כוח אדם שבעצם מעסיקה אותי שמה בקופת חולים- טרם קיבלתי
תודה רבה, ובקשר לשאלה מאתמול: אין עזרה בעבודה שלי. היחיד שסורק את המסמכים כמעט במחלקה זה אני. הרכזות שכר רפרנטיות השכר של משאבי אנוש בקופת חולים לא מגיעות כמעט למצב שהן יכולות לסרוק- הן עמוסות מעל הראש.
איזה מתנה נתנו לך?

ady18

Well-known member
והראיון עם קרן לעומת שלמה נפל בכמה רמות טוב שלא ראית ממש בינוני להביא המון שטויות .לא נפלתי.

feldman89

Well-known member
והראיון עם קרן לעומת שלמה נפל בכמה רמות טוב שלא ראית ממש בינוני להביא המון שטויות .לא נפלתי.
באמת? אני לא צפיתי
חייב לומר שאני ממש אוהב את הקול של קרן כזמרת והיא יוצרת חשובה וכישרון בפני עצמו אבל היא כנראה לא כמו גידי גוב שטוב גם בתור מנחה, בדרן , שדרן ועושה פרסומות ולא רק זמר.

ady18

Well-known member
באמת? אני לא צפיתי
חייב לומר שאני ממש אוהב את הקול של קרן כזמרת והיא יוצרת חשובה וכישרון בפני עצמו אבל היא כנראה לא כמו גידי גוב שטוב גם בתור מנחה, בדרן , שדרן ועושה פרסומות ולא רק זמר.
גידי מצוין לי מפריע עניין המסחריות שלו סורי

ady18

Well-known member
גידי מצוין לי מפריע עניין המסחריות שלו סורי
ואצל קרן לא מפריע לי ההומור זה הסגנון
אבל מאוד מסחרית גם בבאיזו צורה מסוימית שחשבתי על הדברים
ומירי נעזוב את הקטע המקצועי
אבל הפולטי וקצת פתיחת פה לפעמים לא לצורך.

ady18

Well-known member

איך מגדיר את האלבום שממנו לקחת את השיר כאמור?

למעלה