נס גדול היה פה

צליליתה1

Well-known member
(סוג של)

הגיע אלי מכתב רשום. (זה הנס, שהגיע)

הריגוש גדול, נדמה לי שזו פעם ראשונה שאני מקבלת ברשום משהו שאני צריכה, ולא דרישה לתשלום, או כיוצב.
המכתב יצא , מחיפה, 28 ביוני, והגיע היום, כך שזה ממש זריז
למרות שהייתי בבית, לא במקלחת לא בגינה הדוור אפילו לא טרח לדפוק בדלת, השאיר לי את הפתק וברח
הפתק מפנה אותי לפיצוציה מעפנה שנמצאת במרחק 2 קמ מביתי, למרות שממש קלב יש מגוון אופציות אחרות
אוכל לאסוף החל מיום ראשון בצהריים.

ומכיוון שבמכתב יש משהו שאני באמת צריכה, צריכה עכשיו, לא בא לי טוב לחכות ליום ראשון, אבל בכל זאת, לא שוכחת, כנגד כל הסיכויים, זה הגיע!

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
(סוג של)

הגיע אלי מכתב רשום. (זה הנס, שהגיע)

הריגוש גדול, נדמה לי שזו פעם ראשונה שאני מקבלת ברשום משהו שאני צריכה, ולא דרישה לתשלום, או כיוצב.
המכתב יצא , מחיפה, 28 ביוני, והגיע היום, כך שזה ממש זריז
למרות שהייתי בבית, לא במקלחת לא בגינה הדוור אפילו לא טרח לדפוק בדלת, השאיר לי את הפתק וברח
הפתק מפנה אותי לפיצוציה מעפנה שנמצאת במרחק 2 קמ מביתי, למרות שממש קלב יש מגוון אופציות אחרות
אוכל לאסוף החל מיום ראשון בצהריים.

ומכיוון שבמכתב יש משהו שאני באמת צריכה, צריכה עכשיו, לא בא לי טוב לחכות ליום ראשון, אבל בכל זאת, לא שוכחת, כנגד כל הסיכויים, זה הגיע!
תשימי פתק בקבר של רבי מאיר בעל.......

לא יזיק.

סופהו 1

Well-known member
הדוור שלך לא טרח לדפוק בדלת ופה השליח שלח הודעה שבשעה מסוימת חבילה נמסרה לידי הנמען (זו אני).
איך לידי הנמען? הרי אני במרחק חצי שעה נסיעה מהמען.
התקשרתי לשולח. להם נמסר שהחבילה נמסרה לי.

הסוף? סוף טוב (לא כמו במחזה :()
את החבילה מצאתי בארון החשמל (ששש.. זה המקום הסודי שמשאירים בו חבילות)

האם השולח יעשה עם זה משהו? מקווה בשבילו שכן.

אבח"י

Well-known member
מה לא ידעתם? אנחנו עובדים אצל השליחים, ולא ההיפך.
כמו אותו ספר, שהגיע ללא הודעה מראש וננזפתי על ידי השליח על כך שאינני בבית.
טוב שים בתיבת הדואר, אמרתי לו.
שלא נדע.

סופהו 1

Well-known member
כבר למדתי שהכל תלוי בחברת השליחים וכמובן בשליח עצמו.
חבל שכך וברוב המקרים עדיף על שירותי דוואר ישראל.

צליליתה1

Well-known member
כבר למדתי שהכל תלוי בחברת השליחים וכמובן בשליח עצמו.
חבל שכך וברוב המקרים עדיף על שירותי דוואר ישראל.
מה יותר מעיק? הדואר שלא מגיע, מתזז אותך למעבר להרי החושך, צריך להזמין תור, וכו
או
שליח, שיגיע מתי שנוח לך (תוך 7 ימי עבודה) ואוי למי שלא נמצא בבית
(אבל אני במרחק עשרים דקות מהבית. מצטער, אין לי זמן לחכות)

זו הסיבה שאני ממש ממעטת להזמין ברשת, ומסתבר שבקלות אני מסתדרת גם בלי

אבל אם להזמין (מעבר להזמנת ספרים דיגיטלים שזה עונג צרוף) אני מעדיפה אתרים שמאפשרים לקבל את החבילה בנקודת איסוף. אני בוחרת לי מקום קרוב או עם חניה סבירה, מגיעה בשעה שנוח לי (יש מקומות שאפילו פתוחים 24/7) בדרך כלל אין תורים, ובדרך כלל זה תהליך לגמרי קצר ופשוט.

סופהו 1

Well-known member
אבל אם להזמין (מעבר להזמנת ספרים דיגיטלים שזה עונג צרוף) אני מעדיפה אתרים שמאפשרים לקבל את החבילה בנקודת איסוף. אני בוחרת לי מקום קרוב או עם חניה סבירה, מגיעה בשעה שנוח לי (יש מקומות שאפילו פתוחים 24/7) בדרך כלל אין תורים, ובדרך כלל זה תהליך לגמרי קצר ופשוט.
מכל המבחר (דואר, שליח, נקודת איסוף) גם אני מעדיפה נקודת איסוף. (בשנה האחרונה אצל הירקן שאצלו אני קונה ירקות, מרחק דקותיים ממני ואפשר לשלב בקניה).
חבל שלא כולם משתמשים בשירות הזה, אבל אולי עוד יבואו ימים...

קלייטון.ש

Well-known member
איזה כיף זה לחכות למכתב אמיתי, של נייר, שהדוור מביא, ועוברים ימים ואפילו שבועות וחודשים של ציפיה, וכל פעם שהדוור צריך לעבור את מסתכלת החוצה מהחלון אם הוא יתעכב ליד הדלת שלך, אבל לא הוא ממשיך, עד שפתאום הוא עוצר: הגיע!
להשוות את זה להיום שאני בטלפון עם מישהי ואומרת לי "תשלח לי במייל". שולח לה במייל ואומר "שלחתי". עונה לי "לא הגיע". מסביר שזה לוקח כמה דקות, שרתים וזה. "אתה בטוח ששלחת? תשלח שוב... או הנה הגיע".
אין ספק שהחיים פעם היו יותר כיפים.

קארן קרפנטר בימים יפים לפני שהמחלה היכתה בה (יש גם כמובן אלביס, מי שלא זוכר בע"פ שיחפש)

למעלה