נסעתי לאילת נסעתי לאילת לשבועיים והיום חזרתי
M MikeY fReAk New member 31/7/05 #2 יופי! זה כל כך מרגש.../images/Emo79.gif למה לא לפתוח עוד 4-5 שרשורים בנושא?
ב בתאל של הצאט New member 1/8/05 #4 מה הקטע שלכם? בנאדם בא אומר שחזר מאילת..מה אתם מתקיפים אותו? טוב שחזרת מקווה שניהנת!
L L i r a n 5 New member 1/8/05 #5 אל תטיפי לאחרים, זה מעצבן הם יגידו מה שהם רוצים, את תגידי מה שאת רוצה וזהו.
ב בתאל של הצאט New member 1/8/05 #6 חחחח מדבר האדם ששפט אותי על רעיון שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחח (כשאמרתי מה שאני רוצה)
ב בתאל של הצאט New member 2/8/05 #13 חחח אף אחד לא ביקש שתאמין../images/Emo3.gif איך אני שונאת את האנשים האלה שחושבים שהם תמיד צודקים וכל מה שהם אומרים הוא נכון..get a life
חחח אף אחד לא ביקש שתאמין../images/Emo3.gif איך אני שונאת את האנשים האלה שחושבים שהם תמיד צודקים וכל מה שהם אומרים הוא נכון..get a life
F Free Lancer New member 2/8/05 #14 גם אני שונא אותם אני לא חושב שאני תמיד צודק, אני תמיד צודק (לפחות בהשוואה אל פאקצות טיפשות כמוך)
S shiroosh999 New member 2/8/05 #16 אני חולקת על זה. ../images/Emo3.gif מאוד חולקת על זה. איתי, העם איתך.