נסענו לסוף שבוע

vella

New member
נסענו לסוף שבוע

תודה על מילות העידוד וההבנה. החזרה לעבודה לא הייתה פשוטה כלל.אני מנהלת בי"ס יסודי וחזרתי לעבודה חסרת סבלנות עם פתיל מאד מאד קצר.ההתפרצות הראשונה על אחת המורות לא אחרה לבוא....וכמובן המצב לא היה נעים. המורות יודעות על מחלתו של בעלי אך הן לא ראויות ליחס לא מכובד. הבנתי מיד שאני חייבת לנוח.לקחתי את בעלי ונסענו לסוף שבוע בים המלח. בשבילו ההמצאות איתי היתה לו טובה.התרחצנו בים ונחנו מעט. לא היה לי קל היות והוא חסר אורך רוח ומיד כל דבר נמאס לו.אך שרדנו .... אני מקוה כי הסיוע יגיע בקרוב. שבוע טוב ולה. ימים של יום הזכרון לשואה אינם קלים לי .אשתתף בטקס ב"עמך" לא סיפרתי לכם על כי אני מטפלת בדודתי אישה ערירית ניצולת שואה.{על כך בפעם אחרת}

../images/Emo24.gifולה לא קל המצב אבל

צריך הרבה הרבה סבלנות לבן זוג ולאחרים , קל לדבר קשה לעשות, זה הניסיון שלנו בחיים להשתדל לקחת הכל באיזי לאט ובחוכמה. אם הפתיל קצר יש לחפור מסביבו ולהגדילו, אין ברירה החיים חייבים להימשך ביחס הוגן לכל הסביבה ,לקרובים ובעבודה, תמיד לקוות שהו מלמעלה שומע ויודע מה טוב לנו ומתי אנו מתפללים אליו שיעשה עימנו חסד והקלה בנדון.טוב שיצאתם לחופשה,זה מקל על הלחץ והאוירה, גם אני מטפלת בחמותי המדומה והערירית, למה מדומה? היא דודה של בן זוגי, היא אימצה אותו מגיל שנתיים שנפטרה אימו, אחותה.טיפלתי גם באחיו הערירי עד שניפטר ובדודו אח אימו ערירי עד שניפטר ,ב"ה יש לי אוסף של מצוות,ועוד ידי נטויה. אשרייך ולה שתזכי להגדיל את החסד שאת עושה ,

ולה , יופי שנסעת

ולה יקרה , טוב לקרוא שיצאתם יחד לסוף שבוע. אני מתארת לעצמי שלא היה קל ובטח גם מתסכל. לכל מקום עלייך ללכת איתו ולשמור שלא יתבלבל. גם אצלנו זה בדיוק כך אם יוצאים. אין סבלנות , הכל נמאס מהר ורוצה רק לחזור הביתה. אני מאחלת לך שיהיו ימים טובים יותר והעזרה תגיע מהר. כל הכבוד לך על הטיפול בדודתך ניצולת השואה. את עושה מעשה מאד אצילי ואני בטוחה שאת אוהבת אותה מאד והיא אותך. גם אני הערב אשב קצת עם הורי , ביום שמאד קשה להם. אבי נשאר לבד מכל משפחתו ולאמי יש רק אח. כך שאנו חווים עצב רב והזכרונות לאבי במיוחד קשים ובטח תנדוד שנתו הלילה עוד יותר. מאחלת לך בכל זאת שבוע טוב , חזרה רגועה לעבודה, חיבוק ממני , טובה

למעלה