כנראה שזאת טעות כשאנחנו מחליפים את שמן הטיגון שלנו.
כי יש מסעדה שכבר 110 שנים משתמשת באותו שמן לטיגון ההמבורגרים שלה.
הסועדים לא רק שאוהבים את הטעם אלא גם מבקשים שיטגנו להם את ההמבורגר שוב באותו השמן.
חלק מהם מבקשים שיטבלו להם גם את הלחמניות באותו השמן.
סוד בן 100 שנה הפך את ההמבורגרים האלה למפורסמים - וואלה אוכל
ואותי למדו ששמן שרוף הופך להיות שמן פראפין..
ת'אמת?
אני הייתי חושש לאכול המבורגר במסעדה כזאת.
היו כבר כמה פלאפליות ש"אכלתי" אותה שם אצלם (תרתי)
למרות שהשמן שלהם היא אולי רק בן שבוע ימים.
כי יש מסעדה שכבר 110 שנים משתמשת באותו שמן לטיגון ההמבורגרים שלה.
הסועדים לא רק שאוהבים את הטעם אלא גם מבקשים שיטגנו להם את ההמבורגר שוב באותו השמן.
חלק מהם מבקשים שיטבלו להם גם את הלחמניות באותו השמן.
סוד בן 100 שנה הפך את ההמבורגרים האלה למפורסמים - וואלה אוכל
ואותי למדו ששמן שרוף הופך להיות שמן פראפין..
ת'אמת?
אני הייתי חושש לאכול המבורגר במסעדה כזאת.
היו כבר כמה פלאפליות ש"אכלתי" אותה שם אצלם (תרתי)
למרות שהשמן שלהם היא אולי רק בן שבוע ימים.