נעים להכיר

נעים להכיר

שמי אלעד ואני איש עסקים . מצבי הכלכלי איתן אך אשה לי אין, מה אני מחפש? את הטובה ביותר כמובן, אך נתונים מינימלים אלה יהיו נקודת התחלה מבחינתי. חכמה ונקיה בלי ילדים. שתדע להקשיב לשתוק ולפנק. עדיפות לאילמת חרשת. (פולניות ותמניות נא לא לענות לי..) מספר דרישות נוספות: 1 עד גיל ארבעים. 2 רזות.חזה לא נפול.שיער לא צבוע.לא שעירות. (גרושות ואלמנות ובתולות אין צורך לענות למודעה). מי הגבר שמחפש? אני ! (חכם,נאה,מסודר,עשיר,רך וקשוח-תלוי מתי
) אמין ישר חוש הומור הרפתקן. גבר שכל אישה חולמת-מצ"ב תמונה. פניות במסרים בלבד, כמו כן- פניות ללא תמונה לא יענו. שלכן, אלעד.

Dublinoa

New member
../images/Emo47.gif הכותרת ../images/Emo47.gif

ככה בלי סקרים וזוכים

אהלן גבר ..!

אין ספק שבזכות ההודעה שלך הפורום בכיוון הנכון, אני מאמין שברגעים אלה אתה בודק את תיבת המסרים המפוצצת בשלל הצעות מנשים אשר מוכנות ויעשו הכל ע"מ לזכות בליבך! (הנה,השמועה על הודעתך עברה מפה לאוזן, וכבר נרשמה היסטריה המונית בפורומים שכנים). אין ספק בנות, האביר השחור על הסוס הלבן הגיע למחוזותינו.. ----------------------- אגב, ודאי תופתע לשמוע כי מצאתי את הכפיל האמריקאי שלך, שמו הוא ג'ורג'. (פרטים בהודעה הבאה..)

Mrs G

New member
מילא אלעד

אבל חראם על החבר שלו - כל הפרצוף שלו מכוסה בשערות.

יהיה נעים להכיר גם אותי

אני לא בררן. מצידי זה בסדר בחורות או נשים, כל חצאית זזה, פולניות ותימניות ברוכות הבאות. לא משנה יפות או לא יפות. העיקר היופי הפנימי. אני רוצה מישהי נחמדה שיודעת לפנק במסג' והרבהההה סקס בעיקר זבנגים וגמרנו. אין לי סבלנות למשהו יותר מעשר שניות. אני רוצה שתבשלי לי מאכלים תימניים או מאכלים פולניים, אני באמת לא בררן ושתנקי לי את הבית, ושתנקי אסלות בלי תלונות. כאשר אני צופה בטלוויזיה ויש לי מצב רוח טוב במיוחד כי הנבחרת שלי נצחה, אני מוכן לעזור לך לנקות את הבית כאשר ארים את הרגליים שלי שתוכלי לטאטא מתחת. בבחינה כלכלית אני רוצה שתעבדי ותביאי כסף. אני רוצה לפתוח עסק עצמאי בייצור שוקולדים, אז אני לא יכול לעבוד כרגע. וגם כן אני מאד רוצה שתעשי לי הרבה ילדים. הפקודה הראשונה שלי אליך: תכתבי לי!

למעלה