תתחדשי ובשעה טובה על הנייד!!!השבוע רכשתי טלפון מתקדם עוד צעד בעצמאות וגם השקעתי בו כסף די גדול וצעדתי לעבר טלפון מתקדם.. מה שפעם היה מחסום בשבילי.
פחות: התרגשתי להקריא את הקטע של סוף השנה הוא עדין צריך לשפר אותו.לעבוד עליו. קצת השינוים בפלאפון לא תמיד קל.
מאכל: קציצות ברוטב
תוכנית: חדשות 12, משחק מכבי הפועל באר שבע זהו זה
שבוע הבא:לעבור את ניקיון פסח.בדירה
קבלת מתנה לחג?אם בסדר לשאולשיר: כנראה. נוסע סמוי- יהודית רביץ
טוב: הצלחתי לסגור את פער המיילים בימים האחרונים ומשמעת ברזל שלי ללא ספק גם בעניין הדיאטה- לא נגעתי בעוגות בכלל כשבוע..
משהו פחות טוב: עומס בעבודה, מצב קשה בארץ ואי מקווה שלא תהיה מלחמה כוללת עולמית שלישית מאז 1945.
מאכל: ממליגה- מאכל מסורתי רומני של אמא
סרט תוכנית: חדשות 12 עודד בן עמי קצת אתמול
מה מחכה לו: עבודה, שירים חדשים ולקוות שיהיה חג נורמלי בארץ
מהכללית קיבלתי שי לחג היום. מהחברת כוח אדם שבעצם מעסיקה אותי שמה בקופת חולים- טרם קיבלתיקבלת מתנה לחג?אם בסדר לשאול
וכול הכבוד על ההצלחה בעבודה.
ישר כוח
איזה מתנה נתנו לך?מהכללית קיבלתי שי לחג היום. מהחברת כוח אדם שבעצם מעסיקה אותי שמה בקופת חולים- טרם קיבלתי
תודה רבה, ובקשר לשאלה מאתמול: אין עזרה בעבודה שלי. היחיד שסורק את המסמכים כמעט במחלקה זה אני. הרכזות שכר רפרנטיות השכר של משאבי אנוש בקופת חולים לא מגיעות כמעט למצב שהן יכולות לסרוק- הן עמוסות מעל הראש.
האמת, לא פתחתי עדיין את העטיפה חחח...... אבל זה כראה משהו לבית איזה מגבות או משהו כזה. היתה שנה שנתנו לי סיר מיוחד לבישולאיזה מתנה נתנו לך?
תתחדש מצוין שנותנים.האמת, לא פתחתי עדיין את העטיפה חחח...... אבל זה כראה משהו לבית איזה מגבות או משהו כזה. היתה שנה שנתנו לי סיר מיוחד לבישול
תודה! נכון זה לא מובן מאליותתחדש מצוין שנותנים.
והרמת כוסית עושים לכם?תתחדש מצוין שנותנים.
כן כנראה בשבוע הבא.והרמת כוסית עושים לכם?
לנו כבסר היהכן כנראה בשבוע הבא.
אצלך?
באמת? אני לא צפיתיוהראיון עם קרן לעומת שלמה נפל בכמה רמות טוב שלא ראית ממש בינוני להביא המון שטויות .לא נפלתי.
גידי מצוין לי מפריע עניין המסחריות שלו סוריבאמת? אני לא צפיתי
חייב לומר שאני ממש אוהב את הקול של קרן כזמרת והיא יוצרת חשובה וכישרון בפני עצמו אבל היא כנראה לא כמו גידי גוב שטוב גם בתור מנחה, בדרן , שדרן ועושה פרסומות ולא רק זמר.
ואצל קרן לא מפריע לי ההומור זה הסגנוןגידי מצוין לי מפריע עניין המסחריות שלו סורי
איך מגדיר את האלבום שממנו לקחת את השיר כאמור?שיר: כנראה. נוסע סמוי- יהודית רביץ
טוב: הצלחתי לסגור את פער המיילים בימים האחרונים ומשמעת ברזל שלי ללא ספק גם בעניין הדיאטה- לא נגעתי בעוגות בכלל כשבוע..
משהו פחות טוב: עומס בעבודה, מצב קשה בארץ ואי מקווה שלא תהיה מלחמה כוללת עולמית שלישית מאז 1945.
מאכל: ממליגה- מאכל מסורתי רומני של אמא
סרט תוכנית: חדשות 12 עודד בן עמי קצת אתמול
מה מחכה לו: עבודה, שירים חדשים ולקוות שיהיה חג נורמלי בארץ
אלבום ענק, השני הכי טוב שלה!איך מגדיר את האלבום שממנו לקחת את השיר כאמור?
מעולהאלבום ענק, השני הכי טוב שלה!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.