נעדרים!!

דוסית1

New member
נעדרים!!

זה יומיים ששוכני פורום: "מוזיקה חסידית" בתפוז קהילות נעדרים, הפורום השומם מעמד בסכנת הכחדה תוך ימים מספר באם לא ימצאו הנעדרים. כידוע פתיחת הפורום נכרכה בהפגנות המוניות, פניה לגורמים ממשלתיים בתפוז ותפילות שכפי הנראה בקעו שערי שמיים... המשטרה והשב"כ עדיין לא מצאו קצה חוט העשוי להוביל לפתרון הפרשה המסעירה ביותר בתולדות תפוז. שמות הנעדרים: מנהל הפורום: מר איש הרוח, רפוש, שי, יפיפונת, לואי, אליאור המקורי, נסיכה בורוד, חנוך617 ועוד, תאור הנעדרים: ברשותם נמצאים מכשירים רבים תומכי GPRS. כל היודע דבר על מקום המצאם מתבקש לשרשר... :)

דוסית...

כולם עסוקים במצוות היום הרי היא השנוררות התחשבי בנו בבקשה ואנחנו מבטיחים לחזור בקרוב (הקמפיין יעלה בקרוב).

עשי לי טובה...

אל תבלבלי את המוח! אני באמצע לאסוף כסף, וזה שאת לא תורמת זה כבר חמור מאוד.

איכס! שנורר...

תשלמו לי כסף, אני לעולם לא אפשוט יד. (כן כן, אפילו בפורים). ובקשר לדוסית: תיאור הנעדרים שכתבת אינו תואם אותי. פשוט אין לי "מכשיר" שתומך בכל האותיות האלה. אני מדבר מהמחשב בביתי בעל הרעפים האדומים, הוילונות הכחולים, והקירות המתקלפים.

מני 23

New member
אני לא נפגע..

שלא הפריע לכם שלא הייתי פה. ושי גם נחסם לצערי ואנחנו משתדלים לשחרר אותו במהרה.

דוסית1

New member
דיי נו....

באמת שלא התכוונתי לשכוח משתתף זה או אחר (וחוץ מזה שלא ידעתי עד ההודעה שלך על החלפת הכנוי שאתה נמצא גם בפורום הזה... אז אני מתנצלת... סולח...?

מני 23

New member
צוחקים..

אני בחיים לא לוקח ללב דברים במיוחד לא דברים מהפורום. ומה גם שזה היה ממש בצחוק רק קצת ליחצן את עצמי, שלא תבוא מישהי עוד חודש ותגיד שהיא לא ידעה שאני בפורום. חזק לא?

למעלה