נס גדול יהיה פה...

THE WIZARD 55

New member
נס גדול יהיה פה...../images/Emo138.gif

דקה לפני שחנוכה מסתיים... איזה נס שהייתם רוצים שיקרה..?.. נס אחד או בתחום האישי, או נס לכלל האוכ'.. (שהערבים יתגיירו, שמדינת ישראל תהפוך לפלסטין:), זכיה בלוטו) ובקיצור, הייתם מבקשים את הנס בחיים האישיים שלכם, או שהייתם מוותרים ומבקשים נס אחד עבור כולם...

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif ואני חשבתי שכמו תמיד

תגיד, רק בריאות
הפתעת
אני על הנס השני שלי עכשיו, ולא רואה שהמצב הולך להשתפר בקרוב:)

THE WIZARD 55

New member
כך אמרה גולדה מאיר..

תמוז, היית מוותר על זכיה בלוטו ב-50 מיליון שקל בשביל נס כזה?

נורא קל לי לוותר על 50 מיליון בלוטו......

שבהם עוד לא זכיתי.
יהיו כאלה פה שאולי לא יאמינו לי, אבל אני אישית מרגיש קירבה לערבים יותר מאשר, למשל, לאירופים. יש דברים במנטאליות הערבית שמדברים אלי. הערבים הם אנשים עם רגש (לפעמים יותר מדי), אנשים חמים (לפעמים חמומי מוח), ברמה האישית אנשים נדיבים וידידותיים שקל להסתדר איתם. אם הייתי צריך לבחור לי שכנים בבניין - גרמנים, אוסטרים שוייצרים, צרפתים או בריטיים מצד אחד, וערבים מצד שני הבחירה שלי היתה חד-משמעית. אם הערבים היו יכולים לצאת מהפנאטיזם ומהנחשלות המנטאלית הדתית-לאומנית פלוס עוד כמה דברים (היחס לנשים ולמיעוטים למשל) היינו יכולים להיות שכנים נפלאים וליצור מזרח תיכון חדש לתועלת כו-לם.

THE WIZARD 55

New member
אתה צודק...

אנשים חמים מאוד, וחמומי מח--------->אני למשל
איך שכחת הכבוד...כמה שהוא עושה בעיות

גידעון1

New member
אהרן הם אוהבים את ילדהם

אבל יש להם בעיה בתפיסה. הם מאמינים ששאהדה זה דבר טוב ולכן השנאה לישראל ושליחת ילדהם "לגן עדן" זה מצב של WIN WIN כלומר הם גם פוגעים בישראל וגם הולכים לגן עדן.

THE WIZARD 55

New member
הנס שאני הייתי רוצה שיקרה

שאני ארויח מיליארד דולר ואעוף מפה לאיזה אי אני והמשפחה שלי, ולא אחזור עוד לעולם.. ובגלל שזה לא יקרה.. אז הייתי רוצה לבטל את העיתונים, שלא יהיו יותר כתבים ולשלא יהיו כתבות, ושלא נדע מה קורה בכלל... ואם זה לא יקרה.. אז אולי שתהיה לי מכונה ליידי עכשיו שתעשה כל מה שאני מבקשת..

יש מכונה כזאת.......

היא תהפוך כל דבר שאת נוגעת בו ל-ז-ה-ב..... היא תאכיל אותך בכפית, אבל בדיוק כשתרצי לבלוע יהיה קצר חשמלי.... היא תאפה לך כנאפה בטמפ' של 300 מעלות....... היא תעשה לך ספונג'ה ותשפוך את דלי המים על הנייד שבדיוק הינח על הרצפה ליד המיטה..... שלא לדבר על תחומי חיים אחרים, למשל א-ה-ב-ה........ לא, עדיף כבר להשתמש בידיים..........

THE WIZARD 55

New member
חחחחחחחח תמוז

האמת שאין לי כח לעשות כלום.. מעדיפה להתחשמל ממכונה
ואהבה, איטפווווווווווווווווווו, אין דבר כזה, הכל אשליה:)

למעלה