נספרסו וקפסולות

נספרסו וקפסולות

האם אפשר להשתמש רק בקפסולות של נספרסו במכונות הקפה של המותג? או שאפשר לערבב בין מותגי הקפסולות השונים? קפסולה אחת = כוס אחת ?

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
עד היום השתמשתי לא מעט בקפסולות של עלית ובאחרות.
למה דווקא בעיקר עלית? כי ביניהן מצאתי את היותר טעימות.
ולגבי "קפסולה אחת - כוס אחת"? בכל מכונה, יש כמות קטנה וכמות גדולה של מים,
ואני גם מכיר אנשים שמעדיפים להשתמש ב-2 קפסולות, אחת לכל מנה קטנה, כדי לחזק את הארומה.
אין חוקי ברזל בקטע.
בכל מקרה, כדאי לזכור, שהקפה בקפסולות הוא אחת הצורות לשלם הכי הרבה תמורת הכי מעט.

puptits

New member
קפה טרי וקפסולות

המלצה קטנה: הקפסולות של שופרסל מעולות. &nbsp אשתדל לקצר, לפני שנתיים סיימתי עם המקוריות של נספרסו 10 שרוולים בחודש עלו לי 250 שח התחלתי לעבור לחלופיות, בכנות, לא משהו...בהמעטה. בשנה האחרונה הייתי בעיקר עם קפסולות של לור וג'ייקובס (אותו מפעל יצור, ניתן לראות על האריזה) שרוול עולה במבצעים (וכל הזמן יש) סביבות 13-15 שח, מה שמביא אותי להוצאה חודשית של 140 שח על קפה &nbsp כדי לקצר את הסיפור, ולשכלל את נושא הקפה אצלי אז ב 144 שח לחודש (ללא התחייבות) לקחתי בליסינג מכונת קפה + 680 גר קפה בחודש כולל משלוח (4 שקיות של 170 גר מתוך 8 חוות גידול קפה לבחירה) זה נקרא BEANZ (של שטראוס קפה) וזה עולם אחר קפה מפולים שנטחנים במקום - אין יותר טעים, וזה באמת ליגה אחרת &nbsp אחרי שנה, מבחינת עלויות, כדאי לחשב מסלול מחדש. זה טוב למשדרגי הקפסולות כמוני, שלא סגורים על איזו מכונה אוטו' טוחנת כדאי לרכוש ובאיזה תקציב. &nbsp ההוצאה החודשית שלי נשארה באותו גובה כ 140 שח והקפה והחוויה השתדרגו פלאים. לאחר זמן מה, כדאי כבר להתכוונן ולדעת למצוא את המכונה המתאימה. מומלץ לנסות, אפשר אפילו לחודש חודשיים. לא מתאים, באים ולוקחים את המכונה. &nbsp

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
עכשיו מצאתי במחסני השוק מבצע של 10 שרוולי עלית ב-100 ש"ח.
בחרתי 3-4 סוגי קפה שאני זוכר לטובה, וזה הרע במיעוטו.
אין לי הרבה מקום על השיש, עבור מכונה שגם טוחנת, למרות שיתרונותיה ברורים.
אז... זה מה יש.

puptits

New member
אשכרה זו הבעיה שלי

הגודל שלהן, יש לי מטבח קטן יחסית וזאת הסיבה שהלכתי לאיבוד במבחר, בגודל ובעומק הכיס. זאת של בינז, היא הכי קטנה בשוק, גודל נורמלי וזה היה התנאי של אישתי, לא משהו בומבסטי התרצתה
&nbsp &nbsp

100-109 ש"ח ל- 6 שבועות

שזה קילו קפה. MAURO .פולים שנטחנים באותו הרגע. מקינטה + פלנג'ר. לא הבנתי אתכם.

puptits

New member
העדפות ואילוצים

גם אני חזרתי למקינטה עם הקורונה נהניתי מאוד, אבל זו התעסקות כל פעם. אני מאוד מאוד אוהב לשתות קפה ולא להתעסק/להכין אותו לכן מחפש אוטומטית טוחנת ולא ידנית והאוטומטיות במחיר סביב 2000 שח, זהו לבל כניסה להבנתי. מניח שבשנה הקרובה כבר אדע איזו מכונה לרכוש אני לא בעניין של לחסוך אלא להמיר את ההוצאה (שלא השתנתה אצלי) במשהו יותר טוב. עד עתה משבועיים ניסיון, זה עושה לי את זה. ברור שלרכוש מכונה ופולים בנפרד כלכלי יותר כמו שאמרתי, יש עוד קצת שיקולים אשר קיימים כעת (לצערי המטבח לא יגדל) עם הזמן, נחכים, נתקדם המודל טוב למשדרגי קפסולות, שלא נסגרו על המכונה הבאה, כמוני * אגב, אם היה לי את התקציב, לא הייתי מתבלבל ורוכש מכונה של jura 4500 שח...יקר לי כעת

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
עם כל הכבוד, מקינטה זה מקינטה ואספרסו זה לא אותו דבר.
ונכון. הקפה של נספרסו יוצא יקר במיוחד.

ladybug4NLP

Active member
בזמנו עשו בדיקה בתוכנית חסכון או בתכנית מקבילה

טהקפסולות של רמי לוי יצאו במקום ראשון גם במחיר וגם בטעם. אין לי מכונת קפה אז אין לי מושג

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
לאשליה שאת שותה אספרסו ולא מיץ קפסולות דלוח

למעלה