נעהל'ה עדיין חסרת מנוח - פנאי פלוס

נעהל'ה עדיין חסרת מנוח - פנאי פלוס

נועה חסרת מנוח
נועה רום על נפתולי "צעירים חסרי מנוח" בריטני משקיעה בדברים הלא חשובים של החיים
שמשון ויובב מחוממים על ניק
ג'ינה צריכה טיול בג'ונגלים של קולומביה
פרקים 3704-3700 בריטני הפרחולה עשתה יד אחת עם כוחות הרשע, כלומר פיליס, והחליטה לנקום במאק המעצבנת. היא דחפה לבילי האדיוט כדור שינה ואז עשתה כאילו היא שוכבת איתו. לא ממש ברור לי למה היא השקיעה כ"כ הרבה מאמץ בלהשכיב את האהבל הזה, אבל חלק מהיותה פרחולה אומר שאין לה הרבה שכל בתאים הקטנים שבמוח ושהיא משקיעה יותר מידי זמן בדברים הלא חשובים של החיים. עד שהפרשה הסבוכה הזו תיפתר, קתרין תספיק לעבור עוד ניתוח פנים, אשלי תספיק להביא את הילד למצוות וויקטור וניקי יתחתנו ויתגרשו. שמשון ויובב, הלא הם מאט וורטון, מתכננים לנקום בניק הלבנבן. אפשר להבין למה השניים מחוממים על ניק. הוא יפיוף, עשיר, יש לו שיניים צחורות והוא גר בבית עם רעפים אדומים עם אשה בלונדינית מעצבנת ושני ילדים דביקים. אם זה לא מספיק אז יש לו גם משרה בכירה ב"באסטה" של אביו פלוס רשת בתי קפה. ומה להם יש? שני עבריינים סוג ז' שלא מצליחים לגמור את החודש וגרים בדירה קטנה עם מקקים ובלי מיזוג אוויר. אפילו פרחולה כמו בריטני לא תשתין לכיוון שלהם. עצוב יותר הוא הסיפור של יובב - מאט. המסכן השתחרר מהכלא והולך להופיע בתוכנית הריאלטי "הברבור" כדי לשנות את פרצופו,גופו,קולו- כדי שלא יזהו אותו. הבעיה שאת המוח הקטן שכחו להחליף לו והוא עדיין מבצע עסקות סוג ז' שעתידות להיכשל: הרי אין לו שום סיכוי מול ניק: ניק הוא דמות ראשית בסידרה והבן של ויקטור הכל יכול, כך שבסופו של דבר שני דגי הרקק ימצאו עצמם בצינוק. כדי לחסוך להם ולנו את הפלופ הזה, אני מציעה שיבצעו משימות לחימה פשוטות יותר, לדוגמא: הם יכולים להעלים את ג'ינה שתקועה לה שם בתוך המסעדה שלה ולא ראתה אור יום זה עשרות שנים. אולי טיול בג'ונגלים של קולומביה יהיה בדיוק משב הרוח המרענן שהיא צריכה.

אהבתי את הירידות על מאט ובריטני....

בריטני=פרחולה עם מוח קטן, ומאט = יובב שעשה שינוי ב"ברבור" ושכח להחליף את המוח הקטן...
בזכות הירידות האלה אני סולחת לה על המיני ירידות על בילי ומאק.

Dawn12

New member
הרומן שלי עם נועה בצרות ../images/Emo3.gif

זה נראה כאילו היא מנסה בכוח לרדת על דמויות ("בילי האידיוט"), עוקצת בדרכים מוזרות (משרה בכירה ב"באסטה" של אביו??) או סתם בוחרת מטרות קלות ("ג'ינה שתקועה לה שם במסעדה"). גם אני רוצה משרה בפנאי פלוס.

anatotel

New member
אני לא מחבבת אותה במיוחד

מאוד קל לבקר ולשלול כל דבר, אבל צריך לדעת גם מתי לכתוב דברים אחרים, לא תמיד לרדת על הדמויות, אפשר גם לפרגן, להראות צדדים אחרים. הכתיבה שלה היא מאוד חד מימדית. אולי נעשה אנחנו תחליף, אתה הרי כותב את התקצירים באתר, אולי תנסה לכתוב אותם בצורה יותר צבעונית ותציע אותם כתחליף לפנאי פלוס...

Dawn12

New member
אני לא כותב את התקצירים באתר

שפי שלנו כותבת אותם וכל הקרדיט מגיע לה

anatotel

New member
בכיף

אז שהיא תניע את הגלגלים. אם יש לך כשרון, לכי על זה!

אור2221

New member
אתם זוכרים את זאת שהיתה קודם?

קודם זו מילה קטנה, אני מדברת על 1997/6 בערך. אוי, פלשבקים...יום חמישי בבוקר, אני בדרך לבית הספר לשעת אפס (חטיבת ביניים), קונה פנאי פלוס בדרך לשיעור ספורט, שוקו ביד אחת, ופנאי פלוס בשניה וקוראת את התקצירים. היה טור של מישהי, שאני שכחתי את שמה, היא שרדה בערך 5,6 טורים אבל היא היתה נהדרת, אני עד היום זוכרת את התגובה שלה לסצינה שבו אשלי תופסת את ג'יל וג'ון מתמזמזים בחדר ישיבות (בתקופה שויקטור ואשלי היו נשואים וג'ון וג'יל עוד לא התחתנו). אשלי היתה *מזועזעת* ונכתב בטור משהו כזה "אשלי, בחישוב זהיר, מתקרבת לארבעים, היא לא יודעת שגם הורים עושים את זה" או משהו כזה. אני רק זוכרת איך צחקתי.

אני לא כ"כ זוכרת אבל נשמע טוב...

ההברקה הכי טובה שהיתה לנועה עד עכשיו (לדעתי) זה הדימוי של מרי וויליאמס לשולמית אלוני...

גדול !!! ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אז עכשיו זה רשמי ואין בכלל מקום לספק, רוב הכותבים כאן יכולים להחליף את נועה ולעשות את זה לא פחות טוב אם לא יותר...

אני מההתחלה לא אהבתי את הטור שלה

ועוד יותר הפליא אותי שיש לך כוח להעתיק לפורום את הטור שלה... רק על זה מגיע לך להופיע באדום או משהו בתור "מומחית פורום"

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

האמת? גם אני לא מאמינה שיש לי כל לכתוב את כל המגילה הזאת... אתה מכיר את זה שאתה כותב וכותב ופתאום נלחץ לך כפתור כלשהוא שמעיף לך את כל הרובליקה של ההודעה...
?! לכן, תמיד כשאני מעתיקה את זה אני עושה "העתק" אחרי כל כמה פסקאות כי אין מצב שאני מתחילה הכל מהתחלה... חוץ מזה שגם אם אנחנו ממש לא מסכימים איתה והיא מעצבנת אותנו עדיין אני צריכה לפרסם את הטור שלה כי זה רק גורם לך ולכל היתר להראות טובים יותר...
וגם אפשר לקטול אותה חופשי כשהיא מפשלת... מה רע?!

taish

New member
ממש מגניב!

אפילו אני זוכרת את זה (במעורפל) - זה כנראה היה בתקופה שבה הייתי קוראת פאסיבית בפורום. נועה רום, מאחורייך!!!

זה באמת לא חוכמה לרדת ולהמציא שמות

גנאי כל הזמן... מילא לעקוץ פעם אחת בכל טור, אבל לכנות כל שחקן שני "אדיוט", "מעצבנת" או אהבל" מראה עד כמה היא חושבת לעומק כשהיא כותבת את הטור וכמה היא מתאמצת שיצא שנון אבל לא רדוד. דרך אגב, היא גם כינתה את בילי "לוזר" בטור הזה ואני "הורדתי בעריכה"
, הרגשתי שזה טו מאץ' וגם לא רציתי שקובי יתלהב יותר מידי...
זה לוזר זה...??

Jolleen

New member
אוי אוי אוי נועה הזאת מתחילה לעצבן

שלא תרד על בילי שלי

ים כחול

New member
אישית אני מעדיפה פי מליון את ה.....

סיכומים של שחר
צהובי
פייתון
צ"ארמי