נס גדול ומשמח או שקר גדול וציני?

נס גדול ומשמח או שקר גדול וציני?

ראיתי כבר כמה פעמים את הפרסומים על שיטה חדשה שעוזרת לחזק בריאות ולהתראפות. על רפואה עצמית על ידי אנרגיה חיובית.

מישהו יכול להגיד לי - זה נס גדול או חלילה שקר גדול וציני שתופס אנשים בצער? אני גם מעוניין לשמוע מאנשים שהשתמשו בזה.

מפרסמים את זה כעיקר בשמות: נוסחת חיים, תכשיר מדעי-קבלי, מדיטציה קבלית רפואית

אשמח לתגובתכם

אריה

0 אור 0

New member
אנרגית חיים לבריאות

הי,
כמי שמטפלת הרבה מאד שנים בשיטות הוליסטיות שכל מהותן , היא אנרגיה, ואיזון אנרגטי, ואיזון רגשי ותמיכה במנגנוני הגופנפש להחזרת הריפוי העצמי, אז עם המילים שבהן תיארת את עקרון הריפוי אני מסכימה בהתלהבות
כל מטפל הוליסטי בגופנפש בעצם עושה את זה, ויש שיטות מופלאות ומוכרות שכבר עזרו להמון אנשים מרפלקסולוגיה ועד הילינג, משיאצו ועד מדיטציות אישיות, וחלק מהשיטות המקיפות יותר מוכרות כבר אלפי שנים כמו רפואה סינית או איורוודית או רפואת הצמחים המסורתית המערבית
ואכן זה נס מתמשך ומופלא ואמיתי
אבל
כשמישהו מכאיז על שיטה חדשה , נפלאה , שפותרת את כל מדווי העולם, זה כבר משהו שיווקי לגמרי שצריך לבדוק מה עומד מאחוריו
לפעמים זה גימיק שיווקי או ביטויים פרסומיים שמטרתם לשווק שיטה או פתרון אמיתי, בדוק וידוע - אחד מהמוצרים הכי מופלאים שאנחנו מכינים הוא שמן סגולה שעוזר נגד דלקות ובעיות שרירים, והייתי יכולה בקלות לקרוא לו תכשיר מדעי-קבלי כי כשפיתחנו את התערובת המדויקת של השמנים מצאה גיסתי החרדית שיש לזה אזכור בכתבי הרבי טוביה... בתכלס , התערובת היא שילוב של ידע בשמנים ובעיסוי רפואי והיא עובדת,
אז אם מי שמשווק לך את מה שעומד מאחורי המילים האלו (אין לי שמץ מושג מה זה כי מעולם לא נתקלתי בהם) יכול לתת לך הסבר הגיוני מה זה, איך זה עובד ולא גובה מחיר מופרז, אז בכיף אפשר להתנסות.
יש גם מדיטציות מדהימות שאני מלמדת, ולפעמים כשמפרסמים הביטויים נשמעים מפוצצים ומוגזמים , למרות שהם מבוססים על עדויות אמיתיות של אנשים.
לצערי, הדוגמאות שנתתי הן אמנם קיימות, אבל יש גם לא מעט שרלטנים שממציאים שיטות הזויות שכל מטרתן היא להרוויח הרבה כסף מאנשים במצוקה
מילים עמו אלו שציטטת הן סימן אזהרה לא רע
מי שמבטיח שהוא יכול לרפא כל דבר, תמיד, זה סימן אזהרה גדול במיוחד
ומחיר מופרז בלי כל פרופורציה זה בדרך כלל סימן בדוק לשרלטנות
המטפלים הטובים ביותר, המומחים הגדולים ביותר, השיטות המעולות ביותר לבריאות, מנסיוני האישי באים במחירים צנועים ובהמון אהבה
&nbsp

שרוןא33

New member
טיפול באנרגיות

אריה שלום, לא מכירה ספציפית את השמות שציינת, אך מניסיון אישי בהחלט יש שיטות טיפול שניתן ללמוד ולזכות לריפוי והתחזקות. אני באופן אישי למדתי שיטת טיפול באנרגיות וזכיתי בריפוי תוך כדי הלימודים בשילוב עם טיפולים.
בהצלחה :)

למעלה