גם יריות וגם הצפות?נס ציונה עיר עם לב של מושבה
הפכה לעיר של יריות
שמה את רמלה בכיס הקטן, רק שלא תגיע לרמה של שיקגו.
רמלה לודגם יריות וגם הצפות?
לא ה גזמת מעט?נס ציונה עיר עם לב של מושבה
הפכה לעיר של יריות
איפה ראית ?נס ציונה עיר עם לב של מושבה
הפכה לעיר של יריות
איפה ראית ?
בטמקא לא מופיע כלום
https://www.myziona.co.il/בזמן-שישנתם-יריות-בנס-ציונה פורסם בפורטל נס ציונה, באמת מוזר שלא פורסם בתקשורת הארצית.איפה ראית ?
בטמקא לא מופיע כלום
אין על נס ציונה .איפה שמעת שיש יריות ??מעניין שאני גרה בנס ציונה ולא שמעתינס ציונה עיר עם לב של מושבה
הפכה לעיר של יריות
תקווה, היו יריות ברח' צה"ל.אין על נס ציונה .איפה שמעת שיש יריות ??מעניין שאני גרה בנס ציונה ולא שמעתי
מתי היו ..לא שמעתי .גם אם יש יריות הם לא תושבי נס ציונה באים מלוד רמלה וראשון.לא מנסה ציונהתקווה, היו יריות ברח' צה"ל.
גברת נכבדה היו יריות מאחורי בנין העיריה בשכונה יוקרתיתמתי היו ..לא שמעתי .גם אם יש יריות הם לא תושבי נס ציונה באים מלוד רמלה וראשון.לא מנסה ציונה
אכן נהרג בחור מנס ציונה .אבל אתה יודיע מי ירה בו? אם אני לא טועה היורה היה מלוד ,אני לא אומרת שאין בנס ציונה עבריינים יש בכל עיר.גברת נכבדה היו יריות מאחורי בנין העיריה בשכונה יוקרתית
איך את יודעת שהיורים לא תושבי נס ציונה?
לידיעתך היו גם בעבר מקרה של ירי ונהרג בחור תושב נס ציונה.
מה אתה יודע על שיקגו? היית שם בכלל? יש פער בין הסרטים לבין המציאות.נס ציונה עיר עם לב של מושבה
הפכה לעיר של יריות
היית בשיקגו? ספר לנו על הפערים שבין הסרטים ובן המציאות.מה אתה יודע על שיקגו? היית שם בכלל? יש פער בין הסרטים לבין המציאות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.