../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif
העונה השנייה מצויינת, ולא רק בגלל סידני & ווהן גם בגלל אמא של סיד שתרמה המון לעונה הזאת, היא שחקנית מדהימה (שיחקה בסרט "שוקולד" אם זכור לכם
) הקטע הכי חזק (לדעתי) שהיה בין סיד לאמא שלה היה הקטע שאירנה הייתה בחוץ כי קנדל נתן לה פעמיים בשבוע לצאת החוצה (לנשום אויר...) וסיד באה לבקר אותה ואז אירנה הביאה לה חיבוק והפרידו בינהם בצורה איומה
זה היה חזק ונורא, קטע מדהים!! אהבתי גם את הקטע האחרון של העונה השנייה הריב של סיד עם "פרנסיס", ואיך שמיד אחרי ההודעה של וויל היא שאלה את פראן אם היא רוצה ביס מהגלידה שהיא לא אמורה לאהוב.....
וכמובן כל הקטעים של סיד ווהן היו מדהימים, לדעתי לא ראינו מספיק מהם זה השאיר טעם של הרבה יותר כי בסה"כ ראינו אותם ביחד 9 פרקים וזה ממש לא מספיק, והם גם אף פעם לא אמרו אחד לשני "אני אוהב/ת אותך" שמתם לב??
(אני עדיין מחכה לנסיעה שלהם לסנטה ברברה
) לגבי העונה השלישית על מה שדיברת שחטפו את סיד בהחלט היה קטע גדול, וגם אני הייתי חמומה על ווהן שלטעמי המשיך בחייו יותר מידי מהר, אהבתי את הקטע בתחילת העונה שסיד הביאה לו נאום כזה שלא ישכח בחיים! אבל לגבי העונה הזאת אני צריכה לראות עד הסוף כדי לדעת אם באמת אהבתי כי כל הסיד ווהן ולורן עולה על העצבים או יותר נכון מורט אותם
אהבתי בעונה השלישית את הקטע שסיד הייתה צריכה "להרוג" את ווהן ולדקור אותו, והקטע שהיא קפצה במלון מהקומה האחרונה לבריכה היה ענננננננק, מדהים!!