נעבור לרכילות אביב גפנית

נעבור לרכילות אביב גפנית ../images/Emo12.gif../images/Emo98.gif

אביב גפן ניצפה כשהוא זולל להאנתו, כריך טעים ברשת ארומה הלא היא הרשת שהחלה למכור את אוסף האהבה החדש שלו הכריך נאכל בתשוקה, ונעלם כלא היה לשקית של הכריך שלום

קצת מוזר...../images/Emo153.gif

לקרוא דברים כאלה.. ""אם בלקפילד ממש תפרוץ, אני אשקול לעבור ללונדון לכמה שנים", הוא מתוודה, "ואני חושב על זה כבר הרבה זמן. אני אוהב את ישראל, היא הבסיס שלי ויש לי הרבה מעריצים פה. אבל מבחינת בלאקפילד, ישראל היא פשוט עוד נקודה, לא באמת אכפת לנו עם נמכור פה דיסקים או לא. למרות שזה יהיה נהדר אם זה יקרה" שיש לו משהו יותר טוב להשקיע בו במקום ישראל. אבל שיהיה לו בהצלחה ושיעשה מה שטוב לו, מה רע להתחיל לחשוב בגדול?

T h e B o Y1

New member
ואי הוא ממש מעצבן בקטע של סאבלימינל

די מלחמה בינהם ניגמרה והוא ממשיך אותה בשביל מה המלחמות האלה ??? סבאלימינל גם מתפרנס ממשהו , מה רק לאביב מותר ??? זה שהוא לא אוהב את השירים שלו לא אומר שהוא צריך לרדת עליו היה ראיון של סאבלימנל בערוץ 3 עם גיל ריבה ושגיל ריבה הזכיר את אביב גפן סבאלימינל לא פתח את הפה שלו אפילו ! והוא דווקא בנאדם טוב ניראה... אני מעריץ את אביב 10 שנים !!! ודי הוא פשוט מגזים .... שיהיה לו בהצלחה והכול ... אבל אי אפשר לרדת על אומן מסויים כול הזמן !

T h e B o Y1

New member
באמת על מה הוא צוחק כאן ?

על בנאדם שמתפרנס רק עושה מוזיקה אחרת ? סאבלימינל עשה פרסומת לשוקו מה אביב שונה ממנו ? הלך עשה פרסומת לביסלי שהוא דמות מצויירת וצחקו על הקול שלו .... אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל אביב לא שונה ממנו כבר... אביב נהיה פלצני וזאת האמת .....

Inbarush91

New member
נהיה?

חח אביב תמיד היה כזה והוא וסאבלימינל לא ממש סובלים אחד את השני רק שאביב יותר אומר מה שבא לו

shmuelr

New member
לא נכון בכלל... גם לסאבלימינל יש פה

גדול לא פחות משל אביב. אבל הוא יודע מתי לסגור אותו ואביב לא.

אביב תמיד מתנהג ככה...

לא נראהשזה הולך להשתנות... אז כל דבר שהוא יגיד יתחילו להגיד כמה הוא פלצני? הוא תמיד אמר דברים כאלה והוא גם ימישך להגיד...זה הוא. מה לעשות.

shmuelr

New member
לא נכון. אביב הוא איש יחסי ציבור

מצויין. היו הרבה ראיונות שבהם הוא רצה לדבר לקהל הבוגר יותר ולהראות את חרף (אפשר להגיד חרף?) התבגרותו אז הוא דיבר בשפה הרבה יותר יפה ולא קילל או השמיץ אף אדם. הוא יודע טוב מאוד לשחק עם זה.

T h e B o Y1

New member
חבל שהוא לא יודע ש....

שעשו משיר התקווה שלו רמיקס עם שיר של סאבלימינל חמוד דווקא... למי שמכיר ...

ester233

New member
כן:\

מה עם קצת כיבוד דעות של האחרים לכבד את השונה זה לא משהו שאביב שר עליו רוב הזמן ?!

למעלה