נעה בין ייאוש לתקווה

נעה בין ייאוש לתקווה

ומנסה לחשוב מחשבות חיוביות אבל זה קשה...

אני לא יכולה לדבר בצ´ט

ניסיתי להכנס לצ´ט והתנתקתי. המחשב כרגיל עושה בעיות.

rash

New member
שוב נידודי שינה...

שוב אני יושבת מול האינטרנט כמו בשלושה ימים האחרונים ולא מצליחה להרדם האמת שמצאתי עבודה ללילה ב- 2:30 ככה שלפחות לא לחינם... אני מנסה להכנס לצ´ט ולא מצליחה?! מישהו עוד ער?

מריה...

New member
נראה לי

שחלטת ללכת לישון בסוף אז רק רציתי להגיד לך לילה טוב וחלומות פז

אני מבינה שכולם הלכו לישון

ואני לעומת זאת עירנית כמו שד... זה אחד החסרונות בסדנת תאטרון שמתקיימת בשעות כאלה. אי אפשר לישון אחר-כך. איזה אבסורד, הגעתי לשם קרועה מעייפות והתעוררתי לחיים (מכל הבחינות) אבל איכשהו אנסה לישון בכל זאת.

rash

New member
אני עוד ערה

מתחיל להיות כרגיל וכנראה שאני גם לא אלך לישון בזמן הקרוב...מישהו נשאר ער להעביר את הזמן?!

rash

New member
יכול להיות יותר טוב...

תודה על ההתעניינות, לפעמים אני מרגישה שפה יש אוזן קשבת יותר אפילו מהחברים הטובים שלי שקצת קשה להם לקבל את המצב שלי עכשיו, איך לפרש את הדיכאונות ומצבי הרוח שלי וכל הזמן אומרים, "זה בסדר, זה יעבור בקרוב זאת רק התקופה וכו´" ולא באמת מקשיבים למה שאני מנסה להגיד... ההורים שלי מאז המריבה כל הזמן מנסים להתייחס אלי בעדינות שחס וחלילה אני לא אפגע, "כי הרי אני במצב רגיש עכשיו" (משפט ציני...) ורק מחפשים לי פסיכולוג ללכת אליו. לקחתי חופש ונסעתי לאחותי, באמת שהרגשתי טוב, אבל הגעתי היום הביתה ושוב נכנסתי לדכאון. אני לא מצליחה ללמוד, אין לי כוח לעבוד ואני פשוט מעבירה את הזמן בלחפש מה לעשות חוץ מאת מה שצריך לעשות. לעזאזל איך נכנסתי למצב הזה?!... כל דבר קטן שמרגיז אותי מביא אותי ליידי דמעות...

מריה...

New member
אני מבינה

ואני יודעת שזה מצב קשה ובלתי נסבל ואולי לרגע נראה קצת פתאומי למרות, שהוא אולי הצטברות של כל מיני דברים קטנים לאורך תקופה מסויימת ואולי כדאי לחשוב על הדברים הקטנים האלה, זה יכול לעזור לך להבין איך הגעת למצב הזה, אם זה חשוב לך. בקשר לפסיכולוג, חשבתי שאת רוצה להעזר בפסיכולוג, טעיתי?

rash

New member
אני עדיין רוצה

הפסיכולוג שרציתי ללכת אליו לא מחזיר טלפון ועל כן אני לא יכולה לקבוע תור... אז אני מחפשת מישהו אחר ובינתיים אוכלת את עצמי... מה דעתך לעבור לצ´ט?

quiet room

New member
נטע

זוהי הפעם הראשונה שאני כותבת כאן, למרות שאני כמו שנקרא "מאחורי הקלעים" כבר זמן מה. רציתי לומר לך קודם כל - נטע - כמה אני מזדהה עם כמה דברים שאת עוברת. קודם כל עניין הטיפול הפסיכולוגי. אני מתנדנדת כבר כמה חודשים בטיפול עם מטפלת נהדרת שאני מתחברת אליה בצורה מדהימה - אך אין לי דרך לממן את זה. בהתחלה גם התלבטתי כמוך - ולבסוף התחלתי עם זה - נכנסתי למינוס אדיר ונאלצתי להפסיק לתקופה. אחר כך החלטתי שלא משנה מה - אני חוזרת. עכשו אני שוב כל שבועיים שלושה - ונחנקת עם הכסף ומנסה בכוח - ומרגישה קצת שזה לא כל כך אפקטיבי במרווחי זמן כל כך גדולים. המטפלת יודעת על הבעיה הכספית שלי - שיש לי גם לימודים על הראש ושכר דירה וכדומה, ואת האמת - קצת מכעיס אותי שהיא יושבת בוילה המפוארת שלה ואפילו לא הציעה להוריד לי את המחיר בקצת...אני לא יודעת אם הכעס הזה מוצדק, אבל כך אני מרגישה. אני מקווה שלא תגיעי למצב הזה. אני חלילה לא מנסה לדכא אותך, פשוט רציתי לשתף אותך בניסיון שלי. אני אומרת שזה בהחלט שווה שזה יבוא על חשבון דברים אחרים ואני ממש נלחמת כדי להמשיך עם זה...אני מאחלת לך בהצלחה ענקית!!

quiet room

New member
ואם אפשר עוד משהו קטנטן...

האם אפשר לדעת מהו הספר שהמלצת עליו???

quiet room

שלום לך ותודה על התגובה. הספר שהמלצתי עליו (ושרחל ממליצה עליו שוב ושוב) הוא הספר "בוחרים להרגיש טוב". למרות שהמלצתי עליו, עשיתי שוב הפסקה איתו כי לפעמים התרגילים שם מכאיבים לי מידי ואני לא יודעת אם זאת הדרך. לגבי מה שכתבת לי על הטיפול: אני יודעת שלא התכוונת אבל זה כן מייאש. היום צריכה להיות לי הפגישה הראשונה ולמען האמת, אני כל כך מיואשת מעצמי שאני לא יודעת אם זה מה שיעזור. אם כן, אז זה שווה את הכסף. אבל אני ממש חוששת שחלק גדול מהזמן אשב ואשתוק.

למעלה