נס משמיים

נס משמיים ../images/Emo57.gif

רציתי לספר לכם שלא נעלמתי סתם. ראשית כפי שאתם יודעים עברנו דירה, ואין לי זמן לנשום. (תרתי משמע). גם סובלת מאסטמה וגם לחץ היסטרי. ה-כ-ל!!! גיסי המקסים (אחיו הקטן של בעלי) התחתן ביום ראשון. החתונה הייתה מקסימה. הרבצתי הופעה סקסית ומדהימה כדי שכולם יקנאו ויראו שלמרות הכל, אני עדיין בן אדם. בסוף החתונה, החלטנו ללוות את החתן והכלה למלון, כי היה להם המון כסף מזומן, וחששנו לחייהם
.... בנס הסתיים הכל בצורה סבירה. ולא בבית קברות. עמדנו בצומת חדרה ברמזור אדום אחד ליד השני וההורים מאחור. כל אחד כמובן ברכב שלו. החתן שתה מעט, לכן לא נהג, הכלה נהגה. פתאום הגיח סמיטרלייר כפול ענקי עם עופות המיועדים לשחיטה, שנירדם על ההגה ופשוט התעורר ברגע האחרון כשהוא עולה עם הגלגלים השמאליים שלו על הרכב של החתן והכלה ודוחף את הרכב שלהם על הרכב שלנו, וההורים ברכב מאחור רואים את הזוועה. לא יודעת איך, אבל החתן פשוט קפץ על הרגליים של הכלה הנהגת, ולא קרה לו דבר. אני יצאתי מהחלון של האוטו יחפה על כל הזכוכיות וחלקי המתכת של הרכבים שהיו פזורים בכל עבר. יצאנו ללא שריטה. הרכב של החתן והכלה הלך טוטל-לוסט ושלנו יצא בשן ועין. זהו. עכשיו מתחילים מהתחלה. ערב טוב לכולם. סאני.

אולה *

New member
ואוו, סאני. איזה פחד. ../images/Emo12.gif

אני שמחה שהכל הסתיים בשלום ואף אחד לא נפגע. התאוששת כבר מההלם? תרגישי טוב, חמודה. אולה.

נועם@בת

New member
ווי, סאני איזה פחד

אבל מסתבר שיש לכם יותר מזל ממה שחשבת. ולמרות הכל יצאתם בשלום. מצידי כבר גמרת את מכסת הנסיונות הקשים השנה, ואני מוכנה לחתום לך על האישור לכך. תכלה שנה וקללותיה, תחל שנה וברכותיה
נועם

yaelhul

New member
סאני´קה, זה היה נורא, אבל קיבלתם את

החיים של כולכם במתנה לשנה החדשה, והלוואי שזו תביא עימה עוד בשורות טובות ומצווחות. יעל.

יפעתי&

New member
סאני זה נשמע ממש מפחיד... ../images/Emo24.gif

אבל אולי זה סימן לדברים הטובים שתביא השנה החדשה... שתהיה לך שנה טובה מבורכת ופוריה, כמובן...

salpter

New member
וואו סאני ממש מפחיד אבל נצלי ...

נצלי את בלבול שנוצר והירידה של המתח מנושא הטיפולים לאחר שנתנו לך את החיים מחדש ואולי עם הרבה נסיונות אפילו יבוא הריון טבעי. ביי

מרב.

New member
פוףףף! אלוהים,

להתחיל חיים משותפים כך זה אומר הרבה מזל משמיים שאוהב אותם
מאוד מאוד אוהב אותם. איך אני אוהבת הפי אנד! ותרגעי קצת את עם האירועים שעוברים עלייך לאחרונה, אה? מרב

וואו, וואו, וואו אני לא מאמינה!

איזה מזל שיצאתם מזה בלי שום פגיעה. זה היה יכול להסתיים כל כך גרוע. אני מקווה שהתאוששתם מהטראומה. מקווה להתקשר בערב.
חנה

סאני - כולי צמרמורת!!! מה זה?! אני

לא מאמינה!!! איזה סיום מסיוט! העיקר שאתם בסדר! כפרות על הרכבים!!! תשמרי על עצמך, סקסית!!! אל תפחידי אותי ככה! לא במצבי! סיגל

סיאלו

New member
לשנה החדשה ../images/Emo50.gif

זהו סגרת את השנה במקרה קשה ומזעזע את השנה החדשה את מחילה עם רגל ימין ורק בשורות טובות שנה טובה ו "פוריה".

אני כל-כך שמחה שכולכם בריאים

ושלמים! באמת קרה לכם נס, ואני מאחלת לכם עוד המון ניסים פחות מפחידים מזה...

שיווו, איזה נס ../images/Emo57.gif

די. חייבים לסגור את השנה הזו וצרותיה ולהתחיל מחדש. שיהיה רק טוב.
מרב

למעלה