נעילת נעלים

מירית117

New member
נעילת נעלים

היי לכולם, אתמול היינו בהתפתחות הילד , והמטפלת המליצה לנו לקנות לילדה נעלי צעד ראשון היות והילדה עדיין לא גוררת חפצים / נעמדת לבד, היא אומרת שזה אמור לחזק לה את הביטחון גם בגלל הגמישות יתר. אני חוששת שזה לא מוקדם מידי , הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש נסיון קודם בנושא, ואם זה לא יכול לעשות את ההיפך?

מירית117

New member
בת שנה ו4 חודשים

המטפלת אמרה שבעיקר בגלל הגמישות יתר כדאי לנעול נעליים מהסוג הגבוה יותר שיקבע לה גם את הקרסול

Yifatule

New member
תתקשרי לאורתופד שלכם ותשאלי

אנחנו נעלנו נעליים לפני תחילת הליכה עצמאית אבל זה היה הרבה אחרי שהיא גררה רהיטים בבית. זה היה בהנחיית האורתופד. אבל אף אחד כאן לא יודע אם זה מתאים לכם או לא. הייתי מתקשרת לאורתופד ומתייעצת

פרלמנים

New member
ממליצה לקרוא כאן

מאמר על הליכה יחפה בגיל הרך האורטופד שמצוטט שם הוא אחד הנחשבים בענייני קלאב פוט, שווה לקרוא. ג'סיקה

גמישות יתר

יש להשים לב לכך שמדובר בגמישות יתר. יש שוני מהותי בין גמישות יתר לקלאב פוט. מה שנכון לקלאב פוט איננו נכון לגמישות יתר. לכל מכון להתפתחות הילד יש רופא אורתופד ילדים שאליו למיטב הבנתי במקרה זה כדאי מאד לפנות. בהצלחה מיכאל אלכסנדר טכנאי אורתופדיה

גמישות יתר

יש להשים לב לכך שמדובר בגמישות יתר. יש שוני מהותי בין גמישות יתר לקלאב פוט. מה שנכון לקלאב פוט איננו נכון לגמישות יתר. לכל מכון להתפתחות הילד יש רופא אורתופד ילדים שאליו למיטב הבנתי במקרה זה כדאי מאד לפנות. בהצלחה מיכאל אלכסנדר טכנאי אורתופדיה

מירית117

New member
תודה מיכאל

רכשנו לילדה נעליים השבוע, בגלל הגמישות יתר הבנתי שזה אמור לייצב לה את הרגל יותר, אבל לא הבנתי מה המצלתך, האם כן כדאי לנעול נעליים בגלל הגמישות או לא? טרם התייעצנו עם הרופא

גמישות יתר

ההגדרה גמישות יתר איננה מספיקה בכדי להבין את כל התמונה. אני מניח שהמטפלת היא פיזיותרפיסטית של המכון להתפתחות הילד ושלה יש את כל התמונה ומכאן שהייתי סומך על המלצתה דהיינו בהחלט עושה שימוש בנעליים. וכאמור, רואה רופא אורתופד ילדים המומלץ על ידי המכון להתפתחות הילד. מקווה שעזרתי מיכאל אלכסנדר טכנאי אורתופדיה

אצלנו הייתה את אותה המלצה

גם בגלל שההליכה של נועה התעכבה בגלל גמישות יתר והיפוטוניה קלה. רק שאצלנו ההמלצה הייתה לא לנעלי צעד ראשון אלא לנעלי ספורט של ניו באלאנס כי הן הכי גבוהות והחזיקו לה טוב את הרגל. קנינו לה ובסופו של דבר החזרנו לחנות כי נועה צרחה כל פעם שרק התקרבנו אליה עם הנעליים (ניסינו כל יום במשך שבועיים) אז וויתרנו בלית- ברירה על הרעיון. גם אנחנו התייעצנו עם האורטופד ומבחינתו לא הייתה שום בעיה עם זה. בסוף נועה התחילה ללכת בגיל שנה ותשעה חודשים ולמרות העיכוב מהיום שהתחילה ללכת היינו אצל הפיזיו' 3 פעמים בלבד כי הייתה לה "קפיצה" אדירה בהתפתחות והתחילה להדביק פערים בקצב שלא האמנו. היום בת שנתיים ותשעה חודשים ולא ניתן לראות בכלל שהיה איזשהו קושי- הולכת, קופצת, מתגלגלת, משתוללת, רוקדת ואפילו כבר שוחה. שיהיה המון בהצלחה ואל תתייאשו- העבודה משתלמת בסוף

מירית117

New member
כיף לשמוע מחזק מאוד

האמת שאצלנו היא ממש מתלהבת מהנעלים , כשאני מארגנת אותה בבוקר היא כבר מושיטה לי את הנעליים, היא לא הרבה שעות איתם אולי שעתיים- שלוש כל היום , ביומיים האחרונים היא התחילה לגרור דברים אומנם איתי ביחד אבל עד לפני שבוע שהייתי גוררת איתה חפצים היא היתה מכופפת את הרגליים ומתיישבת ישר. כמה שעות כדאי להיות עם הנעליים?

אם אני זוכרת נכון

ההמלצה הייתה באמת לשעתיים שלוש שבהן את מפיקה איתה את המיטב ומאמנת אותה. הכי חשוב שלא יהיה בזמן שהיא סטטית אלא באמת בזמן שאת יכולה להקדיש לה את תשומת הלב ולהפיק כמה שיותר. איזה כיף שהיא מתלהבת. במגה ספורט לא הבינו איזה הורים מתעללים אנחנו שמכריחים פעוטה כל כך צעירה למדוד ולנעול נעליים שהיא לא סובלת. בדיעבד מצחיק אותי הסיטואציה, באותו זמן- ממש לא... אבל עד היום היא לא כל כך מחבבת נעליים- בקיץ היא רוב הזמן יחפה (גם בחוץ- אנחנו גרים ביישוב בו זה אפשרי) ובחורף היא עם נעלי בית רוב הזמן (גם בגן...). כל ילד והשיגעון שלו

למעלה