נעים להכיר...

tov22

New member
נעים להכיר...

שלום לכל הנמצאים, נתקלתי לרגע בפורום ונשארתי כבר שלוש שעות... בתור מכורה למחשב ובובנאית חובבת אך נלהבת, אני לא מבינה איך לא עשיתי את החיבור הזה עד היום ורק עכשיו מצאתי את הפורום הזה- ממש אוצרות יש פה :) מזל שיום חמישי היום ומחר אני לא עובדת- יש לי הרגשה שהלילה הזה הולך לפגוש מהר מאוד את מחר בבוקר ולמצא אותי עדיין פה... אז רק רציתי להגיד שלום ובטוח שעוד ניפגש. לילה טוב, בוקר מצויין, טובית הבובות שלי

welcome!

נעים מאוד.. הבובות מאוד יפות... סופ"ש מהנה

מאוד מאוד נעים...../images/Emo45.gif

שלום טובית וברוכה הבאה אלינו
תמיד שמחים לקבל ולהכיר חברים חדשים, גם אם הם " רק " חובבי בובות אנחנו כבר מחבבים אותם ואת כהגדרתך לא סתם חובבת אלא גם נלהבת אז בכלל תזכי להתלהבות גדולה אצלנו... אכן מוזר שלא עלית עלינו קודם ( תרגישי בנוח את ממש לא הראשונה! ) אבל העיקר שבסוף מצאת והגעת והנה את איתנו!!! מכיר וזוכר את ההרגשה להכנס לפורום בפעם הראשונה, גם אני ביליתי יום שלם במעבר על כל ההודעות שהיו בדפים ובארכיון חחח שמח שנהנת בסיור - תחקיר ומודה בשם כולם על המחמאות כבעל ניסיון אני יכול להבטיח שגם כשתהפכי לחברה ותיקה תוכלי לגלות כאן תמיד אוצרות של אנשים מוכשרים. כמעט שאלתי את חבובית על איזה בובות יפות היא מדברת בתגובתה ורק אז גיליתי את הקישור לבובות המתוקות שלך אהבתי במיוחד את הגב' הצעירה עם משקפי השמש והפרח בשיער ( חושבת שהיא פנוייה?
) וגם את זו עם הצמות....אהה וגם את הזקנה...כל הכבוד לך!!!! ברור שעוד נפגש, חסר לך שלא מקווה שישנת טוב ושכבר התעוררת...הלווווו כבר צהריים

מה, רק 3 שעות?../images/Emo7.gif

ברוווווווווווווווווווווווווווווווווכה הבאה! מי שנכנס אלינו לא זז מפה,ראי הוזהרת!
נשמח לצרף אותך אלינו, ספרי לנו מה מעשייך , מי מה ומו?
דבי

tov22

New member
תודה..

תודה לכולם על קבלת הפנים החמה, ועל המחמאות... אני מסמיקה... שיהיה לכלונו שבוע טוב, טובית

נעים מאד../images/Emo141.gif

ברוכה בצל פורומנו ומליון מחמאות על הבובות! תגידו, למה ואיך כולכם עושים בובות כל כך יפות? אני מזמן זנחתי את החלק של הכנת הבובות ומסתפקת בהפעלתן. אבל, זה יותר ויותר מעורר קנאה ומעיר אצבעות רדומות! לעת זקנתי, עוד תמצאוני תופרת,גוזרת,מדביקה וצובעת....
דודי! מה נעשה?!?!

למעלה