נסעתי היום לצו שני בירושלים

RobinhooDw

New member
נסעתי היום לצו שני בירושלים

הכל הלך די חלק עשיתי תמבחן וסיימתי את כל מה שהייתי צריך. יצאתי והלכתי לתחכנה המרכזית, בתחנה המרכזית הייתי צריך לקנות כרטיסים בשביל לעלות על האוטובוס ולקבל פרטים לגביו, ולצערי אין להם מכונות כאלה כמו בתחנות רכבת ולכן הייתי חייב ללכת אל דוכן הכרטיסים ולבקש כרטיס. נכנסתי למאין הלם כזה, פחד כי ידעתי שאצטרך להגיד את שם העיר שלי. קיצר עמדתי שם איזה חצי שעה עד הברגע שהחלטתי [עלפי המלצות רוני] לשים *** ופשוט ללכת, הגעתי אל הדוכן, הייתה שם גברת שביקשה כרטיס, מרוב לחץ דחפתי אותה וניסיתי לומר "אני צריך כרטיס לרחובות" לא הצלחתי וגם קיבלתי לא מאט מהגברת שדחפתי. חיכיתי שתלך ואיך שבאתי להגיד "לרחובות" נחנקתי ולא הצלחתי, עמדתי ככה לפחות 10 שניות בנסיונות להירגע ולומר את המלה עד שהצלחתי לבסוף. הפקיד היה די חסר סבלנות אבל בסך הכל אחרי כל העניין הרגשתי די טוב. עברתי את הסיוט ועכשיו הייתי יכול להירגע, התגברתי על הגמגום ועל הפחד שמתלווה אליו והרגשתי טוב עם זה. כמובן שנראיתי כמו מטומטם, ואני לא יודע מה הפקיד חשב עלי אבל לא אכפת לי, בכל מקרה לא אראה אותו שוב :}

R O N Y1

New member
לא צריך להתרגש זה לא סוף העולם

למה להכנס להלם וללחץ היית צריך לשים ז...לעמוד בתור שמגיע תורך תגיד בקול סמכותי ובנחת "לרחובות" זה סך הכל קופאי שאתה לא צריך לחשבן לו תיסתכל על האנשים והקופאי בעיניים ותיראה שאתה לא נחות מהם ולמה לעזאזל צריך להתרגש מהם ..!!! למה דחפת את אותה גברת לא הבנתי?על זה המלצתי? אם תרצה נוכל ללכת יחד לכל מקום שהכי מלחיץ שקיים, ותיראה שהכל שטויות במיץ עגבניות . אם אני לא טועה אתה לא מגמגם כבד. שדיברנו לא גימגמת ככה שלא תהיה בעיה . אולי נתחיל בבית מרקחת ....ותיראה שהכל צחוק...... RONY

RobinhooDw

New member
ניסיתי, זה לא כלכך קל

עמדתי בתור, חיכיתי שיגיע תורי, ניסיתי לדבר ולא יצא ואז ברחתי, אחר כך ניסיתי שוב, דחפתי את הגברת כי כשמחכים אז הלחץ עולה, ככל שחיכיתי לתורי הלחץ גבר ולכן פשוט יותר נוח היה לי לקפוץ לפני שהגיע תורי...[לא דחפתי ממש, קצת הזזתי אותה
רוני, אתה יודע שאני לא מגמגם כבד, אבל הקושי הוא תמיד במצבים המלחיצים. ככה לדבר ממש אין לי בעיה :{. בכל אופן תודה על ההצעה, נחשוב על זה :} התכוונתי ששהמלצת לי על הרעיון של "לשים ז**". לדעתי הקושי הוא יותר נובע מעצמי מאשר מהפחד מהאנשים האחרים, אני ממש לא מפחד מאנשים אני מפחד מהרעיון שאני אגמגם, זה מכניס אותי ללחץ שקשה מאוד לצאת ממנו, במיוחד אם אתה יודע שאין לך משהו אחר לעשות ושאם לא תעשה את זה תישאר לישון בתחנה המרכזית בירושלים

mfi123

New member
מזכיר לי היה לי אתמול צו ראשון

אז בהתחלה יש את האימות נתונים והיא נותנת לך להקריא משפטים ולפרש אותם אז שם קצת גמגמתי ואח"כ בראיון אישית מעבירים למראיינת את כל הדברים שאמרתי באימות נתונים וכנראה היה רשום שם חשד לגמגום או משהו הכל הלך חלק ברבע שעה הראשונה לא גמגמתי כמעט ואז היא עושה לי "תגיד יש לך בעיות דיבור?". חשבתי שהיא עלתה על זה אבל היה רשום את זה מהאימות נתונים מזה התבאסתי :\ אחרי שתפסתי בטחון היא פתאום דופקת לי את השאלה הזאת וכמובן שעניתי לה שכן כי לא קישרתי בין הדברים. מקווה שזה לא יוריד לי קב"א. אבל סה"כ הראיון הלך די חלק.

וואלה קרה לי גם...../images/Emo91.gif

אני זוכר הייתי צריך להגיע לאיזה מקום בחיפה, ובידיוק בנו את המרכזית החדשה (כרמל), ניגשתי למודיעין לשאול על מספר האוטובוס ופתאום, נתקע! 10 דקות אני עומד שם כאילו שכחתי ואני מנסה להיזכר. נראה לי הורדתי 2 קילו אם כל הזעה... * אם יודעים מראש שאנחנו הולכים להימצא במצב כזה, לשאול במודיעין או בקופה וכו... אפשר לפני זה לכתוב את המקום שנצטרך לשאול לגביו על פתק, וכשבאים לקופאי ומרגישים שנתקעים, פשוט לשחק אותה כאילו שכחנו ולהוציא ת'פתק, א. יותר קל לא לגמגם כשקוראים. ב. מקסימום אפשר להביא לקופאי ת'פתק שיסתכל לבד !!!

shuky63

New member
פתק בכיס מאד מומלץ

ומנסיון ברוב הפעמים הוא נותר ללא שימוש כי הבטחון שיש מפלט בדמות הפתק מונע את ההתקעות.כשאני צריך להזמין מתפריט במסעדה אני נוהג גם להצביע על מה שאני רוצה בתפריט וגם לבקש את זה בקול רם ואני לא נתקע,בניגוד למסעדות בהן אין תפריט,בהם אני מוצא את עצמי מזמין צ'יפס למרות שרציתי חומוס.

../images/Emo21.gif

במסעדות בהן אין תפריט אם אתה נתקע תמשוך את הזמן פשוט תעשה כאילו אתה עוד חושב... עד שיצא חומוס !

stkachov

New member
מקרה שקרה

לפני כמה חודשים הייתי עם ידידה במסעדה. באנו, התיישבנו, עיינו בתפריט והיינו מוכנים להזמין. המלצרית הגיעה, ואז כשרציתי להזמין והיא שמה לך שנתקעתי היא מיד פנתה לבחורה ואמרה "מה בדיוק הוא יאכל?" הידידה אמרה לה שהיא כבר אמרה לה מה היא רוצה והיא לא מבינה למה היא שואלת אותה מה אני רוצה להזמין. אני גם אמרתי לה משהו בסגנון של האם את ממהרת לאנשהו שאין לך זמן לקבל את הזמנתי.... ואז המלצרית התחילה לגמגם עוד יותר ממני
לי זה הרס את המצב רוח. גם לידידה שלי. שנינו הסכמנו שאנחנו מעדיפים ללכת למקום אחר. אבל אז הגיע המנהל, התנצל בפנינו, החליף לנו מלצרית ונתן לנו ארוחה זוגית חינם
כל העניין היה בגדול לא נעים, אבל זה חלק מההתמודדות שלנו עם הגמגום.

למעלה