נעים להכיר

Sister Grimm

New member
נעים להכיר

שלום, נתקלתי בפורום שלכם בשוטטות לילית אחרי משמרת חמ"ל מפרכת... אני בת 21, גרה בשרון ומשרתת בצפון, משתחררת בספטמבר (אבל מרגישה לפני שחרור!) ועושה קורס בסופי שבוע ב-BarMaster. האמת היא שאני נהנית מכל רגע בקורס, למרות שמשיטוט כאן בפורום הבנתי שיש איזשהו אנטגוניזם נגד בית הספר הזה בנוגע למידת הידע שהחניכים בו צוברים, אז כנראה שהדרך היחידה לפצות על הפער תהיה להשאר כאן עוד כדי ללמוד מכם, וכמובן לצאת הרבה ולשבת על הבאר. אם כבר הזכרתי את זה, אז באמת - ממה נראה לכם הכי לומדים? כרגע אני משננת מותגים, אבל נראה לי שאולי אני אלמד יותר מלהזמין משקאות שאני עדיין לא מכירה ולשאול הרבה שאלות. הממ. בקיצור, סתם רציתי להציג את עצמי ולהגיד שלום ושאתם נראים לי מקסימים. נמשיך להתדבר~

היי סיסטר

קודם כל, אני לא יודעת איך שמת לב לאנטגוניזם בפורום כלפי ברמאסטר. זה ממש לא נכון. ברור שכל אחד ואחד פה חושב שבית הספר שבו הוא למד הוא הכי הכי טוב , אבל אם תקראי לעומק תראי שלחבר'ה ששואלים פה על קורסים ממליצים תמיד ללכת לברמאסטר, זמן אמיתי וברטנדר שהם בתי ספר גדולים ומוכרים שבנו לעצמם כבר שם. לגבי הידע שאת צוברת - קורס ברמנים נותן לך ידע בסיסי. את לומדת להכיר את המשקאות שתעבדי איתם, לומדת עליהם קצת רקע לידע כללי (שזה תמיד נחמד), לומדת מה הם מרכיבים ומתנסה קצת בעבודה בתוך "בר". כמו שאמרתי, הידע שאת צוברת הוא בסיס תאורטי מעולה - גם שם וגם בכל בית ספר אחר. כשתצאי החוצה ותכנסי לבר אמיתי - שם תצברי את הנסיון והידע הפרקטיים. וכן, לדעתי האישית זה נכון לצאת לברים, לטעום משקאות שאת לא מכירה, להסתכל על איך הברמנים עובדים, להסתכל איזה משקאות המקומות מחזיקים וכ'ו. הקיצר, חג שמח ובהצלחה.

Sister Grimm

New member
תודה!

האמת, בעיקר שמתי לב מהטאגליינס לשרשורים שבהם היו קצת השמצות... יכול להיות שאת צודקת. חג שמייח!

nunimon

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה....../images/Emo72.gif

היי, נעים מאד... אז כמו שאמרה, ואמרה יפה , הגברת שלא ישנה אין "יותר" מדי אנטיגוניזם לשום בית ספר. אם באמת נתקלת באמירה לא ראויה (ובעיקר אם היא בטאגליינס, כי אז זו אשמתי בלבד) אשמח לשמוע, ולתקן. פורום זה אוסף של אנשים, וככזה, יש פה אוסף של דעות. אני בוגר זמן אמיתי, אבל בית ספר באשר הוא בית ספר, זה רק הבסיס התאורטי, וזה ממש לא משליך על יכולותיו של הברמן. את מוזמנת להוסיף את דעתך, ללמוד, לשפר, ולהשתפר. ברוכה הבאה אורי

למעלה