נס משמים - שלושה פרקים ברצף!!!

joyalfa

New member
נס משמים - שלושה פרקים ברצף!!!

היי אנשים! נכון אמנם אחרי פרק 13 - after six אנחנו צריכים לחכות שוב שלושה שבועות עד פרק 14 - blowback
. אבל לאחר מיכן alias ממשיכה ברצף שלושה שבועות
. ולהלן רשימת האריכים: 07/3 - פרק 14 - blowback 14/3 - פרק 15 - facade 21/3 - פרק 16 - taken מעניין מה קרה להם שהם כל כך נדיבים איתנו. שלושה פרקים ברצף, בטח לאחר מיכן הם יעשו הפסקה של שנה

הרמוני

New member
אפשר לנצל"ש?../images/Emo3.gif

אז ככה, נכנסתי לפה לפני כמה זמן כדי "להודיע" שאני מצטרפת....אבל מאז לא היה לי זמן להכנס שוב
אבל עכשיו יש לי שוב זמן. יהי!!! ובינתיים הספקתי גם לראות את כל העונה השנייה ואת כל השלישית עד פרק 12 (האחרון ששודר בינתיים באמריקה...) ורציתי לשאול אם יש פה עוד אנשים שראו הכל כמוני כי אני חייבת לדבר על זה עם מישהו!!!!!!

קרלוצה

New member
../images/Emo45.gifאוי כל כך נכון...

זה מאוד מתסכל
לפעמים אני מתחרטת שראיתי את כל הפרקים והצפייה הזאת לפרקים הבאים נוראית, בייחוד בגלל ההפסקות המייגעות האלה בארה"ב עם כל טקסי פרסי האוסקר וכו'.....

הרמוני

New member
יופי!!!!!

אז לא איכפת לכם אם אני אוציא קצת תיסכולים נכון?
טוב מספיק. אז ככה: העונה השנייה הייתה אחלה במיוחד הפרק עם המטוס והקטע שהם מפילים את SD6 ........
בסוף העונה השנייה הייתי ממש בשוק בגלל כל הקטע של השנתיים החסרות, אבל היה לי זמן להתרגל והחלטתי שזו תפנית מעניינת בעלילה חוץ מלורן היצורה הזאת שכבר מהרגע הראשון שראיתי אותה ידעתי שהיא רעההה!! אני שונאת אותה ועכשיו יש לי גם סיבה מוצדקת! אז זהו בינתיים, הפרק האחרון היה ממש ממש יפה למרות שאיזבלה רוזליני (קטיה) בדרך כלל ממש יפה ועשו אותה נורא מכוערת. אה וממש אהבתי את הקטע שמראים איך ההוא מהקוויננט עושה לסידני שטיפת מוח וא הוא אומר לה: Your name is julia thorn ואז היא עונה לו: Realy? than why is my name sidney bristow חח... זה היה ממש מצחיק...וגם ידעתי שבסוף היא תעבוד עליהם שהם כאילו הצליחו לשטוף לה את המוח אבל בעצם לא, זה היה ברור!!

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

העונה השנייה מצויינת, ולא רק בגלל סידני & ווהן גם בגלל אמא של סיד שתרמה המון לעונה הזאת, היא שחקנית מדהימה (שיחקה בסרט "שוקולד" אם זכור לכם
) הקטע הכי חזק (לדעתי) שהיה בין סיד לאמא שלה היה הקטע שאירנה הייתה בחוץ כי קנדל נתן לה פעמיים בשבוע לצאת החוצה (לנשום אויר...) וסיד באה לבקר אותה ואז אירנה הביאה לה חיבוק והפרידו בינהם בצורה איומה
זה היה חזק ונורא, קטע מדהים!! אהבתי גם את הקטע האחרון של העונה השנייה הריב של סיד עם "פרנסיס", ואיך שמיד אחרי ההודעה של וויל היא שאלה את פראן אם היא רוצה ביס מהגלידה שהיא לא אמורה לאהוב.....
וכמובן כל הקטעים של סיד ווהן היו מדהימים, לדעתי לא ראינו מספיק מהם זה השאיר טעם של הרבה יותר כי בסה"כ ראינו אותם ביחד 9 פרקים וזה ממש לא מספיק, והם גם אף פעם לא אמרו אחד לשני "אני אוהב/ת אותך" שמתם לב??
(אני עדיין מחכה לנסיעה שלהם לסנטה ברברה
) לגבי העונה השלישית על מה שדיברת שחטפו את סיד בהחלט היה קטע גדול, וגם אני הייתי חמומה על ווהן שלטעמי המשיך בחייו יותר מידי מהר, אהבתי את הקטע בתחילת העונה שסיד הביאה לו נאום כזה שלא ישכח בחיים! אבל לגבי העונה הזאת אני צריכה לראות עד הסוף כדי לדעת אם באמת אהבתי כי כל הסיד ווהן ולורן עולה על העצבים או יותר נכון מורט אותם
אהבתי בעונה השלישית את הקטע שסיד הייתה צריכה "להרוג" את ווהן ולדקור אותו, והקטע שהיא קפצה במלון מהקומה האחרונה לבריכה היה ענננננננק, מדהים!!

הרמוני

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

לכל הדברים שאמרת!! עוד בקושי הספקתי להתרגל לזה שסידני ו ווהן ביחד סוף סוף ופתאום הוא נשוי!!! אוח זה כל כך עיצבן אותי. לינה אולין היא שחקנית פשוט מעולה!! ואני ממש אוהבת את אירינה וממש התבאסתי שהיא לא בעונה השלישית (בינתיים) חוץ מכשג'ק מדבר איתה במחשב ובפלאשבקים פה ושם. והקטע שהיא קפצה לבריכה באמת היה ענק "I HAD TIME FOR A SWIM" חחח...הסידני הזאת פשוט גדולה...וגם התלתלים הארוכים האלה היו ממש יפים לה. ועוד משהו שלא הזכרתי זה בראדלי קופר (וויל) בתפקיד האורח שלו כשהוא וסידני נסעו לחפש את הקוביה במלון. הוא היה ענק!!! פשוט גדול, אבל לא אהבתי את השיער הקצוץ זה לא מתאים לא לו, ולא לסארק (AKA ג'וליאן לאזריי...
)

inbal145

New member
מסכימה עם כל מילה!

העונה השנייה באמת מדהימה
וכל הסצינות שציינת הן סצינות חזקות ומדהימות
חבל שבעונה השלישית אירינה לא איתנו... צריך להחזיר אותה לא

את מזכירה לי קטע מצחיק...

הייתי השבוע באשליה מוזרה ששודר פרק... (אין לי מושג למה...) אז אני במשך יומים מנסה להוריד את הפרק.. איזה פרק?. 3X12.. שיש לי אותו במחשב כבר... ואז אחרי שהוא ירד.. לא יכולתי לראות אותו.. אז חפשתי וחפשתי את הקוד המתאים שחסר לי במחשב... ובסוף סוף זה עבד.. גיליתי שלא היה פרק.. והיה לי אותו במחשב..

קרלוצה

New member
../images/Emo6.gifחח איזה סיוט....

אבל בגלל שההפסקות כאלה גדולות אני צריכה לראות פרק אחד לפחות אחורה כדי לזכור איפה היינו....

למעלה