סאני המצליחה
New member
נס משמיים ../images/Emo57.gif
רציתי לספר לכם שלא נעלמתי סתם. ראשית כפי שאתם יודעים עברנו דירה, ואין לי זמן לנשום. (תרתי משמע). גם סובלת מאסטמה וגם לחץ היסטרי. ה-כ-ל!!! גיסי המקסים (אחיו הקטן של בעלי) התחתן ביום ראשון. החתונה הייתה מקסימה. הרבצתי הופעה סקסית ומדהימה כדי שכולם יקנאו ויראו שלמרות הכל, אני עדיין בן אדם. בסוף החתונה, החלטנו ללוות את החתן והכלה למלון, כי היה להם המון כסף מזומן, וחששנו לחייהם
.... בנס הסתיים הכל בצורה סבירה. ולא בבית קברות. עמדנו בצומת חדרה ברמזור אדום אחד ליד השני וההורים מאחור. כל אחד כמובן ברכב שלו. החתן שתה מעט, לכן לא נהג, הכלה נהגה. פתאום הגיח סמיטרלייר כפול ענקי עם עופות המיועדים לשחיטה, שנירדם על ההגה ופשוט התעורר ברגע האחרון כשהוא עולה עם הגלגלים השמאליים שלו על הרכב של החתן והכלה ודוחף את הרכב שלהם על הרכב שלנו, וההורים ברכב מאחור רואים את הזוועה. לא יודעת איך, אבל החתן פשוט קפץ על הרגליים של הכלה הנהגת, ולא קרה לו דבר. אני יצאתי מהחלון של האוטו יחפה על כל הזכוכיות וחלקי המתכת של הרכבים שהיו פזורים בכל עבר. יצאנו ללא שריטה. הרכב של החתן והכלה הלך טוטל-לוסט ושלנו יצא בשן ועין. זהו. עכשיו מתחילים מהתחלה. ערב טוב לכולם. סאני.
רציתי לספר לכם שלא נעלמתי סתם. ראשית כפי שאתם יודעים עברנו דירה, ואין לי זמן לנשום. (תרתי משמע). גם סובלת מאסטמה וגם לחץ היסטרי. ה-כ-ל!!! גיסי המקסים (אחיו הקטן של בעלי) התחתן ביום ראשון. החתונה הייתה מקסימה. הרבצתי הופעה סקסית ומדהימה כדי שכולם יקנאו ויראו שלמרות הכל, אני עדיין בן אדם. בסוף החתונה, החלטנו ללוות את החתן והכלה למלון, כי היה להם המון כסף מזומן, וחששנו לחייהם