נס ושמו 12 הצעדים

נס ושמו 12 הצעדים

הפורום הזה הוא הכי סובלני שנתקלתי בין כל הפורומים וזה בזכות תכנית 12 הצעדים! קראתי בספר ששמו מסע הנשמות, על החיים בזמן קיום נשמה בלי גוף. היה מדהים לקרא מה עושים שם. יושבים בקבוצות ועושים חשבון נפש! ואף אחד לא מבקר אותך. ומדי פעם באה נשמה מקבוצה אחרת כדי לספר חוויות. אז אנחנו זוכים בזה בחיים האלה וזה נפלא. ולמה זכינו? כי היינו במצוקה גדולה שגרמה לנו לרצות לצאת ממנה והיינו מוכנים לעשות הרבה בשביל החלמה! אז מה טוב ומה רע?

zoro3

New member
רק להיום של מכורים אנונימים

איזון "רבות מדאגותינו העיקריות וקשיינו הגדולים נובעים מחוסר הניסיון שלנו לחיות בלי סמים. פעמים רבות כשאנו שואלים חבר ותיק מה לעשות, אנו מופתעים מפשטות התשובה." טקסט בסיסי, עמוד 42 - 41 איזון בהחלמה זה כמו לשבת עם מאזניים על חוף הים. המטרה היא לשים את אותה כמות של חול על כל כף של המאזניים, ולהגיע לאיזון. זה מה שאנו עושים בהחלמה. אנו יושבים עם בסיס של ניקיון ושניים-עשר הצעדים, ומנסים להוסיף תעסוקה, אחריות בבית, חברים, להיות חונכים, מערכות יחסים, פגישות ועזרה לאחרים, במידות שוות, כך שכפות המאזניים יתאזנו. אולי בניסיון הראשון ניכשל. אולי נגלה כשל העובדה שאנו מנסים יותר מדי לעזור, אנו מרגיזים את המעסיק או את בני-המשפחה שלנו. אבל אם ננסה לתקן את זה בכך שלא נעשה שום דבר באנ-איי, שוב לא נגיע לאיזון. אנו יכולים לבקש עזרה מחברים שכבר איזנו את המאזניים שלהם. קל מאוד לזהות אותם. הם נראים רגועים, שולטים בעצמם, בטוחים. הם מחייכים, כמבינים מיד את הדילמה שלנו ומספרים לנו איך הם האטו את הקצב, הוסיפו רק גרגירי חול ספורים בכל פעם, בכל כף של המאזניים, וזכו באיזון של החלמה. רק להיום: אני אחפש איזון בחיי. היום אני מאחרים שישתפו אותי בניסיון במציאת האיזון.

../images/Emo28.gif הנס אינו רק בתוכנית...../images/Emo140.gif

הנס הוא באלה המביאים אותה אלינו, בכם, בנו...שבנינו לנו כאן בית. הנס הוא הבית שלנו והתכנים שאתם מביאים אליו. ואני בטוחה שהשבוע טרם אמרתי לכם: כמה אני אוהבת אתכם וכמה אתם נס שלי.

מצטרפת לאהבה.

יש כאן קבוצת תמיכה שכולם מדברים באותה שפה. אפשר להכנס כל רגע ובכל שעה. זאת מתנה גדולה!

למעלה