נעים להכיר

l i t e l

New member
נעים להכיר

נעים הכיר שמי ליטל אוהב ציון ואני חושבת שאני מוותיקות הפורום..., עברתי שמונ שנות טיפולים קשות ו-30 סבבים של IVF כדי להפוך להיות אמא גאה לארבעה ילדים מופלאים (חמסה חמסה חמסה) לאורך השנים ההתמודדות עם השליליים היתה קשה מנשוא ומצאתי את עצמי כותבת וכותבת ומוציאה את הקישקע על הדף, דוחפת למגירה וסוגרת אותה.
היום אני מעזה לפתוח אותה!
הבנתי שאנשים אחרים שנמצאים בתהליך הפוריות יכולים לשאוב כח ועידוד מהניירות שלי ולכן אני מאגדת את הכל לספר.
הספר נקרא "השנה מעוברת" ואני לא אוכל להוציא אותו לאור בלי עזרתכם
אז מי שמעוניין לרכוש עותק מוזמן להכנס לכאן:

נעים הכיר שמי ליטל אוהב ציון ואני חושבת שאני מוותיקות הפורום..., עברתי שמונ שנות טיפולים קשות ו-30 סבבים של IVF כדי להפוך להיות אמא גאה לארבעה ילדים מופלאים (חמסה חמסה חמסה) לאורך השנים ההתמודדות עם השליליים היתה קשה מנשוא ומצאתי את עצמי כותבת וכותבת ומוציאה את הקישקע על הדף, דוחפת למגירה וסוגרת אותה.
היום אני מעזה לפתוח אותה!
הבנתי שאנשים אחרים שנמצאים בתהליך הפוריות יכולים לשאוב כח ועידוד מהניירות שלי ולכן אני מאגדת את הכל לספר.
הספר נקרא "השנה מעוברת" ואני לא אוכל להוציא אותו לאור בלי עזרתכם
אז מי שמעוניין יכול להכינס לדף פייסבוק שנקרא "השנה מעוברת" ולקרוא שם פוסטים מעניינים בתחום טיופלי הפוריות.
חוצמזה אפשר לתמוך דרך האד סטארט http://www.headstart.co.il/project.aspx?id=14120
תודה רבה לכולם ובהצלחה!

למעלה