נסעתי היום באוטו ושמעתי ברדיו,

אתרוג

New member
נסעתי היום באוטו ושמעתי ברדיו, ../images/Emo11.gif

בגלי צה"ל, פרומו על תכנית רדיו שלהם, שנקראת שפשוף נעים. זה הלך בערך ככה: "תגידו שלום יפה לאימה ולאבא, תפרדו מהמחשב, תעלו על מדים ו..." המילים האלה הידהדו בראשי: "תפרדו מהמחשב תפרדו מהמחשב תפרדו מהמחשב תפרדו מהמחשב...." קצת מפחיד, הולכים לצבא ונפרדים מהמחשב. אני אישית מכור לאינטרנט ומנהל פורום התמכרות באינטרנט כאן בתפוז. אם גם אתכם זה מפחיד, גם אם אתם לא ממש מכורים, אתם מוזמנים לדבר על זה. e-magine

אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

די זה באמת מפחיד יאאאאאאאאאאאאאאאאאא בצבא יש יציאות כל שבועיים ולפעמים פחות....אמא שבועים בלי מחשב אני יתחרפן.........לא רוצה לא רוצה.................... מה אני דואגת .....יש לי עוד 4 שנים....

JOE KALIBER

New member
יציאות כל שבועיים לפעמים פחות??

אחותי קצינה והיא חוזרת כמעט כל שבוע חמשוש... והיא חזרה ככה גם לפני שהיה לה פז"מ הדרך היחידה שזה יקרה תהיה אם את תיהי בקרבי..

טוב זה תלוי

בן בת ואיפה משרתים.................. כבר אמרתי שאני רוצה להיות טייסת?!?!?!?! אם לא אז הנה...... ד.א גואי כנסי לאי סי קיו אני בדד שם!!!

העצלנית

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כשאתם רק תתחילו להתרגל לצאת הביתה פעם בשבועיים אני כבר יהיה רגילה. אגב להתנתק מהמחשב והטלויזיה זה לא כל כך קשה כמו שזה נראה. &דפנ´ס& שעשתה קעקוע היום.

charmingirl

New member
יש לי עוד זמן לחשוב על זה..

מי יודע מה יהיה בכמה שנים הקרובות, אם אני אמשיך לגלוש באינטר.. אבל אם אני אמשיך להיות מכורה זה יהיה נוראי בלי אינטרנט...

בואו נקים קבוצת תמיכה!!!

חולה אינטרנט בחופש הגדול!!! אני יתחיל אני נוני ואני מכורה לאינטרנט!!!

charmingirl

New member
ממ...רעיון נחמד.. חח.. ../images/Emo6.gif

אני עדי, ו..אני לא יכולה להתנתק מהאינטרנט

Penny_Lane

New member
מחשב... זה לא כזה ביג דיל....

נכון שקשה לכולנו קצת להיפרד מהמחשב שלנו.. ולהשאיר את האתר שלנו ללא ביקורים חוץ מפעם בשבוע.. אבל מה לעשות צבא.... זה לא כזה נורא... :)

למעלה